Nem, baromira nem kicsit pihenj. Emberek halnak, és nyomorodnak meg azért, mert az ostobáknak joga van oltástagadni, és így még mindig nem állt fullosan helyre az egészségügyi rendszer. Polgárháborúval fenyegetőznek, és minden fórumon hírdetik a baromságaikat, elbizonytalanítva értelmes, de naív embereket.
Tönkrebasszák a gazdaságot ezzel, milliók egzisztenciáját fenyegetve. Basszus ma is találkoztam egy jó értelemben vett hajléktalannal, aki jött oda, hogy főnök úr munka kéne, nem pénz, mert a cég ahol dolgozott becsődölt, és a munkásszállóról kirakták.
De ezeket tűrjük csendben, mert a politikusok nem hajlandóak meglépni azt amit kell. Basszus már, száz éve az egész rohadt első és vagy 50 éve a második világ is úgy él, hogy okos enged... Emiatt az egész világon az idióták irányítanak, az ő hangjukat hallod.
Közben zajlik a digitalizáció a háttérben, igyekeznek a valutarendszert hamarosan készpénz mentessé tenni, az első lépések már megtörténtek
És úgy konkrétan mi a baj azzal, hogy a sok potyázó feketéző megoldjuk okosban végre koppan? Rajtam, és a többi tisztességesen dolgozó, vállalkozó emberen vasalják be ezt a pénzt, nekem viszont nincs túl sok kedvem finanszírozni a számla nélkül ötezer embereket.
amolyan közös "génbankot" hoznak létre kutatási jelleggel.
Dolly európában született, Clonilla alig maradt le, majd szintén az idióta barmok nyomására az eu,de főleg magyarország azt mondta a modern molbira/biotechre, hogy nein danke (ahogy az atomra is, szintén ugyanezek) az eredmény? Mutass egyetlen eus vakcinát...
Milyen orvosok/egészségügyisek vagytok ti, hogy más emberek nyomorúságán, betegségén, halálán röhögtek?
Valószínüleg ökölbe szorult kezüek, akik kínjukban már nem tudnak mást csinálni. Mert baszod még a járványkezelésből is politikát csinálunk...