Nincs kizárva, hogy pár nappal ezelőtt elkaphattam a koronavírust. Szombaton elég tréül voltam, meg nagyon fáradt is, úgy hogy semmit nem csináltam ami okozhatta volna. Az is furcsa volt, hogy izomláz szerű tüneteim voltak, csak attól, hogy fent voltam és itthon mentem. Persze lázam az egy szikra sem volt, azóta se. (nálam ez nem új) A gyanú akkor lett nagyon erős, amikor este tízkor rám-jött a köhögés is. Persze száraz köhögés. Sokat nem köhögtem, csak párat, aztán abbamaradt kb. 1,5 - 2 óra után. Nagyon lepusztultam kb. 1,5 - 2 napra. "A"-s vércsoportom van, akik állítólag fogékonyabbak erre a vírusra. Tegnap meg reggel a boltban hát nem egy nő elkezd mellettem köhögni ? Se ruhába, se papírzsepikendőbe, csak úgy simán a bolt levegőjébe ? Természetesen maszk az sehol ! (nem volt rajta, én meg még mindig nem kaptam, csak ígérik egy ideje hogy hoznak) Nem nagy bolt, simán kimehetett volna az utcára, de minek ? Ráadásul mellettem... Én betartottam a két métert mindenkinél, meg az otthonmaradást is. Itt egyébként meg van szabva 3 főben a maximális vásárlók száma is, meg betartják 9-12-ig az időablakot. (ez még olyan 8 előtt volt, hogy biztosan bejussak még 9 előtt) Szóval ilyenek az emberek, sajnos nem sok jövőt jósolok a karanténnak, mert mindig van pár ilyen kretén, aki nem törődik semmivel, aki mindent felrúg. Ez nem is környékről való volt, mert még sosem láttam. Akiknek van már álarca azok viszont mind használják már napok óta, mert rengeteg emberen láttam az utcán, meg a boltokban is használják már jó ideje. Viszont csak nem ér ide egy szállítmány, hogy mindenkinek lenne, csak az ígéretek vannak folyamatosan, hogy jön-jön, persze... na de mikor ???