T
Törölt tag 2361
Guest
Pontosan erről beszélek. Ezt a mellékhatást titkolták addig, amíg nyilvánosságra nem hozták, hogy a britt oltásnál is hasonló mellékhatások vannak.
De ha Te szeretnél orosz oltást, akkor nyugottan oltasd be magad vele. Én megvárom amíg lesz britt vagy német oltás.
en meg megvarom hogy legyen egy normalis, nem gyorsan osszebarkacsolt (mi legyunk az elsok hogy legtobb penzt bekaszaljunk) oltas.
sajnos a jarvanybol a komoly hozzaalasbol megint a politikusok fasszagai es a penzehseg lett..nemtom mit csodalkodok ezen, a politikusok elertek azt hogy az emberek elfogadjak a hulyeseguket/lopasukat mint normalis mindenapi dolgot (igazabol a bortonbe lenne a helye ilyeneknek akik egy kis zsebpenzert tonkretesznek vmit)..
meg a facebookos nagyfaszok akik olyan okosak hogy tagadnak mindent is elertek a sikeruket, alig lattok maszkosat itt nalunk boltba, reggen amikor nem ettek a (huuu de okos vagyok de a altalanos sulit ugy fejeztem hogy 3x mentem ujbol)) a szart addig bar az emberek vigyaztak magukra, es nem is volt ennyi beteg.
aztan meg rinyalunk hogy betegek vagyunk,vagy elpatkolunk mert az egeszseg osszedult a sok beteg miatt...
ezt elobb utobb mindenki el fogja kapni.
de jobb utobb mert minel kesobb, anal nagyobb a lehetoseg hogy ki is gyogyitanak (lesz gyogymod)...
szoval, ha mindenki esszi a szart, szard oket le, gondolj magadra es a csaladodra.
ha valaki el akar patkolni a respiratoron, vagy otthol mert nincs hely a korhazba, csak hajra..szive igenye, az o elete.
de nekem van felelosegem, magamhoz is es a csaladomhoz is es inkabb nem szeretnem elkapni.
amugy tegnap neztem a fertozes cimu filmet
https://www.imdb.com/title/tt1598778/
van meg vmi hasonlo?
ott is volt egy nagyokos aki a kozzosegi mediaban hulyesegeket beszelt, meg egy haszontalan orvosagot reklamalt, ami ott alitolag kigyogyitotta, volt 12 millio kovetoje, az emberek szetzuztak a gyogyszertarakat orszag szerte hogy kapjonak belole...
es a film vegen kiderult, h nem is volt beteg, es 4.5 millio dolcsit kereset az egeszen...