<blockquote rel="galland">
A link meg a linkelőt is minősíti!
"Mi minősíti ebből a linkből Szuvorovot? Az, hogy honnan jön a link? Nem ízlik a Kuruc? Hm.."
Nekem sem ízlik....
"Mindennek megvan a módja, és ez épp nem jó mód arra, hogy megakadályozza a dolgokat."
Leírnád,hogy hogyan, mi a módja? Egy közpark átalakítása során nem kellett volna legalább alternatívákat felkínálni? Mert itt annyi történt, hogy "magyar ember, ezt találtuk ki, ez lesz. Punktum." Diktátum. Pénzszórás.
"Mondjuk most lehet kap pár hónapot drog birtoklásáért. Lehet, hogy tényleg nem az övé volt, és célirányosan találták meg ott és nála, de nem is bánom. A rasztákat imádják a sitten."
Okos gondolat. Neked meg csempésszenek be a kocsidba 5 liter eredetigazolás nélküli pálinkát és foglalják le az autódat és a többi. Tegyen csak azt a rendőrség amit akar, ami valaki szerint helyes... Én már éltem ilyen államban, de soha többé!!!!
</blockquote>
Okos gondolat, vagy sem, rohadtul rühellem, mikor lehúzzák a kurucot. Nem mintha az index, vagy az atv jobb lenne.
Az eszedbe se jutott, hogy az a sok hülye a békés szipushelyét védi? Sok külföldi volt köztük, ez sem gyanús. Sőt, az sem, hogy mindegy mit csinál ez a sok ökör, akkor is meglesz a beruházás? Láncolhatja magát, visíthat, 500 ember ha foglalkozik a kérdéssel.
Pénzszórás??? Szerinted az nem pénzszórás, hogy, naponta kell kivonulni a tűzoltóknak? A rendőröknek. Ezzel gyengítve az egyébként sem túl jó közbiztonságot?
Hogy találjanak a kocsimban 5l pálinkát, annak van sansza, de ugye nem gondolod komolyan, hogy egy rendőrnek az a feladata, hogy nap mint nap bevigye ugyanazt a raszta majmot kihallgatásra, úgy, hogy este már otthon betépve agyalja ki mi legyen másnap!!
Kell neki a természet??! Egy csomó falu elnéptelenedik, mert az összes fiatal Pesten urizál. Ha ennyire szereti, ajánlom neki a somogyi falvakat. Szarért húgyért adják a házakat. Ott van természet. Tessék elköltözni.