Ha nem lanyhul le addigra,rideg döntést lesz kénytelen hozni a világ.De bármi áron el kell kerülni az összeomlást.Annál rosszabb nincs.Értem...
- vagyis szerinted az megoldás hogy 3 évre bezárjuk az embereket a lakásaikba?
- vagy ez a @Python által linkelt cikk és tanulmány hogy időszakonként néhány hétre feloldjuk a karantént aztán mikor megint emelkedni kezd az esetek száma megint hazaszaladunk?
Az azt hiszem világos hogy ha max. 6 hónapon belül nem sikerül visszaterelni az életet a normális kerékvágásba akkor a társadalom és gazdaság már nem visszafordítható károkat fog szenvedni.
Én most úgy látom hogy az állandó szűrés (újraszűrés) és a fertőzöttek kínai típusú kő kemény elkülönítése az egészségesektől szerintem az egyetlen esély a folyamat megakasztására.
A szűréshez megvan a technológia. Egyszerűbb és pláne gyorsabb felskálázni ezt a technológiát mint a gyógyszer vagy a védőoltás kifejlesztése lesz.
A gyógyszerre, meg a védőoltásra is szükség lenne minél hamarabb, mert azt hiszem világos hogy amíg ezek nincsenek, addig az idősebb korosztálynál ez a vírus lesz a vezető halálok.
De nem tartunk ott.