A jó idő bekövetkeztével csökkenni fognak majd az esetszámok. Hiszen a D-vitamin egy fontos védőtényező.Hát, jelenleg a halálozási adatok 1 hónapja stabilan emelkednek, nem látszik, hogy a bevezetett "szigorítások" hatékonyak lennének...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A jó idő bekövetkeztével csökkenni fognak majd az esetszámok. Hiszen a D-vitamin egy fontos védőtényező.Hát, jelenleg a halálozási adatok 1 hónapja stabilan emelkednek, nem látszik, hogy a bevezetett "szigorítások" hatékonyak lennének...
Az a baj, hogy a hospitalizáltak és lélegeztetőn lévők számából egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy a rövid kis megtorpanása e kettőnek a napokban a kapacitások végét jelzi, vagy a hullám csúcsát! Egyrészt mintha leürítenék a kórházakat, van ismerősöm, aki még pozitívan és nem teljesen elmúlt tüdőgyulladással kerül most ki, másrészt meg több hír is volt, hogy nem tudnak többet lélegeztetőre rakni, mert már beteltek a helyek, szóval simán lehet hogy még nőni fog és az is, hogy tényleg a csúcsnál vagyunk. Majd húsvét után két héttel, április második felében okosabbak leszünk.Hát, jelenleg a halálozási adatok 1 hónapja stabilan emelkednek, nem látszik, hogy a bevezetett "szigorítások" hatékonyak lennének...
Erre csak annyit mondok neked, hogy Brazília példája ezt a teóriát cáfolja.A jó idő bekövetkeztével csökkenni fognak majd az esetszámok. Hiszen a D-vitamin egy fontos védőtényező.
Már mondtuk neki, de a válasza ugye az volt, hogy "akkor nem tudom mitől lehet". De abban biztos, hogy nincs köze a lezárásokhoz a járvány futásánakErre csak annyit mondok neked, hogy Brazília példája ezt a teóriát cáfolja.
Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.Erre csak annyit mondok neked, hogy Brazília példája ezt a teóriát cáfolja.
Igen még linkeltem is neki a brazil városok napsütéses óraszámát.Már mondtuk neki, de a válasza ugye az volt, hogy "akkor nem tudom mitől lehet". De abban biztos, hogy nincs köze a lezárásokhoz a járvány futásának
Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.
Logikai alapon mi a véleményed?Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.
Akkor miért is múlt el tavaly nyáron szinte minden Európai országban a járvány? Köztük azokban az országokban is, ahol nem is voltak lezárások?Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a szlovák példa feketén fehéren bizonyítja a lezárások értelmetlenségét.Ne kezdjük el ezt már egyszer lejátszottuk megint ignorálod a tényeket amiket belinkeltunk neked.A brazil példa feketén fehéren bizonyítja a D vitaminnal kapcsolatos teóriád tarthatatlanságát.
Ez működjön már visszafelé is.Logikai alapon mi a véleményed?
Ha valami x helyen illeszkedik a mintára, y helyen pedig nem, akkor a minta helyes?
Sajnos a logika nem kívánságműsor.Ez működjön már visszafelé is.
Nem, az azt bizonyítja, hogy minden korlátozás annyit ér, amennyit betartanak belőle.Akkor miért is múlt el tavaly nyáron szinte minden Európai országban a járvány? Köztük azokban az országokban is, ahol nem is voltak lezárások?Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a szlovák példa feketén fehéren bizonyítja a lezárások értelmetlenségét.
Aminek semmi köze nem volt a napsütéshez.Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.
Nézd, ha te a lezárásokkal szeretnél mindent megmagyarázni az ég világon, én azt tiszteletben tartom. Tőlem a gravitáció is eredhet a lezárásokból szerinted, de ettől ez még nem lesz igaz. Nem lehet leegyszerűsíteni a képletet arra, hogy szigorú lezárások= nincs járványNem, az azt bizonyítja, hogy minden korlátozás annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Jáj, fogd már fel, senki nem vitatja azt, hogy a D-vitamin hasznos. De amíg az amúgy napsütötte országokban a nyár közepén is fel tud futni a járvány, addig ne próbáld már azt elmagyarázni, hogy a D-vitamin megvéd mindentől.A D-vitamin védőfaktor szerepét pedig kutatások bizonyítják, én úgy tudom, hogy még a kezelési protokollnak is a része:
Akár 70 százalékkal csökkentheti a D-vitamin a Covid–19-halálozást
Az új kutatások még hatékonyabbnak találták a D-vitamint a vírus ellen.index.hu
És amúgy megmondod miből tűnik úgy? Tényleg kiváncsi vagyok, mert rólad azért feltételezem, hogy értelmezni tudsz egy több egymásra épülő paraméterren leírható rendszertÚgy tűnik még lassítani se volt nagyon képes a
Vajon mivel fogod megmagyarázni, hogy nyárra elfog tűnni a járvány?Jáj, fogd már fel, senki nem vitatja azt, hogy a D-vitamin hasznos. De amíg az amúgy napsütötte országokban a nyár közepén is fel tud futni a járvány, addig ne próbáld már azt elmagyarázni, hogy a D-vitamin megvéd mindentől.