2 napja kiengedtek az ITO-ról egy COVID-ost, aki intubálva volt. Nem sok ilyen volt eddig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
![]()
Miközben itthon gőzerővel oltanak a Szputnyik V-vel, Oroszországban vakcinahiány van
Az emberek azzal szembesülnek, hogy sorra törlik az előzetesen megbeszélt oltási időpontjaikat.hang.hu
Ruszkinál, kínaiaknál sosem okozott problémát a saját lakosság egészségének, jólétének, vagy akár életének feláldozása a vezetés politikai céljaiért. Ha a Kedves Vezető érdekei úgy kívánják, és az államokat ezzel egymás (és az EU) ellen uszíthatja, akkor simán külföldre szállítanak több tízmillió adagot akkor is, ha a saját lakosság oltásában kritikusan el vannak maradva, 3-4%-on állnak. A statisztikát úgyis ők írják, abban soha nem lesznek drámai adatok.
Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.hang.hu
Akkora kamu, hogy már a telex/444 sem meri lehozni?
Mondjuk a drága nyugati gyártók is előbb oltották be Máltát és Izraelt, mint a saját népüket![]()
Nem kell a hazug propagandának hinni.![]()
Miközben itthon gőzerővel oltanak a Szputnyik V-vel, Oroszországban vakcinahiány van
Az emberek azzal szembesülnek, hogy sorra törlik az előzetesen megbeszélt oltási időpontjaikat.hang.hu
Ruszkinál, kínaiaknál sosem okozott problémát a saját lakosság egészségének, jólétének, vagy akár életének feláldozása a vezetés politikai céljaiért. Ha a Kedves Vezető érdekei úgy kívánják, és az államokat ezzel egymás (és az EU) ellen uszíthatja, akkor simán külföldre szállítanak több tízmillió adagot akkor is, ha a saját lakosság oltásában kritikusan el vannak maradva, 3-4%-on állnak. A statisztikát úgyis ők írják, abban soha nem lesznek drámai adatok.
571596 fertőzött (+10625)560971 fertőzött (+11132)
10583 kórházban (+319)
1237 lélegeztetőgépen (+63)
176129 aktív eset (+8939)
366774 gyógyult (+1966)
18068 elhunyt (+227)
1520350 (465643) kapott oltást (+42796, +21192)
4242762 mintavétel (+40476)
52885 hatósági házi karanténban (+2184)
![]()
Ezt a 40.000-es napi oltást kellene duplázni!!!571596 fertőzött (+10625)
10652 kórházban (+69)
1273 lélegeztetőgépen (+36)
183336 aktív eset (+7207)
369998 gyógyult (+3224)
18262 elhunyt (+194)
1563242 (474891) kapott oltást (+42892, +9248)
4283741 mintavétel (+40979)
50512 hatósági házi karanténban (-2373)
![]()
Ha a honvédségnél végeztek az állomány beoltásával, akkor az ottani egészségügyi csoportokat is be kellene vetni.Ezt a 40.000-es napi oltást kellene duplázni!!!
Aki regisztrált, be van oltva. Minden más folyamatos.Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.
Az USA és UK úgy gyárt és szállít külföldre, hogy közben a saját népük oltásában a világon az elsők között vannak, és bőven van tartalékolt vakcinájuk is. Málta amúgy is olyan kicsi, hogy semmit sem számít az a pár tízezer adag.
A legutolsó felmérésen mindössze a lakosság 22%-a akarta magát beoltatni. Ugyanúgy vannak szállítási problémák hiszen hatalmas ország és ezért is nyílt meg az új ultramodern logisztikai központ (a linkelt videóban), hogy gyorsabban tudják kiszállítani a vakcinákat.Mi kamu? Tény, hogy az oroszok/kínaiak 3-4%-on állnak átoltottságban, miközben tízmilliós adagokban szállítják külföldre a saját vakcinájukat. És ez az adat is csak a saját hamisított adatközlésükön alapul, a valóságban valószínűleg még ennél is rosszabb a helyzet.
Az USA és UK úgy gyárt és szállít külföldre, hogy közben a saját népük oltásában a világon az elsők között vannak, és bőven van tartalékolt vakcinájuk is. Málta amúgy is olyan kicsi, hogy semmit sem számít az a pár tízezer adag.
Jobbulást kívánok!Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Eloszor azt hittem nemi megfazas, kifujt a hideg szel mert sokat kint voltam, de aztan jottek a hirek meg a laz is. Eddig olyan 37-38,5 kozott egyenlore el vagyok mar negyedik napja. Folyamatosan szomjas vagyok, iszok, izzadok, meg hugyozok egyenlore.![]()
Esküszöm, ha covidos lenék, eljárnék az ilyen összejövetelekre köhögnitegnap belgradban osszejott az antimaszk es antivaccina tarsasag..
jo kis buli lehetet, remelem a korhazba nem kerul senki.
Nem az oltás beadása a lassú, hanem az adminisztrálás...Ha a honvédségnél végeztek az állomány beoltásával, akkor az ottani egészségügyi csoportokat is be kellene vetni.
Tudom, hogy a katonáknak így is éppen elég dolga van most, de egy CLS tanfolyamot végzett katona szerintem simán be tudna adni egy oltást is.
Jobbulást!Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Eloszor azt hittem nemi megfazas, kifujt a hideg szel mert sokat kint voltam, de aztan jottek a hirek meg a laz is. Eddig olyan 37-38,5 kozott egyenlore el vagyok mar negyedik napja. Folyamatosan szomjas vagyok, iszok, izzadok, meg hugyozok egyenlore.![]()
Jobbulást! Ez a 3. kör durva ...Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Na mi meg faxan megoldottuk a nyajimmunitast a cegben. 7 emberbol 6-an lettunk covidosak a heten a reszlegunkon.
Nem az oltás beadása a lassú, hanem az adminisztrálás...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..