Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miután manuálisan frissítettem az uBlock Origin szűrőit azóta nekem is full rendben műxik minden probléma nélkülNálam még mindig nem fordult elő blokkolás.
Hosszú ideje fontolgatom, hogy igazi mocsok módon szervezek egy kis hálózatot, akik üldözni kezdik a jutúb felső vezetőit. Reklámblokkot venni színházakban, operákon, fogadásokon ahová mennek, és eljátszani a retek reklámokat, valaki még a csíkot is tekerné és oda kellenne mennie a gyökérnek x másodperc után rányomni a folytatási lehetőségre. Ugyanezt a forgalomban, mikor megáll a pirosnál aztán már mehetne tovább, éttermekben, mikor viszik már ki a kaját neki(k)..., kíváncsi vagyok meddig bírná.Azok a mocsok reklámok a végén....hogy vernék be a fejét a falba aki kitalálta.
de szép is lenneHosszú ideje fontolgatom, hogy igazi mocsok módon szervezek egy kis hálózatot, akik üldözni kezdik a jutúb felső vezetőit. Reklámblokkot venni színházakban, operákon, fogadásokon ahová mennek, és eljátszani a retek reklámokat, valaki még a csíkot is tekerné és oda kellenne mennie a gyökérnek x másodperc után rányomni a folytatási lehetőségre. Ugyanezt a forgalomban, mikor megáll a pirosnál aztán már mehetne tovább, éttermekben, mikor viszik már ki a kaját neki(k)..., kíváncsi vagyok meddig bírná.
Az a baj, hogy már a reklámblokkolót is érzékeli a yt...mindenképpen prémium kell,ha reklámmentesen akarod használni.Hosszú ideje fontolgatom, hogy igazi mocsok módon szervezek egy kis hálózatot, akik üldözni kezdik a jutúb felső vezetőit. Reklámblokkot venni színházakban, operákon, fogadásokon ahová mennek, és eljátszani a retek reklámokat, valaki még a csíkot is tekerné és oda kellenne mennie a gyökérnek x másodperc után rányomni a folytatási lehetőségre. Ugyanezt a forgalomban, mikor megáll a pirosnál aztán már mehetne tovább, éttermekben, mikor viszik már ki a kaját neki(k)..., kíváncsi vagyok meddig bírná.
A programozóknak írnia kellene egy olyan programot, ami nem tiltja a reklámokat, hanem elhiteti a jutúbbal, hogy már lejátszotta őket.Az a baj, hogy már a reklámblokkolót is érzékeli a yt...mindenképpen prémium kell,ha reklámmentesen akarod használni.
Sokszor már inkább letöltöm róla a zenét vagy videót, azt úgyhallgatom vagy nézem.
A nanométer egy dolog, a számított nanométer amit most használnak, hogy ha azt vesszük akkor ennyi nanométer lenne meg egy másik. Ráadásul a processzorok megoldásai és az arra írt szoftok megint kurvasokat számítanak. Szóval ez így nem méri a lemaradást vagy nemlemaradást.Kina elérte a 7 nanot a Huawei Mate 60 megjelenésével (már csak 6-8 évvel van elmaradva):
Bloomberg - Are you a robot?
www.bloomberg.com
Ennek se fule, se farka. Mirol beszelsz?A nanométer egy dolog, a számított nanométer amit most használnak, hogy ha azt vesszük akkor ennyi nanométer lenne meg egy másik. Ráadásul a processzorok megoldásai és az arra írt szoftok megint kurvasokat számítanak. Szóval ez így nem méri a lemaradást vagy nemlemaradást.
Az a baj, hogy már a reklámblokkolót is érzékeli a yt...mindenképpen prémium kell,ha reklámmentesen akarod használni.
Sokszor már inkább letöltöm róla a zenét vagy videót, azt úgyhallgatom vagy nézem.
