Huh? Egy F-35 meg egy Gripen infra igenye kozott? Mar te is nyiltan kamuzol?
Come again: hogyan is viszonyul a lizingaraknak a foldi stb infra igenyeihez (amit mi fizetunk anyway)...?
F-35-rol volt szo. Mutass nekem
egyetlen olyan squadront, ahol egy gepet barmilyen kihalt repteren egy rajnyi ember ujra felkeszit (es felejtsuk el a Gripen 10-15 perces idejet a konyebbseg kedveert.)
Meg az egesz filozofia, uzemeltetes, a megkozelites a tervezesnel stb. Ez mondjuk leforditodik a kotlsegekre is, ugye, meg a treningre is. Azaz ott vagyunk, hogy joval dragabb lenne masik gepekete melletenni az E/F helyett, mar csak az egyetlen gyarto es support miatt is, ugye.
Mondjuk ezt magyarazhatom, ha sosem uzemeltettel a sokeves asztali szamitogepeden kivul mast, de azert a logikajat belathatnad...
Oh, hat engem nagyon izgat, hogy angolul nem beszelo, osszevissza okoskodo gyerekek olvasnak-e vagy sem, sejted.
Ha szemelyeskedni akarnek, akkor mostantol az osszes hajmereszto suletlensegedet attennem az aranykopesek koze, mintegy felveve a kesztyut, miutan angelsoullal ilyen igazi falusi stilusban probaltatok provokalni - akarod?
Gondolom nem - es en sem vagyok hive, mert ezzel csak a forumozasi kedvet tapossuk el ti a lenyeg, hogy nincs semmi abban, ha valaki teved, csak lassa be, ennyi. Szoval inkabb ugorj neki a keresesnek es hozd a peldaidat - en tenyekkel meggyozheto vagyok, ez kozismert.