Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy tudom, hogy a fertőzés után kb. max 3 hónapig termelődik antitest...
Ha a statisztika imádatának megfelelően haláloznak, betegszenek.
Ha újra megfertőződnél, akkor a szervezeted már egyből felismeri és könnyen felveszi a harcot!
Bárányhimlős is csak kivételes esetben lehet többször az ember. Aki már találkozott vele, az az esetek döntő többségében könnyebben fogja legyűrni másodszorra.
Ezt tenyleg erdemes elolvasni...Itt egy jó cikk a vakcinák klinikai teszteléséről magyar "szereplővel".
Szuperszonikus tempóban teszteljük a vakcinát, sokan nem is bírják az iramot
A Novavax koronavírus-vakcinájának ausztráliai tesztelését irányító magyar orvossal, Bári Eszterrel beszélgettük arról, milyen rohamtempóban kell vizsgálniuk az oltásokat, milyen bakik hátráltatták a munkát, és mi garantálja mégis a vakcinák biztonságosságát. A tesztelés frontvonalában dolgozó...telex.hu
Jah, én meg azt mondom, te 120 misit a tiedért És ez nagyon igaz lehet, mert én sem vagyok alábbvaló mint GődényGődény szerint Majka 60 misit kapott az alakításáért:
Végre hírek ismét több helyről Már tele volt a burám volt az oldalakon keresztüli meggyőződéses "hitvalásos" linkekből és hozzászólásokból.Oroszországban több mint háromszor annyian haltak meg koronavírusban eddig, mint amit a hivatalos adatok mutattak. Az 55 ezer elhunyt helyett 186 ezer fő vesztette életét a vírus szövődményeinek következtében. Ezzel a világon a harmadik legtöbb áldozatot Oroszországban követelte a járvány.
Koronavírus: háromszor annyian haltak meg Oroszországban, mint amit a hivatalos adatok mutattak
Nem ötvenezer, hanem feltehetően félmillió, vagyis a korábbiakban közölteknél tízszer több fertőzött volt Vuhan városában, ahonnan elindult világjárványt okozó koronavírus - állapította meg a kínai betegségmegelőzési központ (CDC), amely jelentését idézte szerdán a CNN hírtelevízió.
Kiderült: Vuhanban 10-szer több koronavírusos volt
Megkapta a sürgősségi engedélyt a AstraZeneca és az Oxford Egyetem közösen fejlesztett vakcinája az Egyesült Királyságban, a várakozások szerint a jövő héten elérhetővé válik a vakcina és a Pfizer vakcinája mellett már ezzel is olthatják a briteket.
Koronavírus: megkapta az engedélyt az AstraZeneca vakcinája Nagy-Britanniában
Megérkezett Magyarországra a koronavírus elleni német-amerikai vakcina második, 70 ezer oltóanyagot tartalmazó szállítmánya szerdán kora reggel - hangzott el az m1 aktuális csatorna helyszíni tudósításában a Liszt Ferenc repülőtérről.
Koronavírus: egy nagyobb adag Pfizer-vakcina érkezett Magyarországra ma reggel
Az Egyesült Államokban is felbukkant kedden a koronavírus gyorsan terjedő mutációja, amelyet néhány hete azonosítottak első ízben Délkelet-Angliában. Colorado államban egy húszas éveiben járó férfinál mutatták ki a koronavírus délkelet-angliai, B.1.1.7 kóddal ellátott törzsét. Jared Polis coloradói kormányzó szerint a férfit önkéntes karanténban van Denver városában.
Már az Egyesült Államokban is felbukkant a gyorsan terjedő vírustörzs
Gödény. Ez a "celeb" egy ócska ózdi benzinkutas, aki proli múlttal, erősen munkásőr és sztahanovista ősökkel szerepelt egy VVben, és felkapták a nagy semmijét. Egyébként hatalmas "kormánypárti" a csávó, köszönhetően a közegnek amiből származik. Ha jól veszem ki, a "doktor" szerint manit kapott a baromságaiért.Jah, én meg azt mondom, te 120 misit a tiedért És ez nagyon igaz lehet, mert én sem vagyok alábbvaló mint Gődény
A bárányhimlő kiújulását övsömörnek hívják.
Igen, még a vírust is varicella-zoster (bárányhimő-övsömör) vírusnak hívják (Humán Herpesvírus 3 ala VZV). Keress rá a VZV-re google-ban.Biztos ez?
Ismerek olyan embert, aki gyerekkorában többször is elkapta, de nem övsömörös! (???)
Nem fertőz, aki tünetmentes. Ezt mutatja be egy tízmillió fős, novemberben publikált tanulmány.