Firefox és uBlock Origin kombóval nekem a legutóbbi bejelentkezésem óta is gond nélkül megy reklám és az adblock-blokkoló felbukkanása nélkül a Youtube. Annyi van, hogy ha az uBlock Origint rakjátok fel, akkor mellette viszont minden másik adblockert ki kell kapcsolni, különben a Youtube ugyanúgy érzékeli.Na tegnap beszart valami és a youtube feldobta, hogy már csak 3 videót nézhetek meg. Megnéztem a 3-at és tényleg többet nem engedett, kijelentkeztem a youtube fiókomból majd vissza és azóta megint normálisan működik, nincs reklám.
UI: Európai szinten biztosan, de valamilyen szinten valszeg az USA-ban is (@acorn ?) masszívan versenyjogot sért ezzel a lépéssel a Google, szóval gyaníthatóan rendesen meg lesz baszva szabályozói oldalrólFirefox és uBlock Origin kombóval nekem a legutóbbi bejelentkezésem óta is gond nélkül megy reklám és az adblock-blokkoló felbukkanása nélkül a Youtube. Annyi van, hogy ha az uBlock Origint rakjátok fel, akkor mellette viszont minden másik adblockert ki kell kapcsolni, különben a Youtube ugyanúgy érzékeli.
Plusz ha már Firefoxnál járunk, a Google éppen azt kezdte el bevezetni, hogy ha az adott videót Firefoxból nyitod meg, akkor szándékosan 5 másodpercig nem tölti be az oldalt. Avagy használj inkább chromium alapú böngészőt, aminél hogy-hogy nem éppen a Manifest V3 bevezetésével akarják kinyírni az adblockereket
És ezt amúgy nekem is behozta már a Youtube firefoxon, csak azt hittem az adblock miatt van
Valaki hasznal Athenat meg Gluet?
Lassan eret vagok magamon, mert keptelen vagyok ezt a budos cedat rabirni, hogy csv tablaban egy sima count() queryt lefuttasson, allandoen 1 a result, mikozben tudom, hogy tobbezer a numRows (mindegyiket Glue crawlerrel generaltam, tehat tutira mukodik minden, S3 bucket policy tarva-nyitva, az illetkes crawler/stb IAM role is mindent tud (azaz :) Glue, Athena, S3 es QuickSight alatt.)
(Mindezt ugy, hogy pysparkban felora alatt megoldottam volna az egesz problemat, de muszaj ezt a visualdesigner-woke-szart hasznalni. )
Megint tekert egyet az algoritmuson a Youtube, de elég ha csak ublock originben törlitek a gyorsítótárat majd frissítitek a külső szűrőket és ugyanúgy fog menniFirefox és uBlock Origin kombóval nekem a legutóbbi bejelentkezésem óta is gond nélkül megy reklám és az adblock-blokkoló felbukkanása nélkül a Youtube. Annyi van, hogy ha az uBlock Origint rakjátok fel, akkor mellette viszont minden másik adblockert ki kell kapcsolni, különben a Youtube ugyanúgy érzékeli.
Plusz ha már Firefoxnál járunk, a Google éppen azt kezdte el bevezetni, hogy ha az adott videót Firefoxból nyitod meg, akkor szándékosan 5 másodpercig nem tölti be az oldalt. Avagy használj inkább chromium alapú böngészőt, aminél hogy-hogy nem éppen a Manifest V3 bevezetésével akarják kinyírni az adblockereket
És ezt amúgy nekem is behozta már a Youtube firefoxon, csak azt hittem az adblock miatt van
Mióta felraktam pár hónappal ezelőtt, azóta egy jútúb reklámot sem látok PC-n. Telefonon meg is szoktam lepődni, hogy mi ez a szar a videók előtt.Megint tekert egyet az algoritmuson a Youtube, de elég ha csak ublock originben törlitek a gyorsítótárat majd frissítitek a külső szűrőket és ugyanúgy fog menni