Halálozási %-ok a teljes lakosságra vetítve eddig !
Azért ekkorát hazudni ahhoz nagyon nagy ostobaság kell ! Most nézi az ostoba az összehasonlítást,
A TELJES LAKOSSÁGRA, AMIKOR MÉG CSAK A TÖREDÉKE FERTŐZŐDÖTT MEG !!!!!! ITT A CSALÁS ÉS A HAZUGSÁG AMIT EGY OSTOBA ÉS BUTA EMBER PRÓBÁL BEADNI NEKTEK !!!
De ha a Szlovák adatokat vesszük kiinduló pontnak ahol ténylegesen csak az igazolt esetek kerültek feltüntetve ott már csak 0,0006% , azaz 6 milliomod része halt "csak" meg a vírus szövődményeibe 8 hónap alatt !!!!!!!
Megint "bűvészkedik a számokkal, de megint olyan buta, hogy azt a kevés esetet az egész lakosságra vetíti ki. Szerintem matekból kettes volt a suliban. Ez megint egy ordas nagy hazugság volt amit megpróbált beadni nektek.
Ettől jóval többen hallnak meg sok-sok egyéb dologban/betegségben mégsem stresszelik vele a lakosságot ! Ébredj világ szopatnak !
Kiscsávó itt rajtak kívül senki nem stresszel és nem visitozik mint egy fába szorult féreg, csak TE egyedül !!!!! De TE nagyon vonyítozol egyfolytában !!!
Dicsértessék ! Halleluja !
Hát ez valami meseszép... Aki semmiben nem hisz, "Hallelujázik" és "Dícsértesséket" papol !
Teljesen ledöbbentem...
(de milyen erkölcsi alapon teszi ? ja, hogy az nincs... most már értem...
)
Na idefigyelj te nagyontank úr !!! Nem minket boldogítsál itt, hanem menj el szépen Orbánhoz, és mond el, hogy te sokkal többet tudsz a szakértőinél, és szüntesse be a védekező intézkedéseket, törölje az egész védekezést !!!! Vagy tele a gatyád, berottyantottál, és nem mered elmondani neki ? És csak minket baxogatsz itt állandóan a hülye hazugságaiddal ??? Menj be a legközelebbi fidesz alapszervezethez, és mond el, hogy Orbánnal akarsz tárgyalni, mert te tudod mit kell tenni az országgal !!! Vagy nem mered ???? "Nyuszi vagy tank úr ?"
(a vissza a jövőbe után szabadon...
) Ittál ma valamit ? Ami nem víz, és "üt"...
Ja, a BCG oltás... Nem véd minket semmi. Ez súlyos tévedés hogy védene. A hagymázas gyerekes álmaidban szerepel csak neked is tank úr. Ha védene, nem lettek volna halottak, és nem lett volna ennyi fertőzött sem ! De neked ez is olyan "magas", mint a matematika és a statisztika. Nem érted, de oktatni azt akarod...
Erről beszéltem. Én nem sértegetek senkit, nem személyeskedek, próbálok több-kevesebb sikerrel tárgyilagos lenni. Ellenben Te érvek és tények helyett folyamatosan becsmérelsz mindenkit, aki nem ért veled egyet. A stílus maga az ember..
Erről beszéltem neked én nemrég, és igaz.
Péld 18.2
A bolond nem leli kedvét a megértésben, csak azt mutogatja, ami tetszik neki.
Péld 17.12
Inkább kölykétől megfosztott medvével találkozz, mint bolonddal, amikor rajta a roham.
megj.: Hát a tank úron állandóan rajta van a roham.
Péld 15.2
Tudomány csepeg a bölcsek nyelvéről, a balga szájából bolondság csordul ki.
Péld 14.24
A bölcseknek az okosság a koronájuk, a bolondság a balgák koszorúja.
Péld 10.8
A bölcs fontolóra veszi a parancsokat, a fecsegő bolond a vesztébe rohan.
Péld 10.11
Az igaz ember szája az élet forrása, a gonoszok szája erőszak rejteke.
megj.: ez kifejezetten tan úrra érvényes, persze rejtegeti, de már többször elszólta magát
Péld 13.15
A jónak belátása kegyelmet szerez, a gonoszok útja hajlíthatatlan.
megj.: ezért nem használ nektek senki segítsége, tanítása ? Most már értem.
Péld 10.13
Az okos ember ajkán bölcsesség van, de botot érdemel az ostoba háta.
Péld 12.15
A bolond egyenesnek véli útját, az okos ember hallgat a tanácsra.
megj.: most már értem, miért nem hallgattok ti senki okosabbra.
Péld 13.16
Az okos megfontolt szándékkal cselekszik, bolondságot kotor elő a balgatag.
megj.: így sikerült "bűvészkednie" a számokkal tank úrnak is, de aztán kiderült a disznóság. Meg a következőben is ez van.
Péld 14.8
Megfontolni útját az okos bölcsessége, a bolondnak csalás a balgasága.
Péld 14.7
Hagyd ott a ostoba embert, nála nem találsz értelmes ajakra.
Péld 14.8
Megfontolni útját az okos bölcsessége, a bolondnak csalás a balgasága.
megj.: ez az utolsó kettő ami tökéletesen lezárja a sort. Persze igaz is volt, tank úr csalni próbált a számokkal.
VÉGÜL DE NEM UTOLSÓ SORBAN: Innen származik a mondás: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Neked is, a tank úrnak is, meg a másik két ostobának is ajánlanám.
Péld 17.28
Hogyha hallgat, bölcsnek látszik a bolond is; ha száját befogja, okosnak ítélik.
Akkor ezennel tank úrtól a "Dicsértessék !" és a " Halleluja !" is el van intézve !!!!!!!
"Reklamációt" egyenesen az Istenhez lehet benyújtani !
Mindenki maga intézi, hogyan tudja megtenni. Tank úr is !