2 napja kiengedtek az ITO-ról egy COVID-ost, aki intubálva volt. Nem sok ilyen volt eddig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miközben itthon gőzerővel oltanak a Szputnyik V-vel, Oroszországban vakcinahiány van
Az emberek azzal szembesülnek, hogy sorra törlik az előzetesen megbeszélt oltási időpontjaikat.hang.hu
Ruszkinál, kínaiaknál sosem okozott problémát a saját lakosság egészségének, jólétének, vagy akár életének feláldozása a vezetés politikai céljaiért. Ha a Kedves Vezető érdekei úgy kívánják, és az államokat ezzel egymás (és az EU) ellen uszíthatja, akkor simán külföldre szállítanak több tízmillió adagot akkor is, ha a saját lakosság oltásában kritikusan el vannak maradva, 3-4%-on állnak. A statisztikát úgyis ők írják, abban soha nem lesznek drámai adatok.
Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.hang.hu
Akkora kamu, hogy már a telex/444 sem meri lehozni?
Mondjuk a drága nyugati gyártók is előbb oltották be Máltát és Izraelt, mint a saját népüket
Nem kell a hazug propagandának hinni.Miközben itthon gőzerővel oltanak a Szputnyik V-vel, Oroszországban vakcinahiány van
Az emberek azzal szembesülnek, hogy sorra törlik az előzetesen megbeszélt oltási időpontjaikat.hang.hu
Ruszkinál, kínaiaknál sosem okozott problémát a saját lakosság egészségének, jólétének, vagy akár életének feláldozása a vezetés politikai céljaiért. Ha a Kedves Vezető érdekei úgy kívánják, és az államokat ezzel egymás (és az EU) ellen uszíthatja, akkor simán külföldre szállítanak több tízmillió adagot akkor is, ha a saját lakosság oltásában kritikusan el vannak maradva, 3-4%-on állnak. A statisztikát úgyis ők írják, abban soha nem lesznek drámai adatok.
571596 fertőzött (+10625)560971 fertőzött (+11132)
10583 kórházban (+319)
1237 lélegeztetőgépen (+63)
176129 aktív eset (+8939)
366774 gyógyult (+1966)
18068 elhunyt (+227)
1520350 (465643) kapott oltást (+42796, +21192)
4242762 mintavétel (+40476)
52885 hatósági házi karanténban (+2184)
Ezt a 40.000-es napi oltást kellene duplázni!!!571596 fertőzött (+10625)
10652 kórházban (+69)
1273 lélegeztetőgépen (+36)
183336 aktív eset (+7207)
369998 gyógyult (+3224)
18262 elhunyt (+194)
1563242 (474891) kapott oltást (+42892, +9248)
4283741 mintavétel (+40979)
50512 hatósági házi karanténban (-2373)
Ha a honvédségnél végeztek az állomány beoltásával, akkor az ottani egészségügyi csoportokat is be kellene vetni.Ezt a 40.000-es napi oltást kellene duplázni!!!
Aki regisztrált, be van oltva. Minden más folyamatos.Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.
Az USA és UK úgy gyárt és szállít külföldre, hogy közben a saját népük oltásában a világon az elsők között vannak, és bőven van tartalékolt vakcinájuk is. Málta amúgy is olyan kicsi, hogy semmit sem számít az a pár tízezer adag.
A legutolsó felmérésen mindössze a lakosság 22%-a akarta magát beoltatni. Ugyanúgy vannak szállítási problémák hiszen hatalmas ország és ezért is nyílt meg az új ultramodern logisztikai központ (a linkelt videóban), hogy gyorsabban tudják kiszállítani a vakcinákat.Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.
Az USA és UK úgy gyárt és szállít külföldre, hogy közben a saját népük oltásában a világon az elsők között vannak, és bőven van tartalékolt vakcinájuk is. Málta amúgy is olyan kicsi, hogy semmit sem számít az a pár tízezer adag.
Jobbulást kívánok!Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Eloszor azt hittem nemi megfazas, kifujt a hideg szel mert sokat kint voltam, de aztan jottek a hirek meg a laz is. Eddig olyan 37-38,5 kozott egyenlore el vagyok mar negyedik napja. Folyamatosan szomjas vagyok, iszok, izzadok, meg hugyozok egyenlore.
Esküszöm, ha covidos lenék, eljárnék az ilyen összejövetelekre köhögnitegnap belgradban osszejott az antimaszk es antivaccina tarsasag..
jo kis buli lehetet, remelem a korhazba nem kerul senki.
Nem az oltás beadása a lassú, hanem az adminisztrálás...Ha a honvédségnél végeztek az állomány beoltásával, akkor az ottani egészségügyi csoportokat is be kellene vetni.
Tudom, hogy a katonáknak így is éppen elég dolga van most, de egy CLS tanfolyamot végzett katona szerintem simán be tudna adni egy oltást is.
Jobbulást!Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Eloszor azt hittem nemi megfazas, kifujt a hideg szel mert sokat kint voltam, de aztan jottek a hirek meg a laz is. Eddig olyan 37-38,5 kozott egyenlore el vagyok mar negyedik napja. Folyamatosan szomjas vagyok, iszok, izzadok, meg hugyozok egyenlore.
Jobbulást! Ez a 3. kör durva ...Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Nem az oltás beadása a lassú, hanem az adminisztrálás...