Nem, nem almát a körtével.
És azt vágod, hogy lényegtelen, hogy honnan jött?
Már hogy lenne az?
Nem mindent is tudni akarunk róla, épp azért mert le akarjuk törni?
Ha lényegtelen lenne, akkor a WHO miért nyomoz!?
Nagyon lényeges az eredete!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem, nem almát a körtével.
És azt vágod, hogy lényegtelen, hogy honnan jött?
Azt azért elárulom neked, hogy a koronavírusnak semmi köze nincs az influenzához....Ugye tudod, hogy az illúzió csak, hogy egy influenza-ágenst kiirts! Pont azért, mert alkalmazkodik és nem tudsz 8Mrd embert egy időpillanatban beoltani nem 100%-os oltással! Hipotetikusan létezik csak az az állapot, amit kívánatosnak tartasz!
Szia,Uraim. Lenne egy kérdésem a szakértőkhöz.
Egy penicilin érzékeny egyén kaphat vakcinát? Ha igen, melyiket? Ha nem, akkor milyen papírt kap oltási könyv helyett? Az ilyen egyén mit tehet, ha nyitáskor mindenhova papír kell majd?
A kezelés szempontjából totálisan lényegtelen. Ez az egész kínai "orvostudomány" rákfenéje. Pedig manapság mindenhol ezt nyomatják. Keresd az okot.
Már hogy lenne az?
Nem mindent is tudni akarunk róla, épp azért mert le akarjuk törni?
Ha lényegtelen lenne, akkor a WHO miért nyomoz!?
Nagyon lényeges az eredete!
Annyira nincs, hogy az egyik - a másik + RNS vírus. De ezt már írtam neki.Azt azért elárulom neked, hogy a koronavírusnak semmi köze nincs az influenzához....
Tudom, csak gondoltam nem árt, ha többször olvassa.Annyira nincs, hogy az egyik - a másik + RNS vírus. De ezt már írtam neki.
inkabb tiltsuk meg hogy egyesek minden szart megegyenek es vezesuk be a komoly higieniai elvarasokat a piacaikon (ugy nezznek ki mint a kozepkori kupleraj, szarnak/hugyoznak egy nagyot a stand moge, az allatok meg amit arulnak ott fekszenek a foldon).Almát a körtével hasonlítani mi értelme?
Ráadásul itt még abban sincs megegyezés, hogy honnan jött?
Denevér, tatu, tobzoska? Vagy mesterségesen létrehozott?
Ha denevér, akkor irtsuk ki az összes denevért?
Ha így van, akkor elhiheted, hogy agyalnak ezen pár tucatnyian a megfelelő helyeken...Tegyük fel, hogy igazad van és szándékosan engedték ki. Miért tették? Miért éppen tavaly előtt/tavaly? Miért egy koronavírust, miért nem egy halálosabbat?
Elég aszimetrikusan hat a világ országaira, legyen elég ennyi!Ezt a "hibrid hadműveletet" kifejtenéd? Attól tartok, hogy nem igazán értem...
Azért írtam, hogy optimista vagy, mert hetente cikkeznek arról, hogy mi mennyire hatásos!Ezek egyrészt a realitások, másrészt pedig 60-70 éves tapasztalatok. Én személy szerint például egy olyan embert sem ismerek, aki egy kötelező védőoltással kivédhető betegségben akár csak megbetegedett volna. Gyanítom, hogy te sem.
OK! De akkor nem kellene így nevezni!Azt azért elárulom neked, hogy a koronavírusnak semmi köze nincs az influenzához....
Százmilliók élnek "középkori kupleráj" szinten. Afrikában saccperkábé több tízmillióan folytatnak gyűjtögető életmódot jelenleg is! De a fényességes Nyugaton is százezrek tesznek így a metropoliszok szemétjében. Támogatom, amit írsz, de vágyálom, amit írsz...inkabb tiltsuk meg hogy egyesek minden szart megegyenek es vezesuk be a komoly higieniai elvarasokat a piacaikon (ugy nezznek ki mint a kozepkori kupleraj, szarnak/hugyoznak egy nagyot a stand moge, az allatok meg amit arulnak ott fekszenek a foldon).
Kínában, Vietnamban fegyelmezett népek laknak, illetve a kormány is rendet tart, az usa-ban nem, ott sikk az ellenállás és annak hangoztatása, hogy nekik ne mondja meg senki, mi a frankó. Ezért van ott az, ami. Afrikában a 40 felettiek már öregnek számítanak, a fejlett országokban (a mediterrán országokban is) ellenben rengeteg az idős (70 év feletti), 10-ből 8-nál meg ugye megvannak már az alapbetegségeik. Nem csoda, hogy előbbiben észrevehetetlen (ráadásul ott ezernyi halálos kórság terjeng, az egészségügyi ellátás meg kb. nulla, jó eséllyel az emberek nagy része úgy születik és hal meg, hogy soha nem találkozik orvossal, így aztán természetesen hivatalosan covidos sem lesz), utóbbiak meg milliószám tesztelnek és mennek a kórházba a nagyon betegek.Ha így van, akkor elhiheted, hogy agyalnak ezen pár tucatnyian a megfelelő helyeken...
Én NEM TUDOM a választ!
Elég aszimetrikusan hat a világ országaira, legyen elég ennyi!
Vietnam:
..Vietnam COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Vietnam Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Az Egyesült Államokban negyed akkora lakosságszám mellett 110x annyi a halott, mint a Kínában!
Az EU/Mediterráneum gazdaságilag megreccsenni készül! Afrika szárnyal! A/B/0 vércsoportúakra való nagyon eltérő hatás.
Ezerszámra lehetne boncolgatni a "furcsaságokat"!
