Hat, az nagy gaz... en inkabb azt nem, mi az amit ertesz, de en nem vagyok te, szoval ez ertheto.
Te promotáltad hogy a Saab tervezési eszközei mindennél jobbak, úgy modelleznek mint senki, a Boeing el volt ájulva. És ezért hívták meg a Red Hawk programba. Hát, pont úgy hibáznak mint mindenki, továbbra is kell a prototípus a sorozatgyártáshoz.
Amit
@pöcshuszár mar leirt reszletesen, hogy a vilagon semmi koze sem a Saabhoz, sem a modellezeshez.
Sebaj, a szokasos smear-tactics technikat kovetve bedobtad, mert csak ez van, amikor nem tudsz erdemben valaszolni...
Te mondod mindenhol hogy a Gripen E mindennél jobb, elektronikája, hálózati hadviselésre való kialakítása,
Nem, azt mondtam, hogy az egesz platform designja mindenki elott jar. Ez igy van, csak itt sokan lustak elolvasni, mirol irtam, es orbakolnak egybol, mert nem is ertik a kijelentest. Te sem, mint kiderult.
Egyebkent mindezt sokszor kiveseztuik mar a Gripen temaban, ma csak
@Negan szokasos elmebaja miatt robbant fel ez a tema - el is kezdett egybol gyalazkodni, mint mindig, amikor keptelen valamire valaszolni (lasd fenn, amikor vegre megertette, nincs is olyan 'harcertek' nevu nonszensz.)
Ilyet sosem irtam. Mar megint a bena strawman technika...
az F-35 ehhez képest egy szar. Mármint te mondod, nem többen meg megbeszéltük, te mondod.
De megbeszeltuk. Sot, el is magyaraztUK a temaja alatt. Tobben is. Tobbszor. Szerintem vagy tucatszor.
És aki neked (egy hobbi fórumon) ellent mond az buta, tudatlan, nem állná meg a helyét ott ahol te.
Hol is irtam ezt...? Mar megint a kamu es strawman valasz...
Klasszikus trolltempo, bena provokalas. Raadasul ugy, hogy tudjuk, nem is olvastal el semmit, csak idejottel trollkodni, miutan lattal valamit az aranykopeseknel.
Pont errol irta valamelyik mod, hogy ez a 'megyunk a masik utan' es trollkodunk, ez konkretan olyasmi, amiert kitiltas jar, annyira rombolo... ezt csinalod itt most mar masodik oldalon keresztul, csak te...
Nem értelek, te egy értelmes és művelt ember vagy, de a beszélgetésben az kell hogy legyen hogy mindenki egyetért veled. Mert te mindig mindent jobban tudsz, főként a rossz napjaidon. Ráadásul a másikat primitív módon a szakmája/végzettsége alapján minősíted, ami egy baromság.
...simulekonyabb stilusban adod elo.
Roviden: kifejezetten unalmas, ahogyan mindenfele muszaki loves nelkul hulyesegeket beszelnek sokan, de ugy, hogy el sem olvassak, amit sokszor leirtunk tobben is. Ez a bena, teljesen atlatszo karaktergyalazas meg nem engem minosit, hanem teged, csak szolok.