De! Ez a profán, hétköznapi értelmezése a dolognak...
(Viszont ez egyetlen jelentéstartomány csak.)
Erre nem is gondoltam!
---
Nekem ugyanakkor ez villant be!
Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.
translate.google.com
..
A
'csillag' = 'ember' párhuzam pedig közismert!
Modern emberként, ha a népi műveltségünk már meg is kopott volna, azért a János Vitéz-t még fellapozhatjuk a jó öreg Petőfitől:
"Azt mondják, ahányszor egy csillag leszalad,
A földön egy ember élete megszakad.
Ezer a szerencséd, te gonosz mostoha,
Hogy nem tudom, melyik kinek a csillaga;
Nem kínzanád tovább az én galambomat -
Mert lehajítanám mostan csillagodat."
..
A logójuk pedig mintha az egyedi kódolásunkat adó DNS-létrácska egy darabkáját formázná... Határozottan hasonlít.
en.wikipedia.org
..
Tarthattok bolondnak, de egy olyan "szer", aminek az előállítója egy magasabb jelentéssíkon kvázi
"csillaggyilkost" takar, az bennem nem bizalmat ébreszt.
Ellenkezőleg! S ez még akkor is így van, ha ezt nyilvánvalóan nem emberi logótervezés és névválasztás eredményének tudhatjuk be, hanem egyfajta
"magasabb elrendezés" megnyilvánulásának!
..
Egyébként meg - bár itt épp' nincs nevesítve egyik sem - ilyen hírek kezdenek kijönni a fősodratú médiában...
---
"Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyik albizottsága arra a következtetésre jutott, hogy a koronavírus elleni oltások kockázat/előny mérlege továbbra is kedvező, miután felülvizsgálta a beoltott egészségügyi dolgozóknál jelentkező, influenzaszerű megbetegedéssel kapcsolatos jelentéseket."
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyik albizottsága arra a következtetésre jutott, hogy a koronavírus elleni oltások kockázat/előny mérlege továbbra is kedvező, miután felülvizsgálta a beoltott egészségügyi dolgozóknál jelentkező, influenzaszerű megbetegedéssel kapcsolatos jelentéseket -...
www.portfolio.hu
Remélem mindenki le tudja vonni a fenti mondat értelmezése után a megfelelő következtetést!
Teccik érteni? MOST, milliók élesben oltása után vagyunk azon a ponton, hogy már közleményt kellett kiadniuk valamilyen nem várt hatás miatt, de a kockázat/előny mérleg továbbra is kedvező! Állítják.
..
Hát gyerekek...
Felénk erre mondják, hogy azért ez meredek.