Ismétlem ismét, elfogadom a véleményedet, de a covid nem "csak egy felső légúti betegség", és a sok szarakodás, vakcinaellenesség és egyebek miatt ott tartunk, hogy olyan mutánsaik is vannak, ami még a gyerekeket is szétcseszi! Olyan ismerőseim pusztultak majdnem bele a covidba, akiknek semmi, de semmi bajuk nem volt soha. Sportosak, nem drogoznak, nem szedtek szteroidokat, nem stresszeltek, lazák voltak, imádtak élni. Vettek be D, C, stb. vitaminokat, odafigyeltek a védekezésre, és ez a szemét vírus miután elkapták aggresszívan megtámadta őket, és szétbaszta a tüdejüket, és olyan erőszakosan támadta meg azt, hogy pillanatok alatt a 2. ill. a 3. hullámban lélegeztetőre kerültek. Ezt értsd meg. Nem tudom túlestél-e rajta, de sajnos az oltásellenesség és a mutációk miatt ez már nem az a vírus, mint ami kijött. Ez sokkal durvább lett. Ha lett volna egyetértés és összezárás, nem csak a vakcináktól rettegés, akkor a regisztrációk számában már lehetne látni, hogy komolyan veszik a népek, de nincs.Te/ti azt nem akarjátok megérteni , hogy van 2 oldal . Akik elismerik és elfogadják a mostani oltásokat és vannak azok akik nem bíznak az oltásokban mert azt látják , hogy erőltetett és sok kockázatot hordozhatnak ! Egy egészséges emberre a Covid nem veszélyesebb mint egy bármilyen felső légúti betegség tehát ha az oltásoknak bármilyen kockázata van akkor inkább tartunk az ismeretlentől és kockázataitól ezért kivárunk amíg csak lehet és tisztázódnak a dolgok amikor látszik , hogy tényleg rendben vannak mint a többi már bevált oltás és még mindig szükséges majd beoltatjuk magunkat és családunkat ! Ez titeket nem érinthet hátrányosan mert te/ti már oltottak lesztek ez által védettek , én/mi pedig rátok nem jelenthetünk veszélyt mert én/mi vállaljuk azt a kockázatot , hogy akár bele is halhatunk de te/ti már nem mert védettek lesztek . És felőlem akár havonta is oltathatjátok magatokat ha ettől jobban megnyugszotok ! Én is betartom azokat az alapszabályokat amiket előírtak pont úgy mint KoviUbi olvtárs , megszenvedem a korlátozásokat és sok pénzt vesztek általa ami nem esik jól de ezt is elfogadom . Akkor mi is vagyok én ? Egy renitens vírusellenes sőt vírus tagadó ? Nem hiszen egyiket se tagadom de hagy döntsem már el én , hogy mit injekcióznak belém ilyen olyan indokkal amikor a szervezetemnek semmi szüksége nincs rá az elmúlt 3 évben még megfázva sem voltam . Októberben valószínűleg az egész család átesett a Covidon de pont lexartak minket az illetékesek majd megyünk , azóta is jönnek ! Túl vagyunk rajta minimális és elviselhető tünetekkel . Anyámat sokáig nem engedtük ki otthonról ma is csak korlátozottan de már nem bírja a bezártságot ő sem és azt mondta , hogy egyszer úgyis meg kell halni és sok idős gondolja ugyan így ! Kíváncsi leszek -bár biztosan tudom - mi lesz jövő héten amikor lejár a 2 hét ! Igen , még kettő + még kettő és így tovább amíg csak akarják . "Tűrte Miklós míg tűrhette .........."
Túl jól élünk, már azt se hinnénk el, ha Messiás megjelenne, és itt kopogtatna az ajtónkon.
A liberálisok szétszednék minden mondatát, gondolatát, az ateisták pedig csalónak bélyegeznék.
Mert ide jutottunk.