Kicsit komolyabban pedig, jó lenne akkor tiszta vizet önteni végre a pohárba. Most mi a kérdés igazán?
-Ha az oltatlan önmagát tekintve, saját döntése folytán oltatlan, akkor mi a problémád ezzel? Betegség, kórházba lehet kerülni vele, ha:
-Gyenge a szervezete védekezőképessége valamilen ok folytán. Főképp egyéb betegségek esetén. Lehet a halálozási rátát nézegetni, de ha az életbenmaradási rátát nézzük, akkor szerintem nem a rettenetes aggodalom képe bontakozik ki.
Én eddig kétszer estem át rajta kockáztatva a szövődményeit. Ha oltva lettem volna ezalatt, akkor kockáztattam volna a betegség és az oltás esetleges szövődményeit. Így eggyel kevesebb lehetőséget biztosítottam a szövődmények fellépésére.
Miért ostorozandó tehát, ha oltatlanul kockáztat, ha ahogy tudjuk, hogy oltva is fertőzhet, megbetegedhet, súlyosan megbetegedhet, bele is halhat, kevesebb kockázatnak tette ki magát, mint akik újra meg újra beleálltak többféle oltás lehetséges kockázataiba, amiknek ismeretlenek a hosszútávú hatásai, mert nem teltek el évek amik alapján létezhetne az ismeretanyag?
Többen kerülnek be a oltatlanul a kórházakba? Nincs hivatalos adat itthon erről, csak hablaty, illetve majdnem azonos arány. Globálisan viszont van, ahol igen, van ahol nem, és van ahol csak oltott, tehát a globális összképet nézve azért kockáztatunk ezzel, mert nem bízunk a jelen helyzetben bármiféle jóindulatúságban ebben az egész mocsok ügyben.
Tehát miért nem kérdezed a kérdésedet az oltottaktól is? Kiegészítve, hogyha egyszer már nyilvánvalóan beteljesült egy rakás dolog abból, amiknek a kijelentéséért megbélyegzés járt, fertőző oltottak, beteg oltottak, halott oltottak, mellékhatásos oltottak, hogy miért vállalják ennek az extra kockázatát, ha lényegében annyit érnek el vele, hogy úgy hordják ki, mint hatalmas számú nem oltott, akik lazán hordják ki?
Blitztől külön cinikus az alkotmányos jogok semmibevétele. Gondolom ha beugrana valaki hozzád éjjel egy esős napon mikor senki nem hall semmit és kicsit szétcsap, benéz anyu szoknyája alá, elvisz ezt-azt, akkor feltételezem kicsit jobban aggódnál az alkotmányos jogaid miatt. Szóval légyszíves ne degradált az enyémeket, tekintve, hogy vannak. Elveszem szívesen a tieidet, ha ennyire nem szereted őket.