Azért írtam, hogy optimista vagy, mert hetente cikkeznek arról, hogy mi mennyire hatásos!
A kivédhetőség után van a hatalmas kérdőjel!
Izrael:
Israel COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Israel Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Akarok, én?Persze ha minden mögé valami összeesküvést akarsz látni, akkor ez nem számít.
Mi történt?Mondjuk ez tényleg csúnya. Ha ez valóban így van, az gáz. Ugyanis a hemaglutinin 5 idáig nem okozott humán megbetegedést. Vagyis volt anno a madárinfluenza pánik, de az nem terjedt emberről emberre. A neuroaminidáz 8 se kifejezetten humán patogén. Szóval, ha ember ember terjedés is van, az nem vicces.
Mármint hogy azért ajánlottak fel összeget, hogy lezárja az ország határát, és ez a kicsinálás? És ha igen, mi köze ennek a vírushoz?Akarok, én?
Nézz körül, hogy mi folyik!
..
Alekszandr Lukasenka nyíltan beszélt arról, hogy mekkora összeget ajánlottak fel az országának, ha lezárja az országát!
Nincs benne a "buliban" a srác láthatólag! Ki is akarják csinálni.
te tenyleg elhiszed az oreg marhasagait?Akarok, én?
Nézz körül, hogy mi folyik!
..
Alekszandr Lukasenka nyíltan beszélt arról, hogy mekkora összeget ajánlottak fel az országának, ha lezárja az országát!
Nincs benne a "buliban" a srác láthatólag! Ki is akarják csinálni.
El ne kezdjünk ezen értelmetlenül lovagolni! Hoztam csak egy példát. És csak azért ezt, mert kirívó!Mármint hogy azért ajánlottak fel összeget, hogy lezárja az ország határát, és ez a kicsinálás? És ha igen, mi köze ennek a vírushoz?
Ott erről szó sem volt, de tőlük ezt "elvárták", erős "megajánlás" volt erre. Csak befeszültek! Lehet, hogy abból is kiindulva, ha ezt megteszik körbe a szomszédok, akkor nekik minek? Politikailag eladható döntés, hiszen a hatás majdnem ugyanaz, csak ők a belső mozgást nem korlátozták. A külsőről a szomszédok gondoskodtak.te tenyleg elhiszed az oreg marhasagait?
gondolkodtal mar azon hogy a ruszkik es az iraniak, a kinaiak, a legnagyobb nyugati ellensegek bezartak az orszagiakat?
szoval akor putko es al khamnei elfogadtak a penzt???
Komolyan, csodállak, ennyi energiát abba fektetni, hogy megpróbálsz mindenbe belemagyarázni mindent, hogy össze lehessen valahogy drótozni az elmélet darabjait, már-már szürreális. De tényleg irigylésre méltó, én örülnék, ha ennyi fantáziám volna. Sajnos valószínűleg a szakmám miatt inkább a logikai alapok felől tudok közelíteni, másra már nem áll rá az agyam, valószínűleg ezért nem értelek.Ott erről szó sem volt, de tőlük ezt "elvárták", erős "megajánlás" volt erre. Csak befeszültek! Lehet, hogy abból is kiindulva, ha ezt megteszik körbe a szomszédok, akkor nekik minek? Politikailag eladható döntés, hiszen a hatás majdnem ugyanaz, csak ők a belső mozgást nem korlátozták. A külsőről a szomszédok gondoskodtak.
Svédország, Fehéroroszország.
Volt rajtuk kívül más, aki nem korlátozott?
Afrikát hagyjuk, az ún. fejlett világ és Európa a lényeg! - A válasz: NEM NAGYON.
Számtalan olyan légúti fertőzés létezik, amelyek az influenzához hasonlóan terjed. Ebbe nem kell túl sok mindent belelátni. Ami pedig a maszkviselést, távolságtartást és a kézhigiénia betartását illeti, az azért már elég jól látszik, hogy míg az influenza lényegében ebben a szezonban eltűnt, addig a koronavírus az előbbiek betartása ellenére azért elég jól terjed. Tehát a Covidot csak lassítani lehet vele.. kapásból itt van egy különbség.OK! De akkor nem kellene így nevezni!
Meg azért ez érdekes...
---
"Bár virológiai szempontból két különböző víruscsalád tagjáról beszélünk, funkcionális szempontból sok a hasonlóság. Mindkét vírus cseppfertőzéssel, közeli kontaktus és kontaminált felületek révén terjed. Így azok a mára jól ismert légúti higiénés szabályok (maszkviselés, távolságtartás, kézhigiénia), melyeket a koronavírus-járvány kapcsán széleskörűen bevezettek, mindkét megbetegedés ellen alkalmas járványügyi intézkedések."
..
"Az influenzaoltás hatása a Covid-19 betegség lefolyásában a tudomány számára még alapos megismerésre vár. Egy brazíliai, több mint 90 ezer embert magába foglaló - tanulmány szerint a vizsgált populáción belül a halálozási arány csökkenését figyelték meg olyan Covid-19-betegek körében, akik influenzaoltáson estek át. Az azonban semmiképp sem jelenthető ki, hogy az influenzaoltás védelmet nyújt az új koronavírus ellen, de valamely nem specifikus immunrendszeri kapacitásnöveléssel segíthette a betegség kimenetelét."
Váratlan dolog derült ki az influenzaoltásról
A koronavírus-járvány árnyékában sem nő ugrásszerűen az igény a szezonális influenza elleni védőoltásra Magyarországon. Noha a szakértők egyértelműen ajánlják, csak a felnőtt lakosság alig újabb ötöde (19 százalék) oltatná be magát influenza ellen a Covid-19 miatt, így azokkal együtt, akik...www.napi.hu