2012!Mondjuk máshol sem sokkal olcsóbb... irgalmas szamaritánus nőgyógyászról még nem hallotam, de szegényről sem. Mindenhol a nőgyógyászoknk van a legdrágább kocsija
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
2012!Mondjuk máshol sem sokkal olcsóbb... irgalmas szamaritánus nőgyógyászról még nem hallotam, de szegényről sem. Mindenhol a nőgyógyászoknk van a legdrágább kocsija
Mijarák? Olyan nejem van mint Colombonak.Gondoltam szólok, hogy Kim Philby neje nick néven éppen most regisztráltak a fórumra.
Meglehetősen konzervatív ember vagyok, ha nincs igazolva, akkor megfázás, COVID-ról Ag vagy PCR tesztel igazolt SARS COV2 által okozott betegséget nevezem.Persze. Júliusban volt a második. Sinopharm. Tünetegyüttes, csalhatlan jelei. Nincs tesztem.
Szerintem ha a 6 éve összefort kulccsontom sajog, az nem megfázás. Kérdezd meg a nejemet, úgyis most regisztrált. Szerintem most deríti ki, hogy ki az aki nem akarja megadni a kupleráj címét.Meglehetősen konzervatív ember vagyok, ha nincs igazolva, akkor megfázás, COVID-ról Ag vagy PCR tesztel igazolt SARS COV2 által okozott betegséget nevezem.
"A harminc év alattiak számára a Moderna vakcinája helyett a Pfizer vakcináját javasolja a francia közegészségügyi szerv, amennyiben az elérhető - írja a Reuters. A Moderna vakcinája az eddigi adatok szerint nagyobb arányban okoz szívproblémákat a fiatalok körében. A Haute Autorite de Sante (HAS) nevű ügynökség egy hétfőn megjelent francia tanulmányra alapozva tette meg ajánlását, amely szerint a Moderna vakcinájával oltottak körében nagyon ritka mellékhatásként jelentkezik a szívizomgyulladás (myocarditis)."
Nem javasolja a Moderna oltását 30 év alattiak számára a francia egészségügyi hatóság
A harminc év alattiak számára a Moderna vakcinája helyett a Pfizer vakcináját javasolja a francia közegészségügyi szerv, amennyiben az elérhető - írja a Reuters. A Moderna vakcinája az eddigi adatok szerint nagyobb arányban okoz szívproblémákat a fiatalok körében.www.portfolio.hu
Jobbulást kívánok!Persze. Júliusban volt a második. Sinopharm. Tünetegyüttes, csalhatlan jelei. Nincs tesztem.
Nem, hideg/melegfront jönSzerintem ha a 6 éve összefort kulccsontom sajog, az nem megfázás. Kérdezd meg a nejemet, úgyis most regisztrált. Szerintem most deríti ki, hogy ki az aki nem akarja megadni a kupleráj címét.
És ha beoltottként teszed vele ugyan ezt az változtat a lényegen ? Vagy beoltottként ne legyen lelkiismeretem ? Vagy nyugtassam magam mint a hülyék , hogy én megtettem minden én nem vagyok hibás !Gondolatkísérlet:
Vegyünk egy kedves ismerőst/barátot/családtagot. Tegyük fel, hogy elkapja tőled a COVID-ot és meghal/belenyomorodik (most nem érdekes, hogy ezt hogy sikerül teljesen és vitahatalanul bebizonyítani). Fogsz érezni valami lelkiismeretfurdalás félét, ha nem voltál beoltva és nem tettél meg mindent azért, hogy ne fertőzd meg vagy napirendre térsz a felet, hogy ez volt a természet rendje?
Diktatúráról magyarra: most már annyira súlyos a helyzet, hogy nem tudjuk tirkolni, pedig szeretnénkKínában már a 3 éves gyerekeket is oltják, de a járvány így is terjed
Fel kell gyorsítani a 3-11 éves gyerekek oltási kampányát - sürgeti a pekingi Global Times, amely büszkén beszámolt arról, hogy elkészült az olimpiai falu. Közben viszont már Kína 31 tartományából 20-ból jelentettek új járványgócokat, köztük a Peking környéki Hopej tartományból, ahol a téli...hvg.hu
Ha olyan neked van mint Colombonak akkor rajtam ne múljon íme a cím:
Ha beoltattad magad akkor gyakorlatilag mindent megtettél hiszen élni és dolgozni kell nem vonulhatsz karanténba évekig.És ha beoltottként teszed vele ugyan ezt az változtat a lényegen ? Vagy beoltottként ne legyen lelkiismeretem ? Vagy nyugtassam magam mint a hülyék , hogy én megtettem minden én nem vagyok hibás !
pedig hogy ment a "ROTHADÓNYUGAT, BEZZEG KÍNÁBAN NEM TERJED" sok helyen , talán még itt is.Diktatúráról magyarra: most már annyira súlyos a helyzet, hogy nem tudjuk tirkolni, pedig szeretnénk
Juj valamikor a 2. 3. hullám alatt volt egy komoly vitám, amikor jeleztem, hogy ahol poolozzák a mintákat, ott ninden van, de járványmentesség nulla. Hát most latjuk.pedig hogy ment a "ROTHADÓNYUGAT, BEZZEG KÍNÁBAN NEM TERJED" sok helyen , talán még itt is.