Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kis csúsztatás itt is. Ez se 1 milla lakosra van lebontva, hanem a leteszteltekre, a lá portfólió.
Az emberek elszoktak attól, hogy a saját véreikkel törődjenek. Ez a világ elkényelmesedése, elqurvulása, a hedonizmus, az egoizmus hihetetlen eluralkodása. Tehát nem a mostani helyzettel van a baj, hanem a trágya emberek trágya hozzáállása a saját vérrokonaikhoz, a saját vérükhöz. Régen ez nem volt gond, mert az ilyen genetikai ágak kipusztultak, kihaltak. A "modern társadalom" belenyúlt ebbe, és az emberek nagy-része erkölcsileg (de sokan fizikailag is) elkorcsosult. Az állatvilágban nincs ilyen a mai napig. Ott kőkeményen mérik az életet és a halált, nincs kegyelem senkinek. Tehát a családok szétesése, egyeseknél a saját haszonból szétverése, a széthúzás ami a mostani elképzelhetetlenül erkölcstelen és pofátlan családi betegápolási viszonyokhoz vezetett (tisztelet a kivételeknek !!!!!!!!) Szóval itt alapvetően a társadalom és az egyén elkorcsosulása a probléma, az egoista életszemlélet favorizálása, és a sipítozás visítozás, akik ez ellen lázadnak.Mint minden esetben az életben ,igazság ebben az esetben nem fekete és fehér az én ismerősi körömben is küldtek haza olyan idős beteget aki folyamatosan kórházi ápolásra szorulna,hogy ne rosszabbodjon az állapota, a hozzátartozóinak most fő a fejük,hogy mit csináljak ezzel a helyzettel amibe egyik pillanatról a másikra kerültek.Ráadásul (bár nem tudom melyik országban élsz) azért itt sokaknak nagy anyagi érvágást jelentene ha gondozót vagy ápolót kellene fogadnia.
Kis csúsztatás itt is. Ez se 1 milla lakosra van lebontva, hanem a leteszteltekre, a lá portfólió.
156nál tartunk. Vajon, a meghaltak közül, hányan haltak volna meg ténylegesen idén abban, amiben szenvednek? 120-130an? Amit látunk a halottaknál, az azért elég durva.Kevés teszt kevés új eset....
A haláleseteket viszont már nehezebb kozmetikázni....
Az emberek elszoktak attól, hogy a saját véreikkel törődjenek. Ez a világ elkényelmesedése, elqurvulása, a hedonizmus, az egoizmus hihetetlen eluralkodása. Tehát nem a mostani helyzettel van a baj, hanem a trágya emberek trágya hozzáállása a saját vérrokonaikhoz, a saját vérükhöz. Régen ez nem volt gond, mert az ilyen genetikai ágak kipusztultak, kihaltak. A "modern társadalom" belenyúlt ebbe, és az emberek nagy-része erkölcsileg (de sokan fizikailag is) elkorcsosult. Az állatvilágban nincs ilyen a mai napig. Ott kőkeményen mérik az életet és a halált, nincs kegyelem senkinek. Tehát a családok szétesése, egyeseknél a saját haszonból szétverése, a széthúzás ami a mostani elképzelhetetlenül erkölcstelen és pofátlan családi betegápolási viszonyokhoz vezetett (tisztelet a kivételeknek !!!!!!!!) Szóval itt alapvetően a társadalom és az egyén elkorcsosulása a probléma, az egoista életszemlélet favorizálása, és a sipítozás visítozás, akik ez ellen lázadnak.
Megjegyezném az a nem mellékes dolgok, több ezer, sőt több tízezer évvel ezelőtti emberi csontvázakon azonosítottak olyan betegség / sérülés nyomokat, amelynél a csoport és/vagy rokonok támogatása nélkül az egyén rövid időn belül meghalt volna !!!! Sokszor fizikai munkára teljesen alkalmatlanok voltak, a vadállatoknak is szabad prédát jelentettek volna, ha ezeket a csoport nem védi és nem gondoskodik róluk !!!!!! Volt olyan, aki 10-15 évvel is túlélt egy súlyos sérülést, amibe nyomorék lett. A mai "fejlett" társadalmakban pedig a terhelő rokonoktól való minél előbbi megszabadulás lett az elsődleges !! (tisztelet a kivételeknek !!!) Szóval NEM a járvánnyal van a baj, hanem a (gané) "emberekkel"... Nagyon sokat kár az "ember" jelzővel illetni, mert egy szemenszedett hazugság. Most lehet rám kígyót-békát kiabálni a véleményem miatt, de ez engem egyetlen szikrát sem érdekel. (csak szóltam mielőtt emiatt valakit komoly csalódás érne ! )
156nál tartunk. Vajon, a meghaltak közül, hányan haltak volna meg ténylegesen idén abban, amiben szenvednek? 120-130an? Amit látunk a halottaknál, az azért elég durva.
De a kozmetikában a németek, kínaiak, sőt, egyes V4ek is faxák!
Maradjunk abban - ahogy valaki írta - a Kovi+18 picit jobb az emberiségnek, mint a Covid-19 ...
Es honnan vesszük hogy csalnak?Nem hiszem, hogy mindenki csal, mi meg egyedül becsületesek vagyunk, azért ilyen szar a mortalitás. A térkép magáért beszél. Az okokat lehet vizsgálni, de egyik lehetséges válasz sem vet ránk jó fényt...
Nem hiszem, hogy mindenki csal, mi meg egyedül becsületesek vagyunk, azért ilyen szar a mortalitás. A térkép magáért beszél. Az okokat lehet vizsgálni, de egyik lehetséges válasz sem vet ránk jó fényt...
