Tavaly elegem lett belőle, hogy notebook táskát is cipelnem kell munkába, a hűtőalátéttel rengeteg helyet elfoglal az asztalon, ráadásul az otthoni gépet is fejleszteni kellett volna, mert a 2017-18-ban kiadott játékok már eléggé recsegve futottak.
Végül hosszas morfondírozás és hardverapró böngészés után hirtelen felindulásból vettem egy Nintendo Switch-et december elején és nagyon nem bántam meg
A kis masina meg a 8 dobozos játék (8 kártya fér a hordtáskába) nem kis befektetés volt indulásnak, azóta a megunt játékokat a használt piacon becserélgettem másikra, akciókkor pedig behúztam 1-1 címet az online shop-ban is (na jó 16-ot), igaz ehhez venni kellett egy 128 GB-os SD kártyát, mert a beépített 32GB nem sok mindenre elég.
Nemrég a Microsoft bejelentette, hogy cloud-stream-ben szeretné elérhetővé tenni az Xbox Game Pass játékait mobiltelefonokon és Switch-en, így végre a Forza-k után se kell majd vágyakozni
.
Ős pc-sként azt kell mondjam, úgy néz ki soha többé nem fogok pc-re játékot venni, annyira kényelmes a használata, otthon tv-n és munkában kézi üzemmódban is, talán csak a beépített kijelző lehetne nagyobb méretű.
Sajnos nem fizetett hirdetésünket olvasták, ajándék játékokat elfogadok.