Csak az a probléma ezzel, hogy ez még kicsit sem védi meg az országot. Majd talán 4,5 millió felett érezni lehet már a hatását. Ha erre a 2,5 millióra (amiben már én is benne vagyok az első oltással) ha komoly lazítás lesz vagy a nép kezd el felrúgni mindent magától azt nagyon meg fogjuk szívni, hiába a 23% első körben átoltottság !!!!
Más ! Mivel a család úgy döntött hogy kell nekik az oximéter és bizonytalan mikor lesz újra az a másik olcsó így kénytelen voltam nézni nekik valami elfogadhatót. Ez lesz megvéve. Kb. mindent tud amit kell, + egy 2 "euros bag-ot" is kérek hozzá + 1,95 euro nyomkövetéses posta = cirka 3200 HUF lesz és kb. max. 3 hét szállítás. Ha kértek linket akkor adok, aliexpres. Már több mint nyolcezret eladott a bolt belőle. Van persze olcsóbb is nála, szállítás is "free", azok már 1500-ből kijönnek. Ez többet tud kicsit, többszínű a kijelzés, elforgatható a kijelzett kép is, PI index, analóg szívritmus, szóval nem sok érte 3200 HUF. Megy 2500-ból is hordtáskával, csak úgy kb. 5-6 hét a szállítás.
Ez a linkje, megbízható 98,8%-os eladó. Ez még magasabb mint aki nyolcezret adott el. A kínálat annál ugyan ez.
https://www.aliexpress.com/item/1005002181638039.html