ÓÓÓ dehogy!Nah ez az adat nagyon jó hír!!!!
Rekordteszt, haromszor annyi mint előző nap, de a napi betegek száma nem a háromszorosa lett, hanem csak 50%-al nőtt. Azaz a megnövelt tesztekhez képest alig. Messze elmaradunk a napi rekordmegbetegedésektől is.
Ha ehhez hozzávesszük, mi csak gyanus eseteket tesztelünk és nem jelentkezésre bárkit, akkor azt mondom valóban nincs jelenleg nagy gond, megfogtuk. Ez persze változhat.
Az időseket ellátó intézményeket kell végigcsekkolni, aztán meglátjuk.
Azért még 2 napon át ezt a 3.000 tesztet megnézném és visszaállnék alacsonyabb számra, ha nem nő nagyon a betegek száma. Fölöslegesen nem kell tesztelgetni, hogy a sajtó megnyugodjon. Tartalékoljuk arra, ha berobban.
Magáért beszél=baromság. Románokhoz képest is szarabbul állunk? Értem. Hagyjál már békén, de komolyan! Mi ez a 8,9? Hová is rakjam? Elosztotta a fertőzöttek számát a halottakéval? Vagy hogyan jött ez ki? Vagy a román szám? A térkép szerint majdnem egy szinten vagyunk a svédekkel! Még a szerbek is jobban állnak nálunk.Nem hiszem, hogy mindenki csal, mi meg egyedül becsületesek vagyunk, azért ilyen szar a mortalitás. A térkép magáért beszél. Az okokat lehet vizsgálni, de egyik lehetséges válasz sem vet ránk jó fényt...
Többnyire megbecsülték a saját vérrokonaikat, és ez az időszámítás alatti időkben is általános volt. Ma meg bedobták a kukába ezt az elvet az ultraliberalizmus és ultrafeminizmus "dicső eredményeként". Gondolom ezzel is egyetértesz. Egyedül akar gyereket, ezzel kiirtja a saját gyereke családját, annak tudta és beleegyezése nélkül, például... A mai világ elkorcsosult, az erkölcsök, az emberek, a társadalmak. Amúgy ezt előre megmondták hogy be fog következni, azt is hogy ez ebben az időszakban lesz. (vannak akik jóval hosszabb modellekkel és tudással rendelkeznek az emberiségnél, ez tény ) De ebbe a témába még véletlenül sem mennék bele. Ami ide tartozik azt szerintem már leírtam. (más topicban sem akarok erről eszmét cseréni,. engem nem zavar ki mit hisz, elég nekem amivel én tisztában vagyok, nem akarok senkit sem meggyőzni sem vitázni vele)Az általad jelzett időszakban egy nő szült 15 gyereket, akikből tizet el is temetett. Egy vakbél/tüdő -gyulladás halált jelentett.
Kellett egy mutató, amivel fikázni lehet. Csak a szokásos újságírás.Elosztotta a fertőzöttek számát a halottakéval? Vagy hogyan jött ez ki?
"A bárányok hallgatnak" hogy képletes legyek a legnagyobb megbízhatóságú un. PCR tesztelések és rendelkezésre álló maximális PCR tesztkapacitásokat illetően. Több mint egy hete kuss van róla, mert én közvetve rákérdeztem. Van aki röhögött is rajta, mert ismeri őket. Azt nem mondom meg mit mondott viccesen, de igaza van sajnos. Szóval kérdés van / volt, válasz az nincs... De láttam egy másik botrányos vitát is ez-ügyben, mármint SARS-CoV-2 működése és hatásmechanizmusa. Ez a magyar orvosok által folyt az Ázsiába Szakadtam "Nem jól tudtuk?" rész alatt a hozzászólásoknál. Szándékosan nem is hoztam itt szóba. Aki kíváncsi a cirkuszra és olvassa el. Magyarul van... Mindenkinek jó szórakozást hozzá ! Amúgy én nem szóltam hozzá a vitához egyetlen betűvel sem, és más videoja alá sem kommenteltem még semmit - a hozzáállása szerintem nagyon korrekt a témához, elég okos is, de néha ő sem a legjobb eredményeket hozza, bár mindent megtesz érte. Rengeteg ÖNZETLEN munkája van benne, hogy dél-ázsiából hozza nekünk a legújabb híreket, úgy hogy csak dicsérni tudom ezért, nem úgy mint azok a magyar orvosok, akik nagy tömegben feltűntek az a videoja alatt... (persze ez nem lehet "véletlen" )Nem csalunk, csak nem tudtunk több tesztet csinálni, talán majd most. Nem hiszem, hogy az eltérések valósak, leginkább a tesztelések számát tükrözik. Valamint azt, hogy mit írnak a koronavírus számlájára, az olaszok nem könyvelik el más rubrikába a legbetegebb idős betegeket sem, a németek igen.
Nem hiszem, hogy mindenki csal, mi meg egyedül becsületesek vagyunk, azért ilyen szar a mortalitás. A térkép magáért beszél. Az okokat lehet vizsgálni, de egyik lehetséges válasz sem vet ránk jó fényt...
Nincs még vége. Az USA millaszámra viszi a teszteket. Kapacitásunk ennyi, ezen gyorsan javítani nem lehet. Máshol is labororvosból van hiány.Nem csalunk, csak nem tudtunk több tesztet csinálni, talán majd most. Nem hiszem, hogy az eltérések valósak, leginkább a tesztelések számát tükrözik. Valamint azt, hogy mit írnak a koronavírus számlájára, az olaszok nem könyvelik el más rubrikába a legbetegebb idős betegeket sem, a németek igen.