Kommentár nélkül:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elmondod mi benne a géntechnológia?géntechnológiás
Minek, úgyis mindent tudsz ezekről a vakcinákról! Nemde?Elmondod mi benne a géntechnológia?
Nem hallottad még? Frissítik a DNS-ed, hogy kevéssé legyél önálló. Mint a Star Wars-ban a klónoknálElmondod mi benne a géntechnológia?
Te is mindent tudsz ezek szerint.Minek, úgyis mindent tudsz ezekről a vakcinákról! Nemde?
Kened-vágod, hogy az mRNS, hogyan s miképp' adja az utasítást a sejtnek az antigén előállítására, meg mindent tudsz az ilyen kísérleti oltóanyagok ilyen-olyan hosszútávú hatásairól is!
Bírd már ki azt a szűk 3 hónapot a negyedik löketért...!Nem hallottad még? Frissítik a DNS-ed, hogy kevéssé legyél önálló. Mint a Star Wars-ban a klónoknál
Én kibírom, egy átvészelt COVID meg 3 Pfizer után ha valakit leköhögök, az kigyógyul ma nyavalyából...Bírd már ki azt a szűk 3 hónapot a negyedik löketért...!
Mindent nem, de annál sokkal többet mint gondolnád!Te is mindent tudsz ezek szerint.
Jó lenne ha tudna, de sajnos ezen a szinten csak nagyon keveset tudunk:Minek, úgyis mindent tudsz ezekről a vakcinákról! Nemde?
Kened-vágod, hogy az mRNS, hogyan s miképp' adja az utasítást a sejtnek az antigén előállítására, meg mindent tudsz az ilyen kísérleti oltóanyagok ilyen-olyan hosszútávú hatásairól is!
Tulajdonképpen igen. A 10 féléves biológiában, olyan 10 félévnyi tantárgy foglalkozott az mRNS-el, a transzkripció, transzláció szabályozásával, a pretranszkripciós pretranszlációs, poszttranszkripciós, poszttranszlációs módosításokkal, ha nem is az egészre emlékszem már, de azért egy jelentős része ma is menne részeg álmomból felverve is.Minek, úgyis mindent tudsz ezekről a vakcinákról! Nemde?
Kened-vágod, hogy az mRNS, hogyan s miképp' adja az utasítást a sejtnek az antigén előállítására, meg mindent
Azokról már kevesebbet. De ugye milyen hosszú távú hatásokról is beszélünk?az ilyen kísérleti oltóanyagok ilyen-olyan hosszútávú hatásairól is!
Na most az a marha nagy probléma, hogy míg @Redgreg egy magasan képzett kiváló biológus, addig Te a konteós őrültségeidet szoktad itt hajtogatni. Minden egyes alkalommal, amikor rávilágítunk a hülyeségeidre, akkor vagy egyáltalán nem válaszolsz, vagy kitérsz a konkrét válasz elől.Minek, úgyis mindent tudsz ezekről a vakcinákról! Nemde?
Kérlek szépen, én ezt nem nevezném védő oltásnak, hanem legfeljebb gyógyszernek.Legutóbb (tegnap) már 9.948 eset!
(Lassan meglesz az új napi csúcs! Szuper a kísérleti géntechnológiás "védő"oltás!)
Israel COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Israel Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info..COVID-19: Opposition urges emergency Knesset session on hospital crisis
The Knesset Health Committee will convene for an emergency session on August 31 to discuss the hospital crisis and Israel's mental healthcare system.www.jpost.com
Szerintem a végén még a zsidók visszakérik a pénzüket a Pfizertől. Ha jól emlékszem extra áron vették a "csodaszert" év elején, amikor felüllicitálták az EU-t!
Van sterilizáló hatású vakcina és van olyan, amely nem ilyen. (Megsúgom, nem sterilizálóból van több.) Ettől még mindkettő ugyanazt a szerepet tölti be.Kérlek szépen, én ezt nem nevezném védő oltásnak, hanem legfeljebb gyógyszernek.
Merthogyaszongya a védőoltás megvéd a betegségtől és annak kialakulásától (így terjesztési lehetőségétől) ez pedig nem, hanem legfeljebb enyhébb lefolyásúvá teszi a betegséget (így legfeljebb az oltás elnevezést érdemli ki).
Kérdem én, ha ez így lenne a veszteség elleni oltással, akkor itt vajon a nagy kísérleti gyógyszeroltás-pártiak közül hányan neveznék a veszettség elleni oltást, védőoltásnak.
Nem térek ki. Tehát:vagy kitérsz a konkrét válasz elől.
ne irj ilyet, mert meg elhiszikNem hallottad még? Frissítik a DNS-ed, hogy kevéssé legyél önálló. Mint a Star Wars-ban a klónoknál
Na végre egy rendes válasz! Részemről küldök egy virtuális 5-öst!Nem térek ki. Tehát:
Azért használtam a "géntechnológiás" jelzőt, mert ezeket az oltóanyagokat bizony géntechnológiai ismereteket felhasználva állítják elő. A patogén genomját szekvenálják, majd ezt követően pl. annak egy tüskefehérjéje ellen vakcinát készítenek.
..
..
..
Hanyast írhatok be?
De, nyugodtan. Azonban fontos, hogy mindig tedd hozzá a "kísérleti" szócskát.---
Egyébként, ha nem vagyok biológus, akkor nem használhatom a "géntechnológia" szót?