T
Törölt tag
Guest
Pontosan erről beszélek. Ezt a mellékhatást titkolták addig, amíg nyilvánosságra nem hozták, hogy a britt oltásnál is hasonló mellékhatások vannak.
De ha Te szeretnél orosz oltást, akkor nyugottan oltasd be magad vele. Én megvárom amíg lesz britt vagy német oltás.![]()
en meg megvarom hogy legyen egy normalis, nem gyorsan osszebarkacsolt (mi legyunk az elsok hogy legtobb penzt bekaszaljunk) oltas.
sajnos a jarvanybol a komoly hozzaalasbol megint a politikusok fasszagai es a penzehseg lett..nemtom mit csodalkodok ezen, a politikusok elertek azt hogy az emberek elfogadjak a hulyeseguket/lopasukat mint normalis mindenapi dolgot (igazabol a bortonbe lenne a helye ilyeneknek akik egy kis zsebpenzert tonkretesznek vmit)..
meg a facebookos nagyfaszok akik olyan okosak hogy tagadnak mindent is elertek a sikeruket, alig lattok maszkosat itt nalunk boltba, reggen amikor nem ettek a (huuu de okos vagyok de a altalanos sulit ugy fejeztem hogy 3x mentem ujbol)) a szart addig bar az emberek vigyaztak magukra, es nem is volt ennyi beteg.
aztan meg rinyalunk hogy betegek vagyunk,vagy elpatkolunk mert az egeszseg osszedult a sok beteg miatt...
ezt elobb utobb mindenki el fogja kapni.
de jobb utobb mert minel kesobb, anal nagyobb a lehetoseg hogy ki is gyogyitanak (lesz gyogymod)...
szoval, ha mindenki esszi a szart, szard oket le, gondolj magadra es a csaladodra.
ha valaki el akar patkolni a respiratoron, vagy otthol mert nincs hely a korhazba, csak hajra..szive igenye, az o elete.
de nekem van felelosegem, magamhoz is es a csaladomhoz is es inkabb nem szeretnem elkapni.
amugy tegnap neztem a fertozes cimu filmet
https://www.imdb.com/title/tt1598778/
van meg vmi hasonlo?
ott is volt egy nagyokos aki a kozzosegi mediaban hulyesegeket beszelt, meg egy haszontalan orvosagot reklamalt, ami ott alitolag kigyogyitotta, volt 12 millio kovetoje, az emberek szetzuztak a gyogyszertarakat orszag szerte hogy kapjonak belole...
es a film vegen kiderult, h nem is volt beteg, es 4.5 millio dolcsit kereset az egeszen...