Tisztara mint valami szines forradalmat elokeszito anarchista tuntetes. Ki is csinalja ezt? Megjegyzem: oka van annak, ha valakit nem szeretunk...
Meg kell hallgatni sok velemenyt, de nem kell mindenki velemenyet elfogadni.
Kosa megkapta azt a ballibektol kicsiben, amit Orban nagyban. Ettol fuggetlenul jo polgarmester volt es a debreceinek tobbsege is szerette. Még az a nyomorult stadion is megtalalta a helyet es hasznaljak az emberek.
Ja, mert amikor az elozo garda belehuzott abba csodbe is mentek az emberek, az onkormanyzatok, a csaladok, a korhazak, stb... Vagy az a bajod, hogy nem fizikai munkaval kezdtek a karrierjuket? Az elozo rendszerben voltak ilyen kvota-emberek a parlamentben. Annyit is ertek.
Majd '18-ban is kepes leszel.
(Voltam en is kisdobos, szoval megertelek.
)
Eddig a balliberalt velemenyterror ment. Most pedig fordult a kocka, es megy a siras.
Neha engedjuk oda a destruktiv idiotakat is a kormanyhoz mert szepen kerik? Nem.
Nem csak arrol van szo, hogy a balliberalt velemenyterrornak vege van, hanem arrol is, hogy kibujt a szog a zsakbol. Nem mindenki akar jot. Hiaba beszelsz eu-s tamogatasokrol, demokraciarol, valtogazdalkodasrol, stb. Az emberek mar atlatnak a szitan.
Ez tortent. Dontott a nep.
Mindig kell valamilyen szemelyes tortenet a vegere. Ha valami lagy zene szolna alatta, akkor meg is erintene, de igy?...
Felreteve a cikizest:
Sokakkal tortent hasonlo. Nalam peldaul az volt az egyik kulonbseg, amikor idovel letisztultak a dolgok, volt annyi tartas az ismeroseimben es barataimban, hogy a szemembe mondtak:
B+, igazad volt. Tevedtem. (Meg is lepodtem, de jol esett
) Gondolom, te nem mondtad ezt, hanem inkabb megmakacsoltad magad es vegletekig ragaszkodsz a "velemenyedhez". Erzed mi a kulonbseg a ketto kozott?
Nem. Akkor kezdett el ebredezni...