Nem IT-ban dolgozom, mérnök vagyok. Csak céges gépen nincs HDMI port ezért minden nap át kell dugdosni a gépet, hogy az otthoni monitort használjam. Mert a céges monitorból egy kicsi, kettő meg nem fér el az asztalomon és azokat nem hoztam haza.
Ma reggel átdugás után se kép, se hang nem volt, a kábel nem bírta egy helyen azt, hogy kicsit meghajlott.
És nem megbolondultam.
Csak simán elegem van abból, hogy megy a sikerpropi kommunikció...
és nem sikerült lezavarni az oltást sem, amiről 1 éve tudjuk, hogy lesz. Azért ez kemény.
Meg, hogy MÁSODJÁRA lépnek későn.
Szuper, értelmezni sem sikerült...
Csináltam, időpazarlás volt és megsérültem. Akkor mit szivassam magam vele...?
Amikor ott tudom venni csak a belsőt, ahol eleve cserélik?
Tehát hol a ráció abban, hogy elsétálok 2 km-re, majd haza, szopok vele én.
Amikor eltolom a bringát oda, 5 perc alatt kicserélik és megyek utamra. Amit munkahelynek hívnak adott esetben.
Egyébként elég vicces észrevétel. Mintha felrónád egy repülőmérnöknek, hogy nem tud repülni a géppel, amit tervezett. Egy mérnöknek mióta kell mindenhez is értenie?
(Bár egyszer az egyik szerviz is elég vicces teljesítményt csinált már téren, de az már OFF.)
Ez kb. olyan, mintha felrónám az ide kommentelők egy részének, hogy egy képet nem tud beilleszteni., akkor miért kommentel..
De egyébként örülök, hogy az a téma, hogy béna vagyok kerékcserében és nem az, hogy mit nem tud a kúrmány lezavarni, amiről tudható volt, hogy majd kell. Biztos ez a fontos...