Fentebb azt is linkeltem. (Több országból is.)Most a covid osztályos statisztikákat is vesd ezzel össze! Ott vajon mennyi az oltatlan és mennyi az oltott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fentebb azt is linkeltem. (Több országból is.)Most a covid osztályos statisztikákat is vesd ezzel össze! Ott vajon mennyi az oltatlan és mennyi az oltott.
Schiffer megdöbbentően intelligens és korrekt ebben a kérdésben is.Ez itt a kérdés, 2021. október 5.
..
829.911 fertőzött (+455)829.456 fertőzött (+2046, 3 nap alatt)
715 kórházban (+65)
109 lélegeztetőgépen (+9)
10.143 aktív eset (+1022)
789.010 gyógyult (+996)
30.303 elhunyt (+28)
5.909.819 (5.679.589) kapott oltást (+3.982 +5.407, 898 ezren a harmadik oltást is felvették)
7.071.702 mintavétel (+39.373)
5.339 hatósági házi karanténban (-2.667)
Próbáltam keresni, de fáradt vagyok. Mikor linkelted?Fentebb azt is linkeltem. (Több országból is.)
829.911 fertőzött (+455)
733 kórházban (+18)
110 lélegeztetőgépen (+1)
10.269 aktív eset (+126)
789.322 gyógyult (+312)
30.320 elhunyt (+17)
5.911.737 (5.682.396) kapott oltást (+1.918 +2.807)
7.079.804 mintavétel (+8.102)
6.692 hatósági házi karanténban (+1.353)
Az! Schmidt Mária meg olyan összetetten képes gondolkodni és átlátni dolgokat, mint egy faék.Schiffer megdöbbentően intelligens és korrekt ebben a kérdésben is.
Fentebb azt is linkeltem. (Több országból is.)
Nem zörög a haraszt................. utálom Újhülyét de ha igaza lesz akkor ez ultra gáz ! És akkor tényleg 13212 !
A koronavírus-fertőzéssel kórházban kezelt idősek 45 százaléka kapott már oltást | szmo.hu
Újhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője bejelentette, bíróságon perli ki a részletes adatokat.www.szeretlekmagyarorszag.hu
Wales! Körülbelül itt is hasonlóak az arányok!
..
Covid-19 in Wales: A third of positive cases are unvaccinated - BBC News
A third of Covid cases are among the unvaccinated, new Public Health Wales figures show.www.bbc.com
Ausztrál egészségügyi miniszter pár napja:
Melbourne’s Health Minister Martin Foley Drops Bombshell, 85% Of Those In Hospital Are Vaccinated
Melbourne’s Health Minister Martin Foley:” Of the people who were in hospital yesterday, 78% were vaccinated and 17 % were partially vaccinated.”vidmax.com
Mert ezt kell jelenteniük!Itthon minden kórházigazgató/megyei jelenti, hogy a kórházba került covidos betegek - nem csak az idősek - 90-95%-a oltatlan.
mi a valóság cicus?Mert ezt kell jelenteniük!
(A személyes tapasztalatom nem ez, igaz, az csak szimpla lebetegedésre szól. De az lehet, ami "nyugaton" is van. Jövőre, két év múlva, hogyan fogják az embereket rávenni? Addigra sokkal többen ráébrednek a valóságra!)
Helyzet? Még mindig lázas vagy?Próbáltam keresni, de fáradt vagyok.
Hogy rabszolgasorba akarják taszítani a népet azzal, hogy beoltják őket, és az oltatlan ellenállókat azzal akarják ugyanerre rávenni, hogy megvonnak tőlük jogokatmi a valóság cicus?
A cicaketreced.mi a valóság cicus?
Ezek úgy mégis szerinted mit "bizonyítanak"?
Nem világosabb a napnál?Ezek úgy mégis szerinted mit "bizonyítanak"?