Itt is áll:
"Tessék normálisan adminisztrálni. Leadni amit kell. A bérszámfejtés nem abból áll, hogy Mancikának most jó vagy szar napja van, és attól függően utal. A dolgozó kitöltött minden papírt, leadott minden papírt, hivatalosan elszámolt mindent, aláirt mindent amit kell?"
Volt olyan ember aki kêptelen volt aláirni egy szaros papírt sokadik kérésre, és nyilatkozni, így három hónapig nem utaltak neki az új munkahelyén, mert hivatalosan nem dolgozott ott. Az állami szféra nem Sasad Virág, vagy egy multi, hogy lesz ahogy lesz, kapja csak meg a fizetését, oszt majd rendezzük, csak mert haver és nagyfejű. Nagy multinál láttam ilyet. Adminisztrációs hiányosságok miatt az államiban nincs mani kapcsán megelőlegezett bizalom, hogy Pistike majd aláírja, behozza. Közpénz, Ász folyamatosan liheg, heti szintűek az ellenőrzések. Tessék mindent hivatalosan lepapírozni, és akkor ami járt, azt megkapod. Ez nem a Jobbik, a DK és a Momentum, hogy azt írsz be amit akarsz, akkor amikor gondolod, és ha nem szopja be az Ász, akkor diktatúrázással elintézzük a dolgot. Én még nem láttam olyan gazdasági igazgatót, aki bemondásra százezrek átutalását hagyja jóvá. Pontosabban igen, de ő két évet ült és gondolkodott.
A rokon, ismerős, haver pedig papírozzon, és megkapja ami jár. Ismerek nagyfejűeket akik telefonon leordították akit értek, és mégse kaptak fizut, csak mert ismerték xyt. Aztán szépen megalazkodva behozták, beküldték azt a nyilatkozatot, ami után megkaptak a végén mindent ami jár, de a hóközivel, nem a hóeleji rendessel. Persze amikor mesélték mindenki hülye volt és hibás, csak ők nem.