S
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Jogosan feltételezhető tehát, hogy az Angela Merkel-féle kormánypropaganda által publikált adatok, miszerint a német lakosok 2/3-a oltatná be magát a koronavíurs elleni vakcinával, nem teljesen lehetnek validak."
Hiába a masszív propaganda, bezárt a berlini oltóközpont, mert a kutya sem akarja beoltatni magát:
"Jogosan feltételezhető tehát, hogy az Angela Merkel-féle kormánypropaganda által publikált adatok, miszerint a német lakosok 2/3-a oltatná be magát a koronavíurs elleni vakcinával, nem teljesen lehetnek validak."
Hiába a masszív propaganda, bezárt a berlini oltóközpont, mert a kutya sem akarja beoltatni magát:
Igen, tartok tőle hogy elő állnak majd egy erősebb változattal is.Még szép!
Egészséges, ép, életerős ember nem oltatja be magát kétes összetételű és hatékonyságú, bizonytalan mellékhatásokat okozó vak-cinával!
Ezt a biofegyvert amúgy sem azért fejlesztették ki, hogy hamar eltűnjön innen!
Egyáltalán nem véletlenek a megszaporodó hírek az utóbbi hetekben nigériai és dél-angliai mutációkról!
ÉBRESZTŐ!
Én ilyet nem mondtam. De a "szerről" nagyon sok mindent tudunk. Nem hullanak tőle halomban az emberek és nem válnak "balliberális zombivá" vagy "fideszistenítővé" esetleg "putyinhívővé".
De nem értem a dolgot. Ne legyenek járványügyi védekezés, ne legyen védőoltás, akkor szerinted a hulljon a férgese elv az igazi? Esetleg zárjuk a férgesét koncentrációs táborokba megvédendő őket? Vagy oltsuk őket azzal, akitől félünk, mint a tisztítótűztől?
Szociopata vagy te meg an...d otthon bazzeg !Mindig jönni fognak új indokokkal, hogy nekik miért nem kell vállalni a közös kockázatot, a nagyobbat elkerülendő, mert szociopaták. Emlékszem ősz elején arról ment a vita, hogy nem is hal bele senki, hisz nincs többlethalott és ogretankostul mind beállt e mögé a hülyeség mögé. Már akkor lett nekik szólva, hogy máshol ez nem így van és itt is lesz másképp, de nem hajlandóak azóta se használni az eszüket.
Meg ne bántsak senkit, mind értjük az aggodalmakat, csak nem egyénekben, hanem társadalomban gondolkodunk.
Ezt alá tudnád támasztani hiteles forrással, mert az EU honlapján szerintem nem ez szerepel.Hát ezt mondod te egy pár hónapos ilyen olyan információ áramlás alapján úgy , hogy az adatok (mármint a valós adatok) titkosak ! A fejlesztői talán tudnak róla dolgokat talán még sokat is ! De felelősséget nem vállalnak ! Ha megépítek valamit garanciát kell törvényileg vállalnom akár 3 évet is ! Itt meg aláíratják veled , hogy a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal te pedig ha bármi gond is lenne lemondasz önként a kártérítésről ! Legyen védőoltás de csak azoknak akik önként vállalják és ne lehessen szankcionálni ha valaki nem oltat ! Amúgy ha védelmet ad akkor ténylegesen csak veszélyeztetetteket oltsuk de ott is önkéntes alapon !
Tudod mire eljutunk odáig, hogy te meg az átlag ember megkapja a vakcinát, addigra több tízezer ember be lesz már oltva, mert az eü dolgozók is szkeptikusak, de van bennük annyi, hogy beadassák maguknak, mert ha valkik, akkor ők tudják, hogy mivel is játszadozunk. Te szerencsés helyzetben vagy, mert mire rádkerül a sor, már nem kell kockázatot vállalj, mert az orvosok már ezt árvállalták. Ebből a szemszögből nézd amit írtam és még egyszer mondom, megértem a félelmeit mindenkinek, csak van egy nagyobb rossz!Szociopata vagy te meg an...d otthon bazzeg !
Én egyetlen eü-s dolgozót sem ismerek, aki beoltatná magát. De ha ismernék is, akkor se oltatnám be magam.Tudod mire eljutunk odáig, hogy te meg az átlag ember megkapja a vakcinát, addigra több tízezer ember be lesz már oltva, mert az eü dolgozók is szkeptikusak, de van bennük annyi, hogy beadassák maguknak, mert ha valkik, akkor ők tudják, hogy mivel is játszadozunk. Te szerencsés helyzetben vagy, mert mire rádkerül a sor, már nem kell kockázatot vállalj, mert az orvosok már ezt árvállalták. Ebből a szemszögből nézd amit írtam és még egyszer mondom, megértem a félelmeit mindenkinek, csak van egy nagyobb rossz!
Hát most mondanám, hogy rossz embereket ismersz, de válasz lehet az oltás menetrendje talán. Én olyan eü dolgozókat, hallgatókat ismerek, akik nem szívesen, de úgy érzik, hogy muszályból bár, de beadatják maguknak, amint lehet. És nem maguk miatt, nagyrészt fiatal és kiköhögi a vírust, a választ mostmár 20-adjára ne nekem kelljen megfogalmaznom, hogy akkor miért is teszik.Én egyetlen eü-s dolgozót sem ismerek, aki beoltatná magát. De ha ismernék is, akkor se oltatnám be magam.
Én olyan eü dolgozókat, hallgatókat ismerek, akik nem szívesen, de úgy érzik, hogy muszályból bár, de beadatják maguknak,
a választ mostmár 20-adjára ne nekem kelljen megfogalmaznom, hogy akkor miért is teszik.
Úgy látom a friccek azért nem teljesen hülyék ! Remélem ez általános lesz mindenhol !
Németország megtilthatja a kivételezést a már beoltottakkal
Az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltással rendelkezőkkel való kivételezést törvény tiltaná meg Németországban.nlc.hu
Ha Momentumos, bátran hihetsz neki. Az olimpiától az atomenergián át a földrengésig mindenhez értenek.Fő a hitelesség !
Galgóczi Ágnes: Huszonöt oltóponton folytatódik az oltás
A héten további vakcinaszállítmány érkezik Magyarországra.index.hu
Melyiknek higgyünk ?
Miért kell az oltásból is pártpolitikát csinálni? És ha Fideszes lenne, akkor mit csinálnál? Akkor hitelesebb lenne számodra? Honnan tudod, hogy nem az?Ha Momentumos, bátran hihetsz neki. Az olimpiától az atomenergián át a földrengésig mindenhez értenek.
Nyilván nem ideális az oltás, mint egyik se!A lényeg az "akik nem szívesen" fordulaton van! Meg az egészségügyi dolgozókon! (Értsd, átlagnál hozzáértőbb!)
Mert féltik az állásukat!
---
Óriási "világháború" előtt állunk!
Barát fog barátra támadni, családtag családtagra!
ÖRDÖGI az egész!