Akkor mi a bajod?Khm, kibaszottul kurva finoman fogalmazva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor mi a bajod?Khm, kibaszottul kurva finoman fogalmazva.
Neked mi bajod? Én abból a szempontból mondom amit mondok, hogy társadalmi kötelezvényem a felelősségvállalás meghatározott szintjéből nincsen. Nem kötelez semmi tásadalmi szabályozás szempontjából egyetlen mindünkre érvényes szó, írott, hatlmilag meghatározott szempontból sem. Én nem megyek szembe semmivel amikor nemet mondok ezekre(EZEKRE) az oltásokra. Te akarsz kényszeríteni a törvényileg, tehát össznépi, társadalmilag meghatározottan NEM kötelező és egyéni felelősségű dolog kötelezőként való értekelésére és az ennek való megfelelésre . Mint általában amikor az emberekegy bináris, eldöntendő kérdést feltesznek annak a hitében, hogy úgysem mond nemet az illető az igen-nem lehetőségekből. Én nemet mondok, ha szerintem nem.Akkor mi a bajod?
Egy hiányos dokumentációval nem sok mindent tud kezdeni egy engedélyező hatóság. Egyébként van még számtalan gyógyszerfelügyeleti szerv (pl. FDA, NIH, MHRA? stb), ami egyetért az EMA-val.
Szia,Nem létezik amiről beszélsz. Nincs oltásellenes propaganda maximum szélsősegesen vallási áhitatú közösségek közt. Ezekkel az adott oltásokkal szembeni ellenállás van a végtelenűl sok hazugság, önellentmondás miatt.
Az önellentmondás a médiaszaktelintélyek asztala,akik hetente hazudtak neked és nekem. A 'tagadó' szakik ugyanazt mondják az első perctől máig.Szia,
Mivel a HTKA nem egy "vallasi ahitatu kozosseg", ezert jo lenne, ha itt nem terjedne az onellenmondo hazugsagok altal megtamogatott oltasellenes propaganda.
Nyilvános hírekből tájékozódok. Ezek szerint nem nyújtott be minden dokumentumot, illetve a gyártási helyszínnel voltak valamilyen észrevételek. Pont. Minden más feltételezés.Általában egyetértünk, de ezt azért ne! 72 országnak nem volt hiányos az a dokumentáció a Szputnyikról. Több, mint 10 országban fogtak neki gyártani. Több százmillió beadott adag után mindenhol kiváló hatékonyságot mérnek, kedvező mellékhatás profillal. A Janssent villámgyorsan engedélyezni tudta az EMA, pedig az lényegében a Szputnyik első adagja. Tisztán politikai indíttatású, szándékos időhúzás folyik.
Úgy értem mi a bajod pl. a kínai vakcinával? Vagy az Astrával, vagy a Johnsonnal?Neked mi bajod? Én abból a szempontból mondom amit mondok, hogy társadalmi kötelezvényem a felelősségvállalás meghatározott szintjéből nincsen. Nem kötelez semmi tásadalmi szabályozás szempontjából egyetlen mindünkre érvényes szó, írott, hatlmilag meghatározott szempontból sem. Én nem megyek szembe semmivel amikor nemet mondok ezekre(EZEKRE) az oltásokra. Te akarsz kényszeríteni a törvényileg, tehát össznépi, társadalmilag meghatározottan NEM kötelező és egyéni felelősségű dolog kötelezőként való értekelésére és az ennek való megfelelésre . Mint általában amikor az emberekegy bináris, eldöntendő kérdést feltesznek annak a hitében, hogy úgysem mond nemet az illető az igen-nem lehetőségekből. Én nemet mondok, ha szerintem nem.
Az Mrns előtt általában a hétköznapi ismereteim szerint legyengített kórokozós.
Kaptam gyerekkori oltásokat ésbbeadatnám a gyerekeimnek. Kaptam munkakörből fakadóan lime és veszettség ellenit is és beadatnám újra. De ezeket a covid holmikat a kínai kivételével nem.
Másodjára három oldalon belül csak neked.Úgy értem mi a bajod pl. a kínai vakcinával? Vagy az Astrával, vagy a Johnsonnal?
A Johnsonnal ami mindehol leállítádra került? Jajj ugyan semmi.Úgy értem mi a bajod pl. a kínai vakcinával? Vagy az Astrával, vagy a Johnsonnal?
DE MELYIKRŐL.Ne játszd a hülyét mert amúgy nem vagy az ! Pontosan tudod , hogy az egyéb kötelező és a Covid oltásról beszélt !
Akkor miért nincs még benned kínai?Másodjára három oldalon belül csak neked.
