Magáért beszél=baromság. Románokhoz képest is szarabbul állunk? Értem.
Hagyjál már békén, de komolyan!
Mi ez a 8,9? Hová is rakjam? Elosztotta a fertőzöttek számát a halottakéval? Vagy hogyan jött ez ki? Vagy a román szám? A térkép szerint majdnem egy szinten vagyunk a svédekkel!
Még a szerbek is jobban állnak nálunk.
Pár napja leírtam, hogy pár országban miért van ez a baromi nagy tesztelés, miközben alig vagy egyáltalán nincs változás, csak halálozás. A tesztelést főleg azok az országok nyomják fullban, ahol van kapacitás és kell a népnek a sóder, mert akkora a halálozási szám, hogy meg kell magyarázni, ez nem is akkora, látod, ott a statisztika!. Ott nyakra, főre tesztelnek. Itthon 3k körüli a kapacitás és ehhez jön szinte naponta hozzá újabb és újabb. Alapból letesztelik az egészségügyi személyzetet, a veszélyeztetetteket, idős otthonosokat, otthonosokat, meg akiknél jönnek a tünetek. A családot már nem, nekik karantén.
Rohadtul nincs semmi kozmetikázva. Max. amit az index,444,hvg csinál a főpolgármester kapcsán. Most éppen érzékenyítés folyik Kamutól, hogy azok nem számok, hanem emberek, meg vészhelyzetben humánus akciótervek. Mi van? Nézzétek már meg a kínai diák kapcsán mi zajlott a csúcson Kínában! A hülye itthon meg humánis terveket kér számon. Kínában:
"Járt a városban, mióta elhagyta a karantént? Mennyire normális az élet most?
Annyira normális, amennyire csak lehet, attól eltekintve, hogy maszkot hordunk mindenhova. Pár hete volt a Qingming-ünnep, amikor a családi sírt szokás meglátogatni. Oda is elmentem, négy és fél órát utaztunk. Pár napja hot pot-étteremben voltam – az éttermek újranyitottak, és úgy látom, hogy az üzletek is visszaálltak a normális rendre. Voltam kozmetikusnál is. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ami városnegyedeink nem olyanok, mint Európában. Nálunk kapuk vannak. Mielőtt ezen a kapun belépek, egy QR-kódot kellett beszkennelnem a telefonomon, hogy bejelentkezzek abba a negyedbe, és piros vagy zöld kép jelent meg annak függvényében, hogy megvolt-e a belépési engedélyem. Ezt a képet meg kell mutatnom a kapuőrnek, aki aztán beenged. Ugyanezt kell csinálnom, ha bármilyen épületbe, például egy bevásárlóközpontba lépek be. Ezt leszámítva minden normális.
Min múlik, hogy megkapja-e a belépési engedélyt egy városnegyedbe?
A kitöltött űrlapokon, és azon, hogy hány nap telt el a városba való megérkezésem óta. A karantén lejárta előtt pirosat kaptam volna, mert még több napot kellett volna karanténban töltenem. Utána zöldre vált. "
https://mandiner.hu/cikk/20200415_m...amennyire_csak_lehet_kinai_diak_a_mandinernek
A portfólió kezdetek óta tesztmániákus, mintha azzal meg lehetne állítani a vírust. Ingázás van több ország kapcsán. Sose lesz nulla az új esetszám. Miközben a ruhaboltok is lassan nyitnának ki. A portfólió térképe baromság. Se azt nem írja le mi alapján dolgozik, de ami alapján böfögi a számokat, az is fake gyanús.
Ha pedig a portfóliónak szar a magyar helyzet, könyörgöm, mindenki, aki szerkeszti, röfögi a témát, költözzön át egy kis bezzegromániáért bezzegromániába! Jót tennének nekünk is, maguknak is. Nekünk, mert nem lennének itt és böfögnék fel a baromságot, maguknak meg azért, mert megismernék a valóságot. De komolyan!