Akkora gyerekes dolgokat tudsz valaszolni, hogy nekem kinos... ennek megis mi a lof@sz koze van networked warfarehez?
"SZAMITASTECHNIKA"
Ez megint tokeletesen elarulja, mennyire semmi kozod az egesz temahoz.
(FYI utoljara ilyen neven szerintem ugy alt. isk. otodikes-hatodikos korom korul hallottam emlegetni, amikor Z80-on tanultam a programozas alapjait.)
Mirol beszelsz megint?
Networked warfare resze a haditechnikanak - apropo, a had
muveszet mi a banatos lof@sz is lenne egy ritka ostoba kepzavaron kivul? -, ehhez lovesed nincs, en meg legalabb nagyjabol ertem, sot, uj eljarasokat is ki tudnek dolgozni (mar ha lenne ilyesmire ajanlatom, hozzaferesem, dokumentaciom stb).
Impressziv erveles, mint mindig.
De ha mar okorseg: ezt az ektelen sok okorseget megint, jezusom.
Te teljesen es menthetetlenul fogalmatlan vagy ehhez az egeszhez, baszki. Meg azt sem erted, mit takar a networked warfare.
Elkepeszto, hogy itt orbakolod az okorsegeidet, szo szerint kinos olvasni ezt a sok tudatlan-iskolazatlan zoldseget, ahogy ketsegbeesetten probalod bemutatni, hogy erted mirol van szo, es minden probalkozasod elarulja, hogy semmi kozod hozza.
Konkretan regen kivaltotta arra a celra, amirol szo volt: SAR, felszini megfigyeles,
plane kommunikacio.
Raadasul, pont ellenkezoen azzal a marhasaggal, amit irtal, egy muhold
evekig folyamatosan mukodik, nem
orakig, mint egy gep, mert az utobbit tankolni kell, baszki.
Helyi meg kisenergias jelelfogasnal stb van szerepe a gepeknek is, de ez most uri huncutsag lenne a csorosaghoz es a muholdas kepesseg megteremtesehez kepest.
Jajajajajajajajaj, neeeeeeee, el ne kezdjuk megint az iskolazatlan, vezetes kozben avagy dobozos sorok felett kiokumlalt okossagaidnak a megtargyalasat, mert arra semmi energiaja, ideje, kedve nincs senkinek.
Menj, vegezz el valami atlagos business schoolt vagy kozgaz szakot valahol, aztan majd megtanulod az alapfogalmakat.
Majd utana beszelgetunk, amikor nem kozepiskolas szinvonalu okossagokat probalsz eloadni ilyen elkepesztoen faraszto (es kinosan) tudalekos stilusban.
!!!A MAGIKUS HARCERTEK!!! !!!1111AAAAAA FONTOSSAG!!!!!
Lovesed nincs az egeszrol; hidd el, hogy tokeletesen feleslegesen koptatod a billentyuket, teljesen sulytalan a velemenyed ezen a teren.
Konkretan nem csak szamomra, de szerintem mar az egesz forumon nincs senki, aki komolyan venne az orbakolasaidat.
Komolyan, csak vinnyogok itt, igy nem fogok tudni visszaaludni, es ha hangosan felrohogok, meg a vegen felebresztem a kisebbiket par szobaval odebb..
Hat aztan kit erdekel, mit irsz le.
FYI 3 szazad mar egy viszonylag optimalis ero a kornyekre, ha abban valoban ket szazad uj E van bitangul felfegyverezve, minden role esetre, mig a meglevokre szinten vesznek egy valag AA fegyvert.
De mindegy is, mert semmi kedvem veled errol vitazni, mert ertelmetlen az egesz.
Figyelj, kisoreg, te egy 40+ eves szartalicskaval hazalsz itt, csak mert a zsidoid csinaltak, ergo te el vagy tole ajulva - szerinted ez hogy jon at mindenkinek?
Nem ertesz egy szot sem abbol, amirol vitazol velem ket-harom eve, es frusztraltan hoborogsz, szidalmazol, meg minden "ures duma" szamodra, mert nem erted.
Menj, irkalj megint 8-10 oldalt 40 evvel ezelotti bur fejlesztesekrol, meg a penzmosodas del-afrikai orosz zsido autonepper Mbombejerol es igy tovabb. Azokkal semmi bajom, ott nem is nagyon zavarlak a nepkabitasban, de itt ne terjeszd az ertelmetlen hulyeseket, pls.