A családdal kirándultunk, azért ne várd el, hogy folyton onlány legyek...Kedves @pöcshuszár , még mindig várom a válaszaidat. Sejtem, hogy ez nem túl kényelmes de akkor is,ha már nagy mellénnyel allunk ebbe a témába a haditech mellett amiben a kis különbsegek ellenére nagy az összhang.
3-at soroltam fel. És magad is azt írzad, hogy a kínaitól nem óckodsz.A Johnsonnal ami mindehol leállítádra került? Jajj ugyan semmi.
Nem érted pogány indítékát. Ő egy klasszikus nyakas kuruc. Nincs vele baj. Nem tudományellenesség az elve, hanem kötelező ellenesség. De még az se igaz így. Egyszerűen nem tetszik neki, ha jól veszem ki, hogy az állam nem hajlandó felelősséget vállalni, és itt most nem az anyagi felelösség a lényeg, hanem sunyin másra nyomja a döntést. Meg kell jegyeznem, hogy ez nekem se tetszik. Őfelsége idejében nem fordulhatott volna elő, hogy ilyen sunyi gerinctelen módon tegyenek valamit kvázi kötelezővé.Akkor miért nincs még benned kínai?
Ha nem tartasz tőle, akkor mi ez a hadakozás? Szereted sz0patni magad?
Azokat a véleményeket szedjék szét darabokra és igazolják vagy cáfolják azok, akik értenek hozzá, és ne a laikus oltásellenes sereg tűzze zászlajára.Az a baj , hogy az ellen véleményes nem laikusokat elfelejted sőt általában lekuruzslózzátok őket , pedig sokan világhírű szaktekintélyek !
Oksa,az első akadályom az injekcióhoz való víz. Mi a kurvaélet az? Víz? Desztillált víz? Ioncserélt víz?
De ugye most nem megyünk le kutyába?!Tehát desztillált víz újrakategorizált néven? Miért nem jó a desztillált víz név neki?
Mert a legtöbb esetben azok.Az a baj , hogy az ellen véleményes nem laikusokat elfelejted sőt általában lekuruzslózzátok őket , pedig sokan világhírű szaktekintélyek !
Akkor jól értem, hogy te filozófiai alapon vagy oltásellenes?Neked mi bajod? Én abból a szempontból mondom amit mondok, hogy társadalmi kötelezvényem a felelősségvállalás meghatározott szintjéből nincsen. Nem kötelez semmi tásadalmi szabályozás szempontjából egyetlen mindünkre érvényes szó, írott, hatlmilag meghatározott szempontból sem. Én nem megyek szembe semmivel amikor nemet mondok ezekre(EZEKRE) az oltásokra. Te akarsz kényszeríteni a törvényileg, tehát össznépi, társadalmilag meghatározottan NEM kötelező és egyéni felelősségű dolog kötelezőként való értekelésére és az ennek való megfelelésre . Mint általában amikor az emberekegy bináris, eldöntendő kérdést feltesznek annak a hitében, hogy úgysem mond nemet az illető az igen-nem lehetőségekből. Én nemet mondok, ha szerintem nem.
Inkább viccesek ha a döntésem szempontjából nézem és az immunrendszerem már egyszer átélt verziójára bízom.Akkor jól értem, hogy te filozófiai alapon vagy oltásellenes?
A fiam (4 éves) is megpróbalta filozófiai okokra visszavezetni, hogy miért nem akarja a sapkát felvenni.
Szerinted mi lett az eredmény?
Szerinted nálad mi lesz az eredmény?
Lélekben már kiválasztottad a neked megfelelő vakcinát. Ha "elfogy a levegő", akkor megkapod. De jelezném, hogy sokáig az sem lesz elérhető, mint a Sputnyik. Az elfogyott, a Shinoharm viszont előbb utóbb lejár. Abból is már csak a megmaradt készletek lesznek. Újat már nem veszünk.
Szóval ha nem kapod össze magad, akkor kifutsz az időből, és azt a "métely" mRNS alapú vakcinák maradnak.
Esetleg a magyar gyártmány, majd 1-1,5 év múlva.
De ha mondjuk jövő tavasszal, a választások után már kötelező lesz, akkor ne lepődj meg, ha 4 szemed nő a Modernától, vagy a Pfizertől!
Hogy miért mondom?
Orbánékat csak a népszerűségvesztés tartja vissza a kötelezővé tételtől.
Ha baloldali győzelem lesz, akkor meg másnap megsemmisítik az összes keleti vakcinát - miközben ugyan úgy kötelezővé teszik majd az oltást.
Na?
Jó kilátások?
Hajrá!