Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?en mar marcius elejen feladtam, hogy online tajekozodjak a temarol.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?en mar marcius elejen feladtam, hogy online tajekozodjak a temarol.
Ertem en, hogy ti millenialok nem hallottatok teverol, radiorol, ujsagokrol, de ettol meg leteznek...Helyette ott ülsz az első vonalban egy távcsővel?![]()
mert az hitelesebb?Ertem en, hogy ti millenialok nem hallottatok teverol, radiorol, ujsagokrol, de ettol meg leteznek...
Is, de leginkabb kiszurik az altalatok generalt ostoba zajt...mert az hitelesebb?![]()
Azóta mintha bővült volna...![]()
Ez egy érdekes ábra mert Iris-T SLX eddig nem volt hír...
úgy tűnik még tovább "hízlalják" az Iris-T rakétát (?)
Eddig volt szó:
Iris-T SLS rendszerről síma Iris-T rakétákkal
és
Iris-T SLM rendszerről Iris-T SL rakétákkal
Eloszor talan az SLXet fejezzek be. Amugy HGVk stb elleni vedelem kapcsan mar spekulaltam, hogy az arcatlan amerikai lehuzasi kiserletet nem fogjak elfelejteni a nemetek, es meg fogjak oldani vagy sokkal olcsobban kooperalva (lasd izraeli rendszerek), vagy sajat maguk, de csak intermediate range erejeig, ami nekik boven eleg (meg a Diehlt is emlitettem.)
55 csalit és 3 robogót és 2 gerant 50.000.€ értékben kb 10 millió €-nyi rakéta felhasználásával ! Hallelúja !Az ukrán IRIS-T légvédelmi rendszerek 60 célpontot semmisítettek meg 2022 októbere óta.
![]()
IRIS-T system destroys 60 Russian air targets in Ukraine since Oct
The German-made IRIS-T air defense system has destroyed 60 Russian air targets in Ukraine since October 2022. â Ukrinform.www.ukrinform.net
Április végén egy újabb IRIS-T üteggel bővült az ukrán légvédelem.
Október óta ott dekkolsz Ukrajnában egy kockás füzettel hogy ezt így össze számoltad?55 csalit és 3 robogót és 2 gerant 50.000.€ értékben kb 10 millió €-nyi rakéta felhasználásával ! Hallelúja !
Nyilván nincs biztos infó, de ősszel simán indítottak egy támadás során 50-60 drónt és robotrepülőt az oroszok. Tehát célpont volt bőven, félév alatt 60 célpont lelövése nem irreális - nem olyan lehetelten faszság mint amit a ruszkik tolnak, hogy 5x annyi HIMARS-ot lőttek már ki mint, amennyit Ukrajna valaha is kapott!És mindezt az objektív ukrinform cikke szerint !
Muszáj mert gyorsan kopnak .Németország egy újabb fegyvercsomag keretében újabb 4 IRIS-T-SLM rendszert ad át Ukrajnának. Ez 12 indítót és több száz rakétát jelent. (Tehát egy rendszer 3 indítót tartalmaz)
![]()
Germany announces EUR 2.7B military aid package for Ukraine
Head of the Ukrainian President's Office Andriy Yermak said that Germany announced a new military aid package worth EUR 2.7 billion for Ukraine. â Ukrinform.www.ukrinform.net
Akár csak az orosz tankok!Muszáj mert gyorsan kopnak .
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..