J-20 Mighty Dragon (Chengdu,Kína)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 942
113
Da10ocwV4AEherq.jpg

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 942
113
Szedd a gyógyszert, ez már szövődmény.

Micsoda?

Hogy ide belinkeltem és elmondtam a véleményem?

Am zsolti vagy valaki írta poénból hogy megsajnálták az oroszokat és azért vettek tőlük szu-35-öst :)

Ja és mégsem csinálnak belőle hír szenzációt ;) csak én :D

Mike

Well-Known Member
2011. március 14.
808
2 054
93
A felsorolásos rész tényleg kicsit nagyzoló, de Kína bizony elég sok helyen már a Medve előtt jár... Nem csak mennyiség terén...

Csak minden kínai sisak fotónál leírni, nem kicsit sok, szerintem tudja mindenki itt a fórumon hol jár kína. Pláne hogy az oroszok előtt vannak, de ezt kb le lehetne írni az USA-n kívül minden országra. Az olló pedig egyre jobban fog nyílni.

• Tetszik
Reactions: endre

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 942
113
A felsorolásos rész tényleg kicsit nagyzoló

A hajtómű és annyi mást nem látok.

Az orosz hajókon még mindig az sz-300F 150 km hatótávú légvédelmi rakéta van.
Míg a kínai hajók több lépcsősek.

Hq-9b 250 km hq-16 70km HQ-10 12km

Légi hadviselés terén meg már! olyan cuccok vannak Kínának amiket orosz oldalon még makettbe sem láttam pl K-77M K-74m2

M

molnibalage

Guest
A hajtómű és annyi mást nem látok.

Az orosz hajókon még mindig az sz-300F 150 km hatótávú légvédelmi rakéta van.
Míg a kínai hajók több lépcsősek.

Hq-9b 250 km hq-16 70km HQ-10 12km

Légi hadviselés terén meg már! olyan cuccok vannak Kínának amiket orosz oldalon még makettbe sem láttam pl K-77M K-74m2
A kínai ladikokat nem ismerem, nem tudom, hogy mi van rajtuk.
Az Sz-300-ból nem minden orosz hajó kapta meg a PMU-1-nek megfelelő szintent, kb. az egyik Kirvon-on van és a két Sz-300-ból csak az egyik. Minden más Sz-300 tudtommal PSz szinten van 75 km-es HMZ-vel.

A felújított Kirovon már ennél durvább lesz az Admiral Gorskov fregatton már Redut van. Az Sz-300 nagy baja, hogy nem körkörös a HMZ, a 105/90 fokos tűzív. A Redutnál már nincs ilyen korlát tudtommal.

• Tetszik
Reactions: endre and fishbed

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 606
14 776
113
Twitteres változat
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 631
62 460
113
Nem akarok itt offolni, de a kínai ladikok tegnap készültek el, az ekézett orosz vasak meg 30-40 éve.
Időben egy Slava-hoz majdnem közelebb van a Bismarck , mint a Type-55 (vagy mi a neve annak a kínai ladiknak)

• Tetszik
Reactions: nyugger and zsolti

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 606
14 776
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.