Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?en mar marcius elejen feladtam, hogy online tajekozodjak a temarol.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?en mar marcius elejen feladtam, hogy online tajekozodjak a temarol.
Ertem en, hogy ti millenialok nem hallottatok teverol, radiorol, ujsagokrol, de ettol meg leteznek...Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?
mert az hitelesebb?Ertem en, hogy ti millenialok nem hallottatok teverol, radiorol, ujsagokrol, de ettol meg leteznek...
Is, de leginkabb kiszurik az altalatok generalt ostoba zajt...mert az hitelesebb?
Azóta mintha bővült volna...
Ez egy érdekes ábra mert Iris-T SLX eddig nem volt hír...
úgy tűnik még tovább "hízlalják" az Iris-T rakétát (?)
Eddig volt szó:
Iris-T SLS rendszerről síma Iris-T rakétákkal
és
Iris-T SLM rendszerről Iris-T SL rakétákkal
Eloszor talan az SLXet fejezzek be. Amugy HGVk stb elleni vedelem kapcsan mar spekulaltam, hogy az arcatlan amerikai lehuzasi kiserletet nem fogjak elfelejteni a nemetek, es meg fogjak oldani vagy sokkal olcsobban kooperalva (lasd izraeli rendszerek), vagy sajat maguk, de csak intermediate range erejeig, ami nekik boven eleg (meg a Diehlt is emlitettem.)
55 csalit és 3 robogót és 2 gerant 50.000.€ értékben kb 10 millió €-nyi rakéta felhasználásával ! Hallelúja !Az ukrán IRIS-T légvédelmi rendszerek 60 célpontot semmisítettek meg 2022 októbere óta.
IRIS-T system destroys 60 Russian air targets in Ukraine since Oct
The German-made IRIS-T air defense system has destroyed 60 Russian air targets in Ukraine since October 2022. — Ukrinform.www.ukrinform.net
Április végén egy újabb IRIS-T üteggel bővült az ukrán légvédelem.
Október óta ott dekkolsz Ukrajnában egy kockás füzettel hogy ezt így össze számoltad?55 csalit és 3 robogót és 2 gerant 50.000.€ értékben kb 10 millió €-nyi rakéta felhasználásával ! Hallelúja !
Nyilván nincs biztos infó, de ősszel simán indítottak egy támadás során 50-60 drónt és robotrepülőt az oroszok. Tehát célpont volt bőven, félév alatt 60 célpont lelövése nem irreális - nem olyan lehetelten faszság mint amit a ruszkik tolnak, hogy 5x annyi HIMARS-ot lőttek már ki mint, amennyit Ukrajna valaha is kapott!És mindezt az objektív ukrinform cikke szerint !
Muszáj mert gyorsan kopnak .Németország egy újabb fegyvercsomag keretében újabb 4 IRIS-T-SLM rendszert ad át Ukrajnának. Ez 12 indítót és több száz rakétát jelent. (Tehát egy rendszer 3 indítót tartalmaz)
Germany announces EUR 2.7B military aid package for Ukraine
Head of the Ukrainian President's Office Andriy Yermak said that Germany announced a new military aid package worth EUR 2.7 billion for Ukraine. — Ukrinform.www.ukrinform.net
Akár csak az orosz tankok!Muszáj mert gyorsan kopnak .