Magyarul nem tudod alátámasztani azt a teóriádat, hogy a covid vakcinák mondjuk 20 év múlva meddőséget okoznának. Sejtettem.Biológia ez is az is ! LOL
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magyarul nem tudod alátámasztani azt a teóriádat, hogy a covid vakcinák mondjuk 20 év múlva meddőséget okoznának. Sejtettem.Biológia ez is az is ! LOL
Mert te betudod az ellenkezőjét mi ? Ha tuti biztosak lennének akkor vállalnának felelősséget / garanciát ! DE NEM VÁLLALNAK !Magyarul nem tudod alátámasztani azt a teóriádat, hogy a covid vakcinák mondjuk 20 év múlva meddőséget okoznának. Sejtettem.
Én nem tudok ilyen mechanizmust. Ami nyilván nem jelenti azt, hogy nincs is ilyen. Azonban ha korábban nem voltak ilyen komplikációk más termékek esetén, akkor várhatóan most sem lesznek. Állatkísérletek esetén tudtommal nem figyeltek meg ilyen hatást, de még csak a klinikai kísérletben résztvevő önkéntesek esetén sem figyeltek meg ilyesmit.Mert te betudod az ellenkezőjét mi ? Ha tuti biztosak lennének akkor vállalnának felelősséget / garanciát ! DE NEM VÁLLALNAK !
Miért gondolod, hogy szó szerint ondolom a csesztetést???Nevelni kell ! A nevelés és a csesztetés között akkora a különbség mint a Marianna árok és a Csomolungma között !
Bonyolult az élet. Nem részletezem, de voltam már vele napokig 12/24 intenzíven, nem kívánom senkinek. Főleg, hogy a covidnál nem lehetnék ott. Így a durvább covidból kihagynám. Erre biztosíték lehet az oltás, mèg annak ellenére is, hogy átesett rajta. Hogy mi lesz 25 év múlva? Most most van. A lányom más tésztából van, őt nem oltanám be. Neki vsz felesleges lenne. De ez jelenlegi állapot. Mire az oltásig eljutunk, bármi történhet.Csak egy feltételezés ! Ha most nincs rá szükségük és mondjuk 5-10 év múlva kiderül , hogy pont az oltás miatt nem lehet gyereke akkor azzal mit kezdenél ! És nem kell az a faxság , hogy hát biztonságos meg kicsi az esélye , nem lehetne gyereke neked meg unokád mert egy gyakorlatilag tesztfázisban lévő a részére szükségtelen vakcinával beoltattad ?
806.008 fertőzött (+137)805.871 fertőzött (+300)
622 kórházban (-80)
70 lélegeztetőgépen (-8)
61.700 aktív eset (-2.948)
714.329 gyógyult (+3.224)
29.842 elhunyt (+24)
5.254.400 (3.966.193) kapott oltást (+15.497, +151.999)
5.897.459 mintavétel (+12.572)
7.254 hatósági házi karanténban (-139)
"Hozzátette: "ott, ahol ilyen magas az átoltottság, mint Magyarországon, nem fog bekövetkezni negyedik hullám"." Ezzel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok, tekintve hogy jelenleg teljes lakosság ~46%-a (ha csak a felnőtteket nézzük, akkor ~3 millió ember) nincs még beoltva, ősszel lehetnek még azért problémák. Olyan mértékű hullám, mint a harmadik volt, már igen nagy valószínűséggel nem lesz, de egy kisebbre azért fogadnék.Merkely Béla szerint
nem érdemes az ellenanyagszintet magánellátás keretében méretni, mert az "nem is alkalmas semmire".
Merkely: az antitest-mérés nem alkalmas semmire
Ott, ahol ilyen magas a koronavírus elleni átoltottság, mint Magyarországon, nem fog bekövetkezni negyedik hullám - mondta a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.www.portfolio.hu
Ez a fickót legfeljebb a humor, vagy ha létezne, a balfasz topikban tenném be.
Ahogy a brit mutáns képes volt megfertőzni az eredeti wuhani vírussal megfertőződött embereket (3 ismerősöm - ők egy család - is így járt, tavaly novemberben és idén február-márciusban is megfertőződtek), úgy az indiai vagy bármelyik később kialakult mutáns is képes lehet rá. Én éppen ezért számítottam bele a védettek közé az oltatlan, de fertőzésen átesett embereket (ezt vehetjük egy nagyon pesszimista közelítésnek is).Van cc. 5,3 millió oltott és még kb. 1,7 millió aki már átesett rajta, ez egy 7 millió körüli összeg. Vagyis a nyáj immunitás, az alsó határon, valójában már megvan.
Az átesettek egy részének alacsony fokú a védettsége és nyár végéig tovább csökken. Addig azért még további 200-300 ezer fő be lesz oltva vagyis a 7 millió körüli szám az marad.
Ennek megfelelően én ősszel egy gyenge hullámra számítok, ami főleg gócpontokban fog jelentkezni. Olyan gócpontokban, mint mondjuk Tiszabura.
Tombol az oltásellenesség a tiszaburai romák körébenTombol az oltásellenesség a tiszaburai romák körében
A vírusnál is gyorsabban terjednek a rémhírek a faluban, ahol meghalt egy testvérpár az oltás után. Videó- és képriport a másik Magyarországról.index.hu
Aztán hogy mi lesz azt meglátjuk. Nem zárom ki, hogy ez a vírus még tud meglepetést okozni.
Elírtam... “éppen ezért nem számítottam bele az oltatlanokat”...Ahogy a brit mutáns képes volt megfertőzni az eredeti wuhani vírussal megfertőződött embereket (3 ismerősöm - ők egy család - is így járt, tavaly novemberben és idén február-márciusban is megfertőződtek), úgy az indiai vagy bármelyik később kialakult mutáns is képes lehet rá. Én éppen ezért számítottam bele a védettek közé az oltatlan, de fertőzésen átesett embereket (ezt vehetjük egy nagyon pesszimista közelítésnek is).
A gyenge hullám egyes gócpontokban kb. megfelel az elképzelésemnek.
Hogy pedig végül mi lesz.. majd meglátjuk.
Nem, sokan lettek oltva, akik korábban átestek a nyavalyán.Van cc. 5,3 millió oltott és még kb. 1,7 millió aki már átesett rajta, ez egy 7 millió körüli összeg. Vagyis a nyáj immunitás, az alsó határon, valójában már megvan.
Ez a fickót legfeljebb a humor, vagy ha létezne, a balfasz topikban tenném be.