Miért? Fityisz mitől volt felkészülteb 1998-ban? Hm..?
1.Igen, ha más nem azért mert már 10 éve politizáltak.
2.Ez nem válasz a kérdéste.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért? Fityisz mitől volt felkészülteb 1998-ban? Hm..?
Ez a faszi szerintem nemzetbiztonsági kockázat, konkrétan azok küldték ide akik Goodfriendet.
Cuki kis párt volt, sok fiatallal, Budapesten rengeteg standdal, óriásplakáttal, nekem a neten is rengeteg kéretlen reklám jött fel velük meg az LMP-vel karöltve.
Megfogalmazódott azért bennem gyorsan, honnan ennyi pénz, hirtelen a semmiből cukker kis egyetemistáknak?
Annak örülök a legjobban hogy nem jutottak be a törvényhozásba, ők voltak a legnagyobb félelmem...
Bukta is a következő választást.
Minden esetre, szerintem tragikus hogy a Fidesz már harmadik ciklusát töltheti úgy, hogy nem kényszerült koalícióra.
Személy szerint 2010-14-es ciklusukat inkább pozitívnak éltem meg, 2014-18-as ciklusukat inkább negatívnak, és félek hogy ezek után nagyon ki fog nyílni a szemük. Ne legyen igazam...
Öööö, állami pénzen kapányolással, TV2 + M1 agymossással könnyű úgy, hogy a választási rendszer meg feléd lejt, ami az összefogást lehetetleníti el...
Öööö, állami pénzen kapányolással, TV2 + M1 agymossással könnyű úgy, hogy a választási rendszer meg feléd lejt, ami az összefogást lehetetleníti el...
Meg, ha végtelenül sunyi vagy én nem az igazsággal kampányolsz, hanem nettó hazugsággal és népbutítással...
Hammurappi törvényei szerint több fideszesnek lehet, hogy már hiányozna egyes testrésze...
Hát azt hiszem nektek nemes egyszerűséggel elment az eszetek (ami volt az is), ezzel az elvtelen ügynöközéssel. Azt hiszem a KDNP-ben meg a F@sz-ben is hemzsegnek az egykori állampárti funkcik meg ügynökök még mindig mindig ott csücsülnek (pld. Szita K. Kaposvár). Azon még nem gondolkodtatok el, hogy az elszámoltatások is elmaradtak, de a társadalomnak sem számoltak el a gané ügynökökkel, akik képesek voltak besúgni bárkit a környezetükben, mert ez olyan jópofa dolog. Szerintetek miért? Egyszerűen azért, mert sok közéleti figuráról derülne ki, hogy spicli volt. De Ti pont a Momentumban láttátok meg az ország megrontóit. Sok mindenre gondoltam, de arra nem, hogy ilyen mélyen értelmeztétek az kapott üzeneteket. Ha egyszerúen akarnék fogalmazni, látszik e vélemény mögött a kevéssé képzett vidéki (falusi) zsigeri félelme a városi értelmes emberektől. Azt hiszem, akik a Momentumban megszólaltak, legalább értelmesen ki tudták magukat fejezni...
Meg, ha végtelenül sunyi vagy én nem az igazsággal kampányolsz, hanem nettó hazugsággal és népbutítással...
Hammurappi törvényei szerint több fideszesnek lehet, hogy már hiányozna egyes testrésze...
Sajnos egy jobban kereső melós is gazdagnak számítana már az ellenzék szerint.
Ha egyszerúen akarnék fogalmazni, látszik e vélemény mögött a kevéssé képzett vidéki (falusi) zsigeri félelme a városi értelmes emberektől.
Ezt a baromságot kitől hallottad? Mert biztosan nem az ellenzéki pártoktól...
Nekem rossz érzésem volt velük kapcsolatban. Meg úgy tűnik, hogy a választók nagy részét sem győzték meg, s ez a legfontosabb, gyakorlatilag a párt támogatottsága 2,5%. Ez nulla. Aki bennük látta a kormányváltó erőt, nyilván csalódott, én megértelek.Hát azt hiszem nektek nemes egyszerűséggel elment az eszetek (ami volt az is), ezzel az elvtelen ügynöközéssel. Azt hiszem a KDNP-ben meg a F@sz-ben is hemzsegnek az egykori állampárti funkcik meg ügynökök még mindig mindig ott csücsülnek (pld. Szita K. Kaposvár). Azon még nem gondolkodtatok el, hogy az elszámoltatások is elmaradtak, de a társadalomnak sem számoltak el a gané ügynökökkel, akik képesek voltak besúgni bárkit a környezetükben, mert ez olyan jópofa dolog. Szerintetek miért? Egyszerűen azért, mert sok közéleti figuráról derülne ki, hogy spicli volt. De Ti pont a Momentumban láttátok meg az ország megrontóit. Sok mindenre gondoltam, de arra nem, hogy ilyen mélyen értelmeztétek az kapott üzeneteket. Ha egyszerúen akarnék fogalmazni, látszik e vélemény mögött a kevéssé képzett vidéki (falusi) zsigeri félelme a városi értelmes emberektől. Azt hiszem, akik a Momentumban megszólaltak, legalább értelmesen ki tudták magukat fejezni...
És mond, te melyikbe sorolod magad?
Na, akkor tegyük ezt tisztába szerintem jó gyorsan: Budapesten születtem, ott is éltem egész életemben, kivéve amikor elszólított a szolgálat Tapolcára, Tatára, vagy Pápára. Na én mondom a tőzsgyökeres fővárosi, hogy átlagban a vidéki embereknek jobban helyén van a szívük az biztos, értelmes/hülye meg itt is, ott is van. Nem ettől függ hogy ki hol született.Szerinted a városokban csak "képzett" városi ember van?A városok tele vannak "képzetlen" falusiakkal akik még roaszabbak mint a "képzetlen"falusiak mert azt hiszik(ők maguk és mások is róluk),hogy "képzett"városiak holott ugyan azok a "képzetlen"falusiak mint előtte csak városban élnek.
Na, akkor tegyük ezt tisztába szerintem jó gyorsan: Budapesten születtem, ott is éltem egész életemben, kivéve amikor elszólított a szolgálat Tapolcára, Tatára, vagy Pápára. Na én mondom a tőzsgyökeres fővárosi, hogy átlagban a vidéki embereknek jobban helyén van a szívük az biztos, értelmes/hülye meg itt is, ott is van. Nem ettől függ hogy ki hol született.