Ez az amit sosem tudhatunk meg.Ha beoltatja magát akkor sokkal kisebb eséllyel halt volna meg covidban....
Lehet, hogy autoimmun hajlama volt és emiatt utasította el mereven. Ki tudhatja már...?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az amit sosem tudhatunk meg.Ha beoltatja magát akkor sokkal kisebb eséllyel halt volna meg covidban....
Tényeket, linkeket!Te most azokról a hírekről beszélsz amelyek 99%-ról kiderül, hogy az ezen cikkekben szereplő szakértők, OKJ-s okleveles kanálhajlítók és mesterkoszorús pénz energia küldők?
Aha a több tízezer-százezer covid oltás miatt meghalt emberről?Tényeket, linkeket!
Utána olvasva egy kicsit az emberkének szerintem más volt vele a probléma, de halottakról vagy jót vagy semmit...Ez az amit sosem tudhatunk meg.
Lehet, hogy autoimmun hajlama volt és emiatt utasította el mereven. Ki tudhatja már...?
Helyette én meg belinkelem azokat, amiket te elsunnyognál. Így aztán lesz egy valamennyire paritásos topik.
Igazat vagy semmit, mivel ő már nem tudja magát megvédeni a rágalmazással szemben...de halottakról vagy jót vagy semmit...
Tényeket, linkeket!Köszi, de a konteókban én sajnos nem látok értelmet, így nem is terjesztem őket.
Tényeket, linkeket!
Legalább két konteó-elméletem (sic!) említsd, ha már többes számban hivatkozol erre!
..
Többször írtam, hogy nem állt még bennem össze a kép, s ezért anomáliákra, furcsaságokra tudok egyelőre rámutatni csak. De ha megvilágosodok ígérem kimunkálom a Nagy Konteót, s beírom. Te még értesítést is kapsz!
Most elárulom neked az igazságot.
Nincs vírus. Ezt amúgy a földi rendszereken nem lehet elküldeni, de behatoltam a felsőbbrendű szkiton harci számítógépemmel, és így le tudom írni.
Valójában a zsidoxon űrbirodalom összefogott a reptiliánokkal, és a tavközlési műholdal thalaron sugárzást bocsájtanak a Földre.
Ezt azért teszik, mert a csillagok járása változik, és a katona csillag fordulása új csaták eljövetelét, az ikrek ideje pedig a szkíta vérüek felemelkedését jósolja, és ez esetben a föld a szkíton birodalomhoz fordul, amit nem hagyhatnak.
Amikor valahol a szkíton gének ellenállóvá teszik a népességet növelik a thalaron sugárzást.
Az oltások valójában mérgek, amik a szkíton géneket pusztítják el.
A kínai meg az orosz túl erős, és ezért a zsidoxon gént is tönkreteszi, ami szintén véd a sugárzás ellen, ezért nem akarják, hogy európában oltsanak vele.
Ez az igazság, amit nem hagynak kibontakozni.
És még véletlenül sem az, hogy totál indiferens, hogy a vírus honnan származik, és, hogy ellentétben Hollywooddal a valóságban egy év picsafüstnyi idő egy kutatásban...
? ? ?Szerinted a matematika topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a 2x2=5 hívők termését?
Szerinted az űrkutatás topic akkor lesz paritásos, ha rendszeresen beteszed a laposföld hívő elméleteket?
Szerinted az időjárás topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a chemtrailes nézeteket?
Vedd már észre, hogy ami gyökérség, az az is marad, nem kell paritásba tenni! Agyrém!
@Fennek -nek lesz igaza, tényleg autobot lehetsz. Felnőtt ember nem lehet ennyire értetlen ugyanis.Aha a több tízezer-százezer covid oltás miatt meghalt emberről?
? ? ?
TÉNYEKET, LINKEKET!
(Ha már meg akarsz hazudtolni, támaszd is alá a mondandód!)
..
Off amúgy.
A személyeskedést a kocsmai haverjaidnak tartogasd légy szíves,de ezt már annyiszor elmondtam neked nem hiszem el,hogy felnőtt ember,hogy lehet ennyire értetlen.@Fennek -nek lesz igaza, tényleg autobot lehetsz. Felnőtt ember nem lehet ennyire értetlen ugyanis.
OLVASD el mire írtam MIT! S aztán linkelgesd a kanálhajlítós (sic!) híreimet, amiket hoztam az állítólagos "kuruzslóktól" (sic!)!
Várok. Türelmesen várok...A személyeskedést a kocsmai haverjaidnak tartogasd légy szíves,de ezt már annyiszor elmondtam neked nem hiszem el,hogy felnőtt ember,hogy lehet ennyire értetlen.
Elég sok olyan hírt cikket hoztál ide amivel az oltás hatásosságát a védekezés értelmetlenségét és hiábavalóságát próbáltad alátàmasztani, és a Gödény féle színvonalat képviselték,és ezek után még te mondod azt, hogy te hozod ide azokat a híreket amelyet a te szavaiddal élve Blitz kolléga "elsunnyog" már elnézést de ezt én nem tudom komolyan venni.Főleg annak a fényében, hogy az előbb írtad:
"Ha tényleg ezt nyilatkozta, akkor kvázi hősi halált halt!"
Mikor azt látom, hogy ebben a topikban azok akik a munkájuk illetve végzettségük miatt ismeretekkel illetve tudással rendelkeznek ezen a területen, szélmalom harcot vívnak az emberi tudatlanság és önzőség ellen.
OLVASD el mire írtam MIT! S aztán linkelgesd a kanálhajlítós (sic!) híreimet, amiket hoztam az állítólagos "kuruzslóktól" (sic!)!
Te tényleg nem érted, hogy a hozzászólásom nem egy konkrét hozzászólásodról hanem a járvány kitörése óta képviselt álláspontodról és ebben a topikban hangoztatott véleményedről szól?Várok. Türelmesen várok...
Nyugodj meg @milagro esetében ez mind már megtörtént. Illetve nem! Az első nem. DE csak azért, mert nem találta meg azt a topicot!Szerinted a matematika topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a 2x2=5 hívők termését?
Szerinted az űrkutatás topic akkor lesz paritásos, ha rendszeresen beteszed a laposföld hívő elméleteket?
Szerinted az időjárás topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a chemtrailes nézeteket?
Vedd már észre, hogy ami gyökérség, az az is marad, nem kell paritásba tenni! Agyrém!
Ausztrália (az egykori börtönkontinens) a totális apartheid útjára kezd lépni...
Olyan fasisztoid rendőrállam van kiépülőben, amit bármelyik XX. századi diktátor megirigyelhetne!
Victoria, Australia will ‘LOCK OUT’ unvaccinated people from its economy
The Australian state of Victoria will “lock out” unvaccinated people from participating in the economy, Premier Dan Andrews has announced.www.rt.com
Nem én találtam ki, csak itt olvastam. Én csak javasoltam egy ryzen upgradet mert hibázott.@Fennek -nek lesz igaza, tényleg autobot lehetsz.
815.851 fertőzött (+246)815.605 fertőzött (+873, 3 nap alatt)
266 kórházban (+46)
34 lélegeztetőgépen (+4)
6.502 aktív eset (+496)
779.005 gyógyult (+365)
30.098 elhunyt (+12)
5.840.588 (5.545.538) kapott oltást (+5.627, +3.940, 512 ezren már a harmadik oltást is felvették.)
6.715.858 mintavétel (+36.631)
2.630 hatósági házi karanténban (-238)