Egyébként, sajnos lányom barátnőjének apukája még mindig lélegeztető gépen, mellé tegnap leállt szegénynek az egyik veséje is ... Próbáljuk nejemmel tartani az anyukában a lelket, de irtó nehéz. Utálom ezt a vírust, és utálom az embereket ahogy viszonyulnak hozzá.
A mai Pfizer oltás után este el kezdett viszketni az oltás helye, ill. kicsit érzem a szuri helyét, némileg a karom is furcsa, de teljen el 24 óra. Nejemnél hasonló tünetek.
De legalább a digitális oktatás szünetel! Megint nyomasztó húsvét lesz, mint tavaly. Ez viszont kikészít, főleg, hogy a tavalyi covidos december után azért reménykedtem, húsvétra jobb lesz a helyzet. Nos, szarabb, de legalább még élünk.
Vegye fel mindenki az oltást, ha adják, tök mindegy mit kínálnak! Rengeteg fiatal van kórházban, köztük terhes anyák lélegeztetőn. Az a lényeg, hogy mielőbb át legyen kis országunk oltva. Lehetnek elképzeléseitek, hogy ez az oltás jó, vagy sem, arról is, hogy lehetnek mellékhatások. De ezt most el kell felejteni, és ami jön, azzal oltani. Ha nem veszed fel az oltást, akkor se agitáljon ellenük senki! Aki a vakcinák ellen hangol, hazaaruló, és ezért utol fogja érni a sors keze.
Sok Pfizer várható húsvét után, és rakat ruszki-kínai. Tessék bevállalni!
Higgyétek el, minden jobb, mint lélegeztetőre kerülni és kínozni a családotokat, hogy azok szenvedni látnak. Mondom ezt úgy, hogy tavaly márciusban ugye ismerős halt meg, azóta én is megjártam coviddal a kórházat karácsony előtt, rokon nő halt bele AZ oltást követően lélegeztető után, és most az említett ismerős a lélegeztetőn egyre szarabbul van. A csaladjuk kileszül(t), aki meghalt azt csövekkel látták utoljára, hirtelen vitték be, elbúcsúzni üveg mögül tudtak tőle. Összeomlottak. A lányom barátnőjének anyukája is lassan feladja. És ezt látni szörnyű és lehangoló.
Ha tudjátok, politikai elkötelezettségtől függetlenül próbáljátok hatni akire csak tudtok, hogy ha már az ő saját érdekeiket leszarják, legalább a családjukra legyenek tekintettel! Mert még a dékás tagot is, aki nem vette fel a kínait is siratja a felesége, aki felvette az oltást, akármekkora Darwin-díjas is volt a férje ...