Ne haragudj, de egy szakmai kérdésről - mint egy járványos megbetegedés - nem hazafias alapon alkotok véleményt.
......
(továbbiak az eredeti postban - Leonidas)
Mindig jöttök ezzel a
"félelemmel", meg a
"nem vagyok hajlandó félni", na meg a
"cirkuszolás" és a "feleslege felhajtás" dumákkal !
1., Aki fél meg cirkuszol, az nem én vagyok, hanem te meg ti ! Amúgy én már valószínűleg átestem rajta május közepe körül, ezért aztán pláne nem kell "aggódnom".
2., Csak az ostoba és buta emberek nem előrelátóak, ezt már tudjuk több ezer éve. Hozhatnék dörög filozófusok írásait is, de elég a Példabeszédek könyve is. Amúgy mint írják (és igaz is), ostoba nem előrelátó, és lepereg róla minden jó-tanács. Ez is tökéletesen igaz rátok. Azt a hisztit amit levertek a védekezés miatt az nevetséges. Amúgy meg evolúciós szempontból a kipusztuló népességbe tartoztok, mert nincs meg a természetes kifejlődött óvatosságotok, előrelátásotok. Az evolúció szelektál. Kidobálja a hulladékot. A vallást meg ne keverd ide, mert csak az ember tiltotta a tudás megszerzését, Isten soha. Mindig az emberek ostobaságával és aljasságával volt a gond, erről szól a fél Ószövetség. Ha ismered akkor talán művelődj. Hozzá tartozik az általános műveltséghez az ismerete. Ateistáknak is.
3., Ezt meg az ostobaságodra, neked címezve. "Mert megérdemled".
"Péld 18.2 A bolond nem leli kedvét a megértésben, csak azt mutogatja, ami tetszik neki." Milyen érdekes, hogy ezt látom mindegyik vírustagadónál. Érdekes, nem ?
"Péld 14.8 Megfontolni útját az okos bölcsessége, a bolondnak csalás a balgasága." Ezért mentek fejjel a falnak, kevés az IQ, de nagy az arcotok. Péld 13.16 Az okos megfontolt szándékkal cselekszik, bolondságot kotor elő a balgatag. Erről is írtam az előbb, és tökéletesen passzol rátok.
Péld 13.16 Az okos megfontolt szándékkal cselekszik, bolondságot kotor elő a balgatag.
4.,
"Napi szinten 500 emberről közvetlenül, így családtagjaik figyelembevételével kb. 3000 egészségi állapotáról volt a veszélyhelyzet időszakában valós információm." Hogy ez megint mekkora ostobaság amit írtál ! Ordít belőle az értelem hiánya ! Anno pld. spanyolnátha esetén is, amikor amerikából elindult, alig páran voltak fertőzöttek !!! (nézd meg a dokumentumfilmet) SŐŐŐT szintén sok tünetmentesen hordozta a vírust, ahogy most is, így került európába, de hozhatnám a HIV-et is példának, az is csak pár száz embert fertőzött meg... először... Mára már több mint 70 millió HIV fertőzött van !!! Ostoba vagy katona !!! (a vírustagadók katonája
) Az a 3000 akikre neked rálátásod volt az semmi, nulla, még ebben a kis országban is mint a miénk,
kb. a "szingularitással" egyenlő !!!!! (most kérdezd meg mi az a szingularitás)
Ezt ehhez a ponthoz szintén neked !
"Péld 18.2 A bolond nem leli kedvét a megértésben, csak azt mutogatja, ami tetszik neki."
5.,
"Ez, pár általam ismert orvos véleménye, valamint a statisztikai adatok alapján gondolom, hogy a COVID-19 egyénre való veszélyessége nem kiemelkedő." Sok ostoba orvossal találkoztam már. Voltak akik majdnem mentek a börtönbe is az ostobaságuk után, 20-30 év praktizálással a hátuk mögött.
Nem hogy több, de kevesebb eszük lett az idők során. Mint mondtam a fél világ ostoba, és ez alól az orvosok sem kivételek. (lakossági arányt tekintve) !!!!! Ezzel takarózni ("megmagyarázni a bizonyítványod") megint csak egy hatalmas ostobaság !!!
"Péld 18.2 A bolond nem leli kedvét a megértésben, csak azt mutogatja, ami tetszik neki." Teljesen igaz most is.
Elkhound said:
Ez, pár általam ismert orvos véleménye, valamint a statisztikai adatok alapján gondolom, hogy a COVID-19 egyénre való veszélyessége nem kiemelkedő.
6., Ezt igencsak rosszul gondolod.
Mint már korábban elmagyaráztam, annak köszönhető a magyarországi kedvező helyzet, hogy rohadtul sokat, gyorsan és nagy szaktudással, kitartással végezte a dolgát 7/24-ben az a legalább 15-20000-ezer fős csapat, akikre az ország vírus elleni védelmét bízták !!! Meg a szükséges törvények is megvoltak !
TEHÁT NEEM A VÍRUS MIATT ILYEN JÓ A HELYZET MAGYARORSZÁGON, HANEM A VÉDEKEZŐ CSAPAT MUNKÁJA MIATT !!!!!!!! EZ ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG !!!! (házi karantén, néha 12000 főve is volt benne !!!!) Erre
az ostobák (te is) azt az elképesztő tanulságot vonják le ebből, hogy a vírus nem veszélyes ! Mikor gondolkodtál utoljára ??? Mert ezek alapján azt gondolom, hogy régen. Vagy nagyon nem vagy képes összerakni a mozaikokat, és levonni a helyes következtetést.
