Sziasztok!
Most mi a legfrissebb infó, hol lesznek beoltva az emberek a vakcinával? Korábban olvastam, hogy oltópontok lesznek felállítva, de NEM a háziorvosoknál, ma direkt rákerestem, és csak egy helyen találtam infót, de ott azt írták, hogy pl a kínai vakcinákat már szállítják nemsokára a praxisokba és így a háziorvosoknál is lesz kb 50 adag belőle. Én mindenképpen beoltatom magam, de örülnék neki, ha azt a háziorvosomnál meg lehetne oldani a rendelőjében.
Ahova hívnak, ott leszel beoltva, tehát NEM Te döntöd el. - Miként azt sem, hogy mivel oltanak, mert "Nyunyó" megmondta: "Ne válogass"...!
Na ennyit a "szabad választásról"...!!!
Friss oltási tapasztalatok.
Az már tuti, hogy a szervezés nagyban a dokiktól is függ.
Fateré nagyon flottul ment. Tegnap felhívták, van vakcina, mikor ér rá. 80 évesen már nem túl sűrű a hete, úgyhogy bármikor. Ma megcsörgették délben, ha tud délután menjen.
Odament a megbeszélt idő előtt negyed órával, kitöltötte 8 perc alatt a papirokat, várt 10 percet, aztán megkapta a Sinopharmot. 3 percet töltött bent. Utána fél óra pihenő a váróban, van-e azonnali negatív mellékhatás, de semmi. Inkább az volt benne a fárasztó, hogy sok öreget, akik szintén az oltásra mentek, a sok félretájékoztatás, keleti vakcinák elleni hergelés megrémített. Fater tök nyugodt volt, de sokan féltek mind a vírustól, mind az oltástól, a dokinál nagyon össze voltak zavarodva.
3-4 hét múlva kell majd újra menni szólnak. Sem az oltáskor, sem azóta semmi negatív tapasztalat. Bár a következő 2 napban még jöhet.
Pozitiv tapasztalat van. Az Öreg nagyon megkönnyebbült, most látom rajta, hogy bár nem mutatta, nagyon tartott a Covidtól. Nagyon felszabadult!!! Így már én is nyugodtabban látogatom meg, sajnos sokat utazok. Remélem nem lesz semmi gikszer.
Anyós. Neki előbb szóltak, de még nem kapta meg, lehet a héten nem is fogja. Több embert értesített a doki, mint amennyi vakcinát kapott. Szinte mki kérte, nem volt lemondás. Nem erre szamitott6, igy páran hoppon maradnak. Nagy a túljelentkezés, pedig ez is Sinopharm.
Egyébként oltanak a háziorvosnál és a kórházakban is. Valakit ide, valakit oda hivnak. Ezen felül, ha kellő mennyiségű oltás jön, lesznek külön oltópontok.