W
Wilson
Guest
Van ilyen sajnos, ezért kerestem rá a hivatalos izraeli statisztikákra.....Érdekes, nem egyezik a worldometers-szel, nem tudom ők honnan vették a febr 1.-i 121 halottat akkor.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van ilyen sajnos, ezért kerestem rá a hivatalos izraeli statisztikákra.....Érdekes, nem egyezik a worldometers-szel, nem tudom ők honnan vették a febr 1.-i 121 halottat akkor.
"Egy megfázás" miatt nem fog ilyesmire költeni... Sajnos valakin nem lehet segíteni.Pedig legalább mérhetné a véroxigénszintjét. Jelenleg 3 ezertől kapható ahogy nézem.
Na még erre egy jó kis síszezon, és rendben lesznek burkusék.Ausztria:
38 135 új fertőzött
+47 kórházban
+3 intenzíven
+24 halott
Az első és utolsó nyelv csak ajánlott, a többi kötelező .Itt most már románul, oroszul, szerbül, szlovákul, franciául, angolul, németül és héberül is kell tudni...
Persze, van aki pánikban él, a sajtó előszeretettel gerjeszti, na meg az össze-vissza intézkedések sem segítenek. De ott sem mindenki fordult be teljesen, meg ilyen fokú készültséget fent lehet tartani 2 hónapig, de nem 2 évig.Na még erre egy jó kis síszezon, és rendben lesznek burkusék.
Barátunk kint él már vagy 30 éve Bécs mellett és ő mondta, hogy már 2020 elejétől úgy be vannak szarva az echte osztrák barátaik, hogy találkozni sem hajlandók. Még járványügyi enyhítésnél is csak 2 m-ről, pá-pá kedves, teljes védőfelszereléssel. Amikor nyáron átjártak Mo.ra lazulni, elmondása szerint olyan érzése volt, minta egy karanténtáborból szabadultak volna ki. Szerinte totál pánikban vannak az osztrák polgárok, és azt még gerjesztik is maguknak.
Jézusom....A szobatársakkal való beszélgetés során szóba kerültek az oltások, egyikük mondta, hogy ő bárkinek és bárhol tanúskodik az oltások hasznáról, mert az egész családját (4 fő, szülők és testvérek) veszítette el a covid 3. hullámában 2 hét leforgása alatt. Ő kapott egyedül oltást a családban, ő az egyetlen túlélő, ő még kórházba sem került miatta.
De látod, már 2 éve működik.Persze, van aki pánikban él, a sajtó előszeretettel gerjeszti, na meg az össze-vissza intézkedések sem segítenek. De ott sem mindenki fordult be teljesen, meg ilyen fokú készültséget fent lehet tartani 2 hónapig, de nem 2 évig.
a kinait kihagytadItt most már románul, oroszul, szerbül, szlovákul, franciául, angolul, németül és héberül is kell tudni...
Nem is tudtad ha valaki nem beszél az általad felsorolt nyelveken és nincs körülmetélve nem lehet a HTKA gyémánt rangú tagja....Itt most már románul, oroszul, szerbül, szlovákul, franciául, angolul, németül és héberül is kell tudni...
A sikeres élet három fő szabálya:Az első és utolsó nyelv csak ajánlott, a többi kötelező .
És mi van ha én csak zulu nyelven beszélek?! Ez kizáró ok?Nem is tudtad ha valaki nem beszél az általad felsorolt nyelveken és nincs körülmetélve nem lehet a HTKA gyémánt rangú tagja....
Matabelét nem ? LOLÉs mi van ha én csak zulu nyelven beszélek?! Ez kizáró ok?
Ha gyémánt rangú tag akarsz lenni akkor sajnos kellenek a felsorolt nyelvek, a körülmetélést bármikor meg lehet oldani.....És mi van ha én csak zulu nyelven beszélek?! Ez kizáró ok?
Valaki lője már le ezt az idiótát.Rusvai Miklós: A koronavírus már az influenzánál is gyengébb
Mindez az omikron-variáns gyors terjedésének köszönhető.index.hu
Eddig Ő volt az etalon megmondó vírus tudós embőr itt a fórumon szent írásnak vettétek a szavait ! Most már nem ? Pedig pont azt tapasztalom a környezetemben amit leírt !Valaki lője már le ezt az idiótát.
Többet árt, mint egy hipóban áztatott nyílméregbéka.