Akkor még kb csak az volt ujra kell oltani őket és nem duzzogni rajta.Nem volt választásuk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor még kb csak az volt ujra kell oltani őket és nem duzzogni rajta.Nem volt választásuk.
Akkor kb. az volt a lehetőség, hogy oltani kínaival vagy nem oltani...Nem volt választásuk.
Biztos ez jön ott is.Akkor még kb csak az volt ujra kell oltani őket és nem duzzogni rajta.
Nagyanyámmal pl pont így járt el a dokiBiztos ez jön ott is.
2 Pfizer/Moderna/Astra kell vagy 1 JanssenMi az EU jelenlegi álláspontja a harmadik oltásról? Ha a 2 Szputnyikra megkapom az 1 Pfizert, ez benne lesz az EUs "kártyámban" , utazhatok teszt nélkül?
Én ugyanezt a koktélt kaptam. A héten elküldtem az EESzT-ből a harmadik oltás utáni QR kódomat egy Olaszországban dolgozó ismerősömnek. Ránézett egy ott használatos alkalmazással (nem tudom, mi a neve), amit a főnöke mutatott neki. Az app a QR kód alapján beazonosított: név, szül.dátum stimmelt. Zöldet jelzett és ezt írta ki: "Certificazione valida in Italia e in Europa"Mi az EU jelenlegi álláspontja a harmadik oltásról? Ha a 2 Szputnyikra megkapom az 1 Pfizert, ez benne lesz az EUs "kártyámban" , utazhatok teszt nélkül?
Jelenleg a legkevésbé érdekes, hogy mikor lesz a mostani hullámcsúcs. Szlovénia, Ausztria és az Egyesült Királyság a bizonyíték arra, hogy a várt csúcs után jöttek újabb és újabb csúcsok és platózás, így ha egy csúcson túl vagyunk, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy vége a járványnak.
Minden oltásról külön igazolást kapsz, és nincs rajta a korábbi oltásról semmi. Nekem például a 3 oltásnál annyi van az igazoláson, hogy Modernát kaptam, és ez a 3/3 -ik oltás. A korábbi AZ oltásnál meg van 1/2 és 2/2 -es igazolás (dózis sorszáma / sorozat hossza) Vagyis ez alapján gondolhatják azt, hogy 3 Pfizert kaptál.Én ugyanezt a koktélt kaptam. A héten elküldtem az EESzT-ből a harmadik oltás utáni QR kódomat egy Olaszországban dolgozó ismerősömnek. Ránézett egy ott használatos alkalmazással (nem tudom, mi a neve), amit a főnöke mutatott neki. Az app a QR kód alapján beazonosított: név, szül.dátum stimmelt. Zöldet jelzett és ezt írta ki: "Certificazione valida in Italia e in Europa"
Kíváncsiságból ránézett a második Szputnyik utáni kódra is. Név, dátum stimmelt, de az pirosat mutatott!
841.277 fertőzött (+2.361)838.916 fertőzött (+1.668)
1.058 kórházban (+59)
145 lélegeztetőgépen (+1)
15.711 aktív eset (+1.123)
792.757 gyógyult (+515)
30.448 elhunyt (+30)
5.929.164 (5.706.773) kapott oltást (+2.718 +3.685)
7.197.609 mintavétel (+15.524)
12.638 hatósági házi karanténban (+2.656)
841.277 fertőzött (+2.361)
1.105 kórházban (+47)
155 lélegeztetőgépen (+10)
30.468 elhunyt (+20)
7.217.103 mintavétel (+19.494)
Elkéstünk...841.277 fertőzött (+2.361)
1.105 kórházban (+47)
155 lélegeztetőgépen (+10)
17.521 aktív eset (+1.810)
793.288 gyógyult (+531)
30.468 elhunyt (+20)
5.932.239 (5.710.977) kapott oltást (+3.075 +4.204)
7.217.103 mintavétel (+19.494)
15.854 hatósági házi karanténban (+3.216)
Megmondták, hogy mindenki oltassa be magát, mert a delta mindenkit el fog érni. Úgy néz ki igazuk lesz.Elkéstünk...
Gratulálok a felelős magyar vezetésnek...
Mindenki tudta előre, hogy ha nem lépnek fel keményebben, akkor ez lesz. Ezek a kormányzati üzenetek lényegében hatástalanok, most már jogi erővel kell(ene) lépni a cél elérése érdekében.Megmondták, hogy mindenki oltassa be magát, mert a delta mindenkit el fog érni. Úgy néz ki igazuk lesz.
Felelőtlen és osotba állampolgárok + felelőtlen állam.Megmondták, hogy mindenki oltassa be magát, mert a delta mindenkit el fog érni. Úgy néz ki igazuk lesz.
Igen, de ezt mindenki tudta előre. Van egy védettségim. Utoljára Prágában a Hotelben csippantottál le, akkor már kishazánkban jó 3 hónapja elő se vettem. Előtte az első vakcina után, de még a második előtt egyszer a Martos koleszban.Megmondták, hogy mindenki oltassa be magát, mert a delta mindenkit el fog érni. Úgy néz ki igazuk lesz.
Mire van felkészülve az eü rendszer?Felnőtt emberek. Az eü rendszer fel van készülve. Aki eddig nem oltatta le magát. Így járt még mindig van rá lehetősége... Nem valószínű hogy lesznek lezárások... Nem lehet mit tenni hagyni kell hogy a nagyon okos emberek önhibájukon tanuljanak...