Ki mondta hogy nem adtunk?A mobilnet vagy a 120 mm-es?! Nem tudom! Még mindig csend az aknavetők terén! Van egy Hirtenbergünk és semmi! Értem én hogy a korábbi rendeléseket gyártják de ettől független leadhattunk volna rendelést mi is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ki mondta hogy nem adtunk?A mobilnet vagy a 120 mm-es?! Nem tudom! Még mindig csend az aknavetők terén! Van egy Hirtenbergünk és semmi! Értem én hogy a korábbi rendeléseket gyártják de ettől független leadhattunk volna rendelést mi is!
Előbb azért össze kell hozni azt a Hirtenberger-t meg a Lynx-et, amihez először kell egy hely, ahol ezzel eljátszhatnak a mérnökök. Aztán lehet rendelni.A mobilnet vagy a 120 mm-es?! Nem tudom! Még mindig csend az aknavetők terén! Van egy Hirtenbergünk és semmi! Értem én hogy a korábbi rendeléseket gyártják de ettől független leadhattunk volna rendelést mi is!
Ki mondta, hogy igen és ha igen skkor mikor és mennyit és hol írta a sajtó?! Nem emlékszem! Szóval adtunk le?Ki mondta hogy nem adtunk?
Én nem feltétlen csak a 120-ra gondoltam meg ami gurul!Előbb azért össze kell hozni azt a Hirtenberger-t meg a Lynx-et, amihez először kell egy hely, ahol ezzel eljátszhatnak a mérnökök. Aztán lehet rendelni.
Mondjuk igazad van. 81 mm-es automata mortar qadrokopter, nem is rossz ötlet.Én nem feltétlen csak a 120-ra gondoltam meg ami gurul!
Majd megtudod ha @Green Leader hozza a szokásos exkluzívjait. A gyalogsági aknavetők is cserére szorulnak illetve azon a téren is digitalizációra szorulunk, minden szépen összeáll majd a digitális rendszerben és a hirtenbergernek ebben megvan a szerepe. Bejelentik előbb utóbb az összes beszerzést, nyugodtság van.Ki mondta, hogy igen és ha igen skkor mikor és mennyit és hol írta a sajtó?! Nem emlékszem! Szóval adtunk le?
Mondjuk igazad van. 81 mm-es automata mortar qadrokopter, nem is rossz ötlet.
Nem akarok politizálni de jövőre választások és azért amit lehet idejében jó tudni ott ahol van! És még nagyon sok minden nincs! Szóval @krisss ismét többet tudsz mint mi ami nyilván nem meglepő....Majd megtudod ha @Green Leader hozza a szokásos exkluzívjait. A gyalogsági aknavetők is cserére szorulnak illetve azon a téren is digitalizációra szorulunk, minden szépen összeáll majd a digitális rendszerben és a hirtenbergernek ebben megvan a szerepe. Bejelentik előbb utóbb az összes beszerzést, nyugodtság van.
Alá egy T-72-t és egyből nem romboljuk a topikot! Nekem ő amúgy a kedvencem!
Terminator HK T-1?
Most elképzeltem, hogy is nézne ki a választás amihez 120-as aknavetőre van szükséged páncélozott alvázon. Ennyire durva lesz?Nem akarok politizálni de jövőre választások és azért amit lehet idejében jó tudni ott ahol van! És még nagyon sok minden nincs! Szóval @krisss ismét többet tudsz mint mi ami nyilván nem meglepő....
Nagyon durva lesz! 120-as T-72 alvázon amit egy Bronco vontat és egy ilyen repülő terminánotor reptet!!Most elképzeltem, hogy is nézne ki a választás amihez 120-as aknavetőre van szükséged páncélozott alvázon. Ennyire durva lesz?
Most elképzeltem, hogy is nézne ki a választás amihez 120-as aknavetőre van szükséged páncélozott alvázon. Ennyire durva lesz?
Amúgy meg ne szemtelenkedj mert meggyalázom a T-72 topikot egy Leopardos képel!Most elképzeltem, hogy is nézne ki a választás amihez 120-as aknavetőre van szükséged páncélozott alvázon. Ennyire durva lesz?
Épp mivel jövőre választások nagyon sok mindent nem fognak bejelenteni szerintem idén hátha negatívan hat a szavazatokra.Nem akarok politizálni de jövőre választások és azért amit lehet idejében jó tudni ott ahol van! És még nagyon sok minden nincs! Szóval @krisss ismét többet tudsz mint mi ami nyilván nem meglepő....
Ez a csend éve volt....Épp mivel jövőre választások nagyon sok mindent nem fognak bejelenteni szerintem idén hátha negatívan hat a szavazatokra.
Még mindig nagyon szép ez a gép
Hol vannak benne magyar katonák?Friss ropogós videó (négy napja feltöltött) a német Pzh2000-ek tüzérségi gyakorlatáról....
Elbújtak,mert olyan kis szégyenlősökHol vannak benne magyar katonák?
Ha nincs benne, akkor hatodjára már nem nézem megElbújtak,mert olyan kis szégyenlősök