Érdekes, tesztelte már más csapat is, láttam a youtoben. Mindenki szidja. Nekem pl. a tűzváltó biztosító kar a megdöbbentő, a többi már csak hab a tortán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes, tesztelte már más csapat is, láttam a youtoben. Mindenki szidja. Nekem pl. a tűzváltó biztosító kar a megdöbbentő, a többi már csak hab a tortán.
Hátha valakinek jól jönnek az alábbi műszaki rajzok.
384 OMRP tengerészeti speciális erők tette közzé.
A képek PDF-ben az eredeti oldalon letölthetőek.
Picatinny konzol műszaki rajza АКМ, АКМС, АК-74, АКС-74, АК-74М típusokhoz:
Mert karbantartáshoz akkor is le kell venni.Őszintén szólva nem értem, hogy ha ennyit és ilyen régóta pörögnek meg fanyalognak az AK levehető tokfedelén, meg hogy nem (érdemes) lehet rá optikát erősíteni, akkor mi a francért nem marnak bele két oldalsó hosszanti hornyot a tokba, abba bele lehet csúsztatni hátulról a tokfedelet, elől-hátul meg valami csavaros/rudas rögzítés , a tetejére egy picatinny és voila... nem mozog a tokfedél.
Mert karbantartáshoz akkor is le kell venni.
Ha nem fix (úgy értve, hogy a csőtől külön mozgatható, nem képez vele egy egységet), akkor minden mozgatásnál újrta be kell lőnia fegyvert.Ezért sínes, mozgatható. Lényegében egy nagy szerelék, ami egyben tokfedél is.
Itt nem az a lényeg, hogy a szereléksínt, amire az irányzóoptikák mennek, nem oldható módon rögzítsék a fegyvercsőhöz vagy amihez a cső is rögzítve van?Őszintén szólva nem értem, hogy ha ennyit és ilyen régóta pörögnek meg fanyalognak az AK levehető tokfedelén, meg hogy nem (érdemes) lehet rá optikát erősíteni, akkor mi a francért nem marnak bele két oldalsó hosszanti hornyot a tokba, abba bele lehet csúsztatni hátulról a tokfedelet, elől-hátul meg valami csavaros/rudas rögzítés , a tetejére egy picatinny és voila... nem mozog a tokfedél.
Igen az a lényeg, hogy aahogy a fegyvercső úgy a sín is fix legyen egy egységet képezve a csővel. Csak az AK-nál ez nem megoldható, mert a tokfedelet le kell venni a szétszereléshez.Itt nem az a lényeg, hogy a szereléksínt, amire az irányzóoptikák mennek, nem oldható módon rögzítsék a fegyvercsőhöz vagy amihez a cső is rögzítve van?
Nem értek hozzá, kérdezem.
JéjzusAz előbb találtam, igazi cursed Kalasnyikov mod, avagy 5,56-os Vepr tok és eredeti HK G36C alkatrészek házasítása némi CNC mágiával vegyítve V36C néven
Step Aside Hk--Check Out the V36C
Read: Step Aside Hk--Check Out the V36C from Dave Merrill on February 16, 2018 for Recoil.www.recoilweb.com
AKG-36U.Az előbb találtam, igazi cursed Kalasnyikov mod, avagy 5,56-os Vepr tok és eredeti HK G36C alkatrészek házasítása némi CNC mágiával vegyítve V36C néven
Step Aside Hk--Check Out the V36C
Read: Step Aside Hk--Check Out the V36C from Dave Merrill on February 16, 2018 for Recoil.www.recoilweb.com
Respect ! A csíkszemű barátunk nagyon érzi az egészet ! Nyílt irányzék és csak 52gr-es lőszer egy viszonylag rövid csőből szinte hihetetlen !Bolgár AK-74(N) teszt, nyílt irányzékkal, 500 yardig: