Hát Istenem unatkozott egy este és Googlizni támadt kedve....oszt megíródott!Az egy igazi vaccinológus/virológus-szaktekintély...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát Istenem unatkozott egy este és Googlizni támadt kedve....oszt megíródott!Az egy igazi vaccinológus/virológus-szaktekintély...
Ez egy tipikus buta hozzászólás. A kutatások eredményeit hozta le. Ott a videóban a forrás, állítsd le a képet és keresd meg az eredeti angol forrást. Csak egy kis ész kell mindig a probléma megoldására, ha valaki nem ért oroszul.Az egy igazi vaccinológus/virológus-szaktekintély...
Ezek után már várom tőle amikor ír egy értelmezést a hiperszónikus fegyverek elleni védekezésről isHát Istenem unatkozott egy este és Googlizni támadt kedve....oszt megíródott!
Nézd, én teljesen buta vagyok, nem is akarok okosnak látszani, mert az embriség jó része nálam többet tud egy csomó dologról. De már ott kezdődik, hogy mit jelent az, hogy egy vakciba halált okoz.Ez egy tipikus buta hozzászólás. A kutatások eredményeit hozta le. Ott a videóban a forrás, állítsd le a képet és keresd meg az eredeti angol forrást. Csak egy kis ész kell mindig a probléma megoldására, ha valaki nem ért oroszul.
Nagy kópé ez a Tony fiú!Ezek után már várom tőle amikor ír egy értelmezést a hiperszónikus fegyverek elleni védekezésről is
40 halottról számolnak be a Pfizer oltás mellékhatása után és 22 halottról az Astra-Zeneca oltás után, amik nem nagy számok. Orosz szövegből ez jött le. De akit érdekel keresse meg az eredeti angol nyelvü forrást.Nézd, én teljesen buta vagyok, nem is akarok okosnak látszani, mert az embriség jó része nálam többet tud egy csomó dologról. De már ott kezdődik, hogy mit jelent az, hogy egy vakciba halált okoz.
Már nem emlékszem pontosan, Izraelben mennyivel több myocarditis volt oltás után mint oltás nélkül, de nem 2 nagyságrend. Ebből volt ha jól emlékszem 1 halott. Na most akkor döntse el valaki cáfolhatatlan biztonsággal hogy az a fulmináns myocarditis a vakcinától vagy épp egyéb okból volt... Vagy kimutatták a szívizomban/erekben az oltás hatására termelődött S-proteint?
Itt van amúgy az oldal linkje...Nézd, én teljesen buta vagyok, nem is akarok okosnak látszani, mert az embriség jó része nálam többet tud egy csomó dologról. De már ott kezdődik, hogy mit jelent az, hogy egy vakciba halált okoz.
Már nem emlékszem pontosan, Izraelben mennyivel több myocarditis volt oltás után mint oltás nélkül, de nem 2 nagyságrend. Ebből volt ha jól emlékszem 1 halott. Na most akkor döntse el valaki cáfolhatatlan biztonsággal hogy az a fulmináns myocarditis a vakcinától vagy épp egyéb okból volt... Vagy kimutatták a szívizomban/erekben az oltás hatására termelődött S-proteint?
Mindenhez is ért...Nagy kópé ez a Tony fiú!
Megnéztem mind a 2 perc orosz szöveget. Valahogy a forrás megjelölését ne vettem észre, de lehet, csak figyelmetlen voltam...40 halottról számolnak be a Pfizer oltás mellékhatása után és 22 halottról az Astra-Zeneca oltás után, amik nem nagy számok. Orosz szövegből ez jött le. De akit érdekel keresse meg az eredeti angol nyelvü forrást.
Bizony, Tony Blair oldaláról még egy adat....Megnéztem mind a 2 perc orosz szöveget. Valahogy a forrás megjelölését ne vettem észre, de lehet, csak figyelmetlen voltam...
Amúgy 1:1000000 a halálozása az AZ-nek és 4:1000000 az Pfizernek. Kissé emarad a Milagro-féle 1:20000-től...
Tony Blair oldaláról még az jött ki, hogy az oroszok keverik az oltás mellékhatása miatt meghaltak , az oltás után meghaltak számával lásd a táblázatot40 halottról számolnak be a Pfizer oltás mellékhatása után és 22 halottról az Astra-Zeneca oltás után, amik nem nagy számok. Orosz szövegből ez jött le. De akit érdekel keresse meg az eredeti angol nyelvü forrást.
Nézd a pozitív oldalát! Ha befingasz a kocsiba legyen bármilyen cifra is nem fogod érezni a bukéját!Halvanyan mintha ujra ereznek szagokat... hivatalosan a trace corps mar a hetvegere gyogyultnak nyilvanitott (textben kaptam napi online surveyre linket minden nap, mindig toltogettem szorgalmasan, hogy allnak a tuneteim), de ez a szaglas-izleles megol. Az izleles kicsit jobb lett, lenduletbol csinaltam egy forralt bort (jol jott, Celsiusban 4-5 fokok repkednek a hetvegen - par napja 19 volt napkozben), de ez a franya szaglas meg mindig csak neha-neha villan be... orjito, de bosszubol csak steaket meg burgert eszem napok ota, azt nem lehet elrontani.
Ja es tegnap ota mindenkinek ingyenes lett 18 felett a booster shot - perfect timing...
Kisbabás szülőknek pedig kifejezetten előnyös tünetNézd a pozitív oldalát! Ha befingasz a kocsiba legyen bármilyen cifra is nem fogod érezni a bukéját!
Nem éppen, mert nem érzed mikor kell tisztába tenniKisbabás szülőknek pedig kifejezetten előnyös tünet
Mivaaaan?Igazad van, teljesen egyértelmű, hogy őt is a gaz oltásellenes propaganda tette tönkre:
Téves koronavírus-teszt miatt végezhetett magával a szlovákiai magyar sofőr?
A férfi lánya azt állítja, édesapja makkegészséges volt, a teszt tévesen mutatta, hogy koronavírussal fertőződött meg.www.atv.hu