"Csudálatos" topicot varázsolnak ebből azok, aki nem lettek megrendszabályozva.
Megrendszabályozás alatt azt érted, hogy bannolni mindenkit, aki nem osztja a Te álláspontodat? Ez már nagyon vallási fanatizmus. Vannak dogmák, amiket tilos megkérdőjelezni. Szép. Én úgy gondolom, hogy a vírus veszélyességének megvitatása még bőven belefér a kulturált társalgásba, abban az esetben ha nem megy át személyeskedésbe, pl. a velünk egyet nem értő fórumtárs szellemi képességeinek becsmérlésébe. Én igazából megértem azokat, akik az elején felültek vírushisztinek, nincs ebben semmi szégyen. Márciusban a nyugati világban gyakorlatilag még semmi pontosat nem lehetett tudni a vírusról, csak azt amit a kínaiak mondtak, azt pedig óvatosságból mindenki felszorozta 5x-10x-el. A szakértők információhiányos állapotban ezért biztonsági játékot játszottak, és rámondták a koronavírusra, hogy veszélyes, mert abból lehet a kisebb baj, ha ilyen irányba tévednek. A baj ott kezdődött, hogy a média rácuppant a témára, mert ideális clickbait anyag, és gátlástalanul eltúlozták illetve kiemelték a híreket. Lásd olaszországi katonai teherautós, illetve new yorki fagyasztókaminos rémmeséket. Csak azt nem tették hozzá, hogy a hatóságok betiltották a nyilvános temetéseket az érintett városokban (Bergamono / New York). Ezért aki nem akarta, hogy NEM koronavírusban meghalt hozzátartózóját szertartás nélkül/egyedül kaparják el, az kérte, hogy jegeljék le vagy szállítsák el, amíg a tilalmat fel nem oldják. Ebből a média ennyit prezentált: "Annyi halott, hogy már katonaságot kell bevonni az elszállításukhoz. " Na így kezdődik a pánik és hisztériacunnami. De ahogy mondtam, az átlagpolgár számára ebben nincs szégyen, hogy hisz a szakértőknek. A probléma akkor kezdődik, amikor most már mindenki látja hogy az UFO észlelések gyakoribbak, mint a koronavírusos betegek, és még mindig tolják a hisztit. És koronavírusos beteg alatt nem azt kell érteni, akinek pozitív lett a tesztje, de nincs semmilyen tünete/panasza. És az a 80 éves bácsi sem koronavírusos áldozatok közé tartozik, akinek áttétes tüdőrákja volt, és hátralévő 1 hónapját redukálta le a vírus 1 hétre. További probléma, hogy a sok szakértő prof.-nak/doktornak akkora az egója, hogy nem akarják korrigálni a tévedéseiket, pedig a tévedés érthető, ha valaki információhiányos közegben dolgozik. Nem hiába tartja a mondás: "Tévedni emberi dolog, tévedést beismerni emberfeletti." Ez van. De azért jó látni, hogy a nagy többség most már tojik a korlátozásokra, mivel senki nem lát beteget az ismeretségi körében. Lehet ijesztgetni a farkassal, de ha sokadjára sem jön..