J-10 Firebird / Vigorous Dragon (Csengdu, Kína)

Igen tudom, de most találtam egy olyan képet, ami nincs összefírkálva.
91KS6uY_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Tetszik
Reactions: borisz
<i>Will Iran Order 150 New Fighter Jets From China?</i>
http://thediplomat.com/2015/08/will-iran-order-150-new-fighter-jets-from-china/

Az szép lenne De ugye ismizzük a török légvédelmi beszerzést ugye?Vagy az orosz s-300 beszerzést? NA UGYE!!!
Most hogy eus vállalatok bújnak Iránba fele még lehet EF is vehetenk a közeljövőben.

Az szép lenne De ugye ismizzük a török légvédelmi beszerzést ugye?Vagy az orosz s-300 beszerzést? NA UGYE!!!
Most hogy eus vállalatok bújnak Iránba fele még lehet EF is vehetenk a közeljövőben.

Igen, ez is benne van a pakliban.

<i>Experts Say China’s J-10s Would Benefit Iran</i>
https://www.defencetalk.com/experts-say-chinas-j-10s-would-benefit-iran-65023/

Pontosan. Nem orosz, de a megszokott WS10 sem. Állítólag ez valamilyen továbbfejlesztett változat WS-10G, vagy vamlami ilyesmi

Mocskok, kitörölték a számokat. Most akkor új gépek, vagy régebbi példányokon cserélik ki a hajtóműveket???
J-10B_ready_for_delivery_-_29.9.15_-_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

J-10B_ready_for_delivery_-_29.9.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

@Mackensen
<i>"Mocskok, kitörölték a számokat. "</i>

Mindenképpen tiszteletreméltő a kínaikban, hogy mindenre gondolnak... Még arra is, hogy mivel idegesítsék Mackit... :D

• Tetszik
Reactions: borisz
Nem csak engem szivatnak, hanem még egy rakás embert.

Szerintem pont ez a céljuk, legfeljebb ők nem személyekben gondolkoznak, hanem inkább szervezetekben (olyan három-betűsben meg annak megfelelőiben).....

Lehet, de minek? Előbb, utóbb úgy is mindig jönnek a jó minőségű fotók. Egy szervezetnek mit számít az a pár hét?

Lehet, de minek? Előbb, utóbb úgy is mindig jönnek a jó minőségű fotók. Egy szervezetnek mit számít az a pár hét?

Ezt csak az tudja, aki csinálja. Vagy az se, de valahogyan bizonyítania kell a saját fontosságát, tehát a létének a szükségességét. Lásd anno mikor katona voltam, még az is titokká volt nyilvánítva, hogy mit kaptunk ebédre meg hogy hívják a rajparancsnokomat. :-)