"Péld 18.2 A bolond nem leli kedvét a megértésben, csak azt mutogatja, ami tetszik neki." "Péld 15.2 Tudomány csepeg a bölcsek nyelvéről, a balga szájából bolondság csordul ki." Ezek ide illenek. (okosabb és bölcsebb is lehetnél, éppen ideje lenne már)
7.,
"Ne haragudj, de egy szakmai kérdésről - mint egy járványos megbetegedés - nem hazafias alapon alkotok véleményt."
Nem is kell. De az ostobaságoddal (a többiekkel együtt) az országot akarod veszélybe sodorni !!!!!! A felelőtlenségetek, eszetlenségetek és ostobaságotok miatt úgy járhatnánk mint az olaszok, britek, franciák, spanyolok. Ők ezzel a
"nem korlátozunk semmit" ostobasággal vágtak bele a vírusvédelembe, és nagyon megbuktak, olyannyira, hogy volt ahol az ellátórendszer túlterheltsége miatt
az orvosok döntöttek, ki kap esélyt, és kinek kell valószínűleg meghalnia !!!!!!!!!! Ezen a ponton már , aki ekkora veszélynek és kárnak akarja szándékosan kitenni az országot, felmerül a szándékos hazafiatlanság kérdése !!!!! Nem védeni, hanem minden áron a szakadékba szeretnétek lökni az országot az ostobaságotokkal és felelőtlenségetekkel !!!!!
Mi ez, ha nem hazaárulás ?
(ezért büntetik is súlyosan rendkívül helyzet idején, és nem is "véletlenül" !!!) Mára a korábban ostoba nyugati országok tűzzel-vassal-börtönnel büntetik a védelmi utasítások és parancsok megszegőit !!!!!
Mert megtanulták a saját bőrükön a saját kárukon keresztül, hogy az ostobákat csak így lehet rákényszeríteni a rend a védekezés és a védelmi törvények betartására !!!!!!
Azt szeretnéd, ha itt is idáig romlana a helyzet a járvány eleresztésével ???? Ez a ha hazafiatlan magatartás és a szándékos hazaárulás, amit ti próbáltok megvalósítani az ostobaságotok miatt !!!
"Péld 17.12 Inkább kölykétől megfosztott medvével találkozz, mint bolonddal, amikor rajta a roham." Hááát... ezek vagytok ti a folyamatos járványellenes cirkuszotokkal.
Tehát aki cirkuszol meg hisztizik az ostobaságai miatt, azok éppen ti vagytok.
Írhatnám még a pontokat, de nem fogom.
Hogy mennyire ostobák tudnak lenni az emberek, akár komoly tudósok is, arra nagyon jó példa Einstein egyik esete. 100-an álltak össze ellene (egy könyvben), hogy aláássák az általuk nem értett és ezért szakmailag és elméletileg tűzzel-vassal tagadott és átkozott általános relativitás elméletet, ami azóta persze bizonyítást nyert !
Namost ez a párhuzamos helyzet a vírustagadókkal is, hogy ez nem veszélyes vírus és járvány.
Sajnálom, de nincs rátok orvosság. Az emberi ostobaság nagyképűség és felelőtlenség mindig is az emberiség nagy-részének a jellemzője volt. Így ölték meg anno több ezer éve Szókratészt is. De így ásta alá az ostoba nép a perzsák elleni védekezést is. Amúgy meg a nép ostobasága nagyképűsége és felelőtlensége a magyar történelmet is átszövi, van egy pár szégyenkezni valónk emiatt. Erre most ti egy újabb ilyen szégyenletes esetet akartok generálni a történelmünkbe, hogy minket is elnyeljen a vírusjárvány mint pld. az olaszokat, mintha nem lenne benne elég amúgy is.
"Péld 14.24 A bölcseknek az okosság a koronájuk, a bolondság a balgák koszorúja."
"Péld 13.16 Az okos megfontolt szándékkal cselekszik, bolondságot kotor elő a balgatag." Ezt csináljátok ti az ostobaságotokkal és megpróbáljátok ezt az egész országra rákényszeríteni !!!!
Ti vagytok az ostobák és erőszakosak !
"Péld 10.8 A bölcs fontolóra veszi a parancsokat, a fecsegő bolond a vesztébe rohan." "Péld 10.11 Az igaz ember szája az élet forrása, a gonoszok szája erőszak rejteke." "Péld 10.13 Az okos ember ajkán bölcsesség van, de botot érdemel az ostoba háta." Teljesen érthető, miért dőltek be a nyugati országok, és miért kell nekik brutális törvényekkel fegyelmezni az ostobákat. Nem maradt már más választásuk.
Végezetül végleg befejezem veled ezt a számomra értelmetlen diskurzust. Ha az eddigiekből meg a mostaniakból lejött, nem egy tanulatlan hülyegyerek vagyok, aki "csak úgy" dumál ostobán a vakvilágba !
Ha ebből amiket írtam rádöbbentél mennyire rossz úton jársz akkor jó. Ha nem, akkor úgy is jó. De nekem nem feladatom az ostoba értelmetlen és fafejű nép "meggyőzése", akkor sem, ha elvileg iskolázottak és műveltek, de a valóságban ez nem igaz. (hoztam példákat, de milliót is hozhatnék még) Szóval befejeztem veled, ha tanultál belőle, ha nem, és továbbra is ostoba maradtál. A következő utolsó idézet mindent elmagyaráz.
"Péld 14.7 Hagyd ott a ostoba embert, nála nem találsz értelmes ajakra."
Üdv. Leonidas
Ui.: most lehet az összes ostoba járvány és vírustagadónak megint nekiállni hisztizni, hisz ez az életük...