Ma is része a kezelésnek (a C- és a D-vitamin is), de nem jelent megoldást, csak egy kis segítséget. Ennyi. Lépj tovább!
Így van.
Bár nekem leginkább az a szemlélet nem tetszik, hogy megmondtuk, van csodakezelés, de a háttérhatalom nem engedi használni, mert nem hoz neki elég profitot/hatalmat.
.Te megoldásnak írtad a D-vitamint, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, azzal elintézni a járványt, mint az oltásokkal.
Ez butaság. A D-vitamin nem képes megállítani a járványt. Az, hogy picit lassítja és segít a kezelésben sajnos nem elég.
Ma már mindenben benne van a D-vitamin. A legtöbb C-vitamin is D-vitaminnal kombinált készítmény. A multivitaminokban is van. Marékszámra eszi ezeket mindenki, de meg sem kottyan a járványnak.
Egyetértek.
Engem is undorít, amikor új, mindent ( is ) tudó "új-próféták" nemzetközileg elismert szakemberek véleményével egyetértve --és visszaélve-- szcientológusi-médiatámogatással építenek maguknak véleményvezéri/hívői tábort.
Ezeket szokták utána "rávezetni", hogy engedelmes bárányokként szekták és ál-vallások/-egyházak számára személyes és családi nyomorukig, utolsó fillérjükig "adakozzanak".
Például Szendi, Dr. Gödény, aki nem orvos-doktorként oszt tipikus orvosi területen tanácsot, doktori címét megtévesztő módon használva, törvényesen, de erkölcsileg vitatott módon, kiskapukat kihasználva!
... és egyéb "csapattagok", lelkes és fizetett társadalom-bomlasztó "szabadságharcosok"
Nagyon jó tragikomikus példája/paródiája a dolognak a "Cimlap-hír": "...4-en meghaltak a Covid-19 oltás beadását követően napokon belül !!! "
A tizedik oldalon folytatódó hír, apró-betűs részében: "...autóbalesetben !!! "
"Szép-Új-Modern világ..."
.
U.i: Lehet városi legenda is a történet ---bevallom, nem ellenőriztem/nem tudom---, de abszolút tükrözi a napi média-valóságot !!!
.