Először azt írtad hogyha Káslert leváltják akkor oda a béremelés is, ergo ebből következően (már ha tényleg így van) ez csak rajta múlhat. Most meg azt írod, "sok" múlik rajta. Most sok vagy minden? Egyébként szerintem nem minden rajta múlik, tehát szerintem nem ő a diktatórikus vezető. Nekem mindegy ki az eü.-miniszter ha az több pénzt tud szerezni az eü. személyzetnek, nem érdekel hogy hívják, harcoljon ki minél többet (lenne tippem is honnan kellene elvenni, DE ...)!!. Mindenesetre jó lenne tudni változott-e pl. a helyzet a pár évvel ezelőttihez képest mikor kórházban voltam. Akkor kb. 55-60 ágyra 3-4 ápolónővér volt, éjszaka meg csak 2-3. Egy olyan sebészeten, ahol legnagyobb megdöbbenésemre heti 5/24!!-ben (éjjel-nappal!!) mentek a műtétek! Ja, és mire az első kontrollra visszamentem, az a fiatal doki aki engem műtött már nem is volt ott ... (mondjuk ezt előre tudtam, mert mikor rákérdezett mikor lesz szabad műtő, akkor mondta hogy pont jó, akkor még éppen ott lesz - de a kérdésemre hogy később hol lesz, csak annyit mondott: "Máshol.")Szerintem sok múlik rajta és ettől még nem lesz diktatórikus vezető. Ilyen butaságokat ne mondj már!
Ha szerinted más jobban kiállna az eü dolgozókért, akkor léci mondj egy nevet! Kíváncsi vagyok.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a Kásler és a főnéni nyilatkozataival.