KEi=román?
Németektől átvett hír, így minden Ausztriától keletre és Oroszországtól nyugatra lévő országot értenek rajta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
KEi=román?
Én is kíváncsi voltam, hogy a német (elsődleges) vakcina vajon hogyan állhat, úgy hogy most utánanéztem gyorsan, ki hogy áll a vakcina fejlesztésekkel a világon. Ennek egy részét még tegnap este írtam (az elejét), aztán félbehagytam és lefeküdtem. Nem írom át... Jólvan ez így.Picit bővebben?
"Márciusban hirtelen megváltozott az orvosok viselkedése, egy hét alatt annyi vizsgálati mintát küldtek be influenzatesztre, mint az egész szezonban összesen. Majd a következő héten még sokkal többet." "Statisztikusok, polidilisták, ez mótvá?
https://www.valaszonline.hu/2020/05/08/nnk-honlap-influenza-koronavirus-adatok/
"(...) Az év 11. és 12. hetében az egészségügyi intézmények ezerszámra kezdtek influenza vizsgálati mintákat küldözgetni a népegészségügyi központba – de kiderült, hogy más okozta betegeik tüneteit. Nem tudjuk, hogy mi, csak azt: a nyomokat utólag, a héten eltüntették."
A csalás-hazudozás a megszokott mederben -- ami érdekesebb, hogy mennyiben befolyásolja ez a "friss adat" a járvány statisztikai prognózisait. Ha a 11-12. hétben ekkora, hirtelen emelkedés volt az orvoshoz fordulók számában, akkor az enyhe és tünetmentes esetek száma is ilyen magas kellett legyen már a zárás előtt.
Nálunk 42 az 1millió főre vetített halálozások száma. Csak hogy elhelyezzük magunkat a térképen.Ahol leginkább félrement a járvány elleni védekezés.
Nos, hát ez érdekes lesz!Statisztikusok, polidilisták, ez mótvá?
https://www.valaszonline.hu/2020/05/08/nnk-honlap-influenza-koronavirus-adatok/
"(...) Az év 11. és 12. hetében az egészségügyi intézmények ezerszámra kezdtek influenza vizsgálati mintákat küldözgetni a népegészségügyi központba – de kiderült, hogy más okozta betegeik tüneteit. Nem tudjuk, hogy mi, csak azt: a nyomokat utólag, a héten eltüntették."
A csalás-hazudozás a megszokott mederben -- ami érdekesebb, hogy mennyiben befolyásolja ez a "friss adat" a járvány statisztikai prognózisait. Ha a 11-12. hétben ekkora, hirtelen emelkedés volt az orvoshoz fordulók számában, akkor az enyhe és tünetmentes esetek száma is ilyen magas kellett legyen már a zárás előtt.
Erre már van konkrét példa.Ez is a járványhoz tartozik, vagyis mégse.
https://mandiner.hu/cikk/20200509_nagyon_rohogok
"...És mivel a kormány rendeletalkotási joga korlátozott, vagyis célhoz kötöttnek, szükségesnek és arányosnak kell lennie a rendeleteinek, így ez vonatkozik a polgármesterekre is. Vagyis (és itt megint alig tudok gépelni, annyira röhögök), az összes haveri szerződés, kinevezés, ügyeskedés, átcsoportosítás stb. mind, mind törvénytelen volt. Az összeset annullálja az illetékes kormányhivatal, amint lesz rá idejük. ..."
Nos, hát ez érdekes lesz!
Mindazonáltal, két statisztika, az adatok számszerű összevetése:
És a növekedés szinkronicitása:
"Márciusban hirtelen megváltozott az orvosok viselkedése, egy hét alatt annyi vizsgálati mintát küldtek be influenzatesztre, mint az egész szezonban összesen. Majd a következő héten még sokkal többet." "
Vajon miért??? Hm.. Nagy rejtély ez!!! Március 4-én volt az első igazolt eset. Napi 24 órában ment a téma fullgázon, vajon miért nőtt meg az infulenzatesztek száma hirtelen? Ki az aki nem érti????
"A mintákat influenzaszerű megbetegedések miatt küldték be, de minimális arányban tartalmaztak influenzavírust"
Minden xart beküldtek, mert mki bepánikolt elnézve az olasz, spanyol, francia összeomlást.
"Május 6-án a korábbi jelentéseket megváltoztatták, eltüntettek belőlük több ezer vizsgálati mintát."
Ez releváns kérdés! Én is kiváncsi vagyok!!!
De azt feltételezhetjük, hogy ilyen amatőr módon senki nem csal. Felteszi a honlapra ott van hónapokig majd utólag akarja kozmetikázni, mi ebben a logika? Arra gondolt nem bukik le?? Azért ez több mint naiv. Mi volt a célja, mit akart eltusolni? Amikor semmi szükség sincs rá, hisz Mo-n eddig sikerült jól kezelni a járványt. Ez lassan már konszenzus.
Hol a kilencedik pont? Azt is átírták, meghamisították, cenzúrázták?
Szoritok, hogy Magyarorszagon is legyen minel tobb teszteles naponta. A V4-ben kell, hogy sokat sokat teszteljenek, mert akkor ugyesebben lehetne hatart nyitni. Ma Szlovakia:
4694 uj teszt, osszesen eddig 114 461
10 uj fertozes, osszesen eddig 1 455
99 uj gyogyult, osszesen eddig 905
0 uj halott, osszesen eddig 26
szepen megy lefele a nyilvantartott fertozottek szama, annyira hogy ehet hetfoton egyszerre engedelyeztek a 2. es a 3. fazist is, eredetileg 2 het lett volna kozte.
Mai nincs.Apropó, látta valaki a mai lélegeztetős és hospitalizációs statisztikát! Tegnap nagyot ugrott, ma már kínos volt? Ahogy eltűnt a zárt intézetes statisztika is, csak a kormánypropagandát tolják a Pesti útról, de nincs semmilyen összehasonlítási alap, napok óta nem láttuk, hogy az ország többi zárt intézete mit produkál, pedig néhány napja már elkezdték közzétenni azt is!