A büdzsé ugyanaz, tehát igenis zavarja. Ráadásul a kevés műszaki mellé, akik a Griffnél vannak, jön még egy típus, és még több műszaki kell mert ott nem lízing lesz. A működési költséget se zavarja ááá... faszt...
Egyébként meg én svéd forrásokat böngészve valami olyanról olvastam, hogy mintha 10 évvel meghosszabbítottuk volna a lízinget csak valahogy nem került nyilvánosságra. Egyébként érthető a lépés, mert az egyetlen lehetőségünk, hogy ne legyen Gripen jurasic park, hogy a svéd biztosítja továbbra is a hadrafoghatóságot... Olvastam némi repülőgép szám bövülésről is, de nem akarok erről írni, majd ha itthon nyilvános lesz, akkor igen. Ugyanakkor a modernizáció sebessége is lassul, tehát a MS20 Block2 mivel az is pénzbe kerül.. De persze lehet irogatni mindenféle hülyeséget.. Az EUR valahogy mégis fejlett európa fizetőeszköze, a jó magyar forint amely a orbán segge alatt van meg a mienk.. Valahogy ok és okozati összefüggések vannak.. De lehet irogatni a szuper üzemanyagárról, egyétek hozzá a csirkefarhátat, és reménykedjetek, hogy a kurva nagy és ortodox szittya gazdaságpolitika, majd átbassza a közgazdaságtan alaptételeit, meg majd mi vezetjük európát. Volt a XX. században több baszott nagy ország aki szintén így gondolkodott, aztán mi lett belőlük..