M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol kellett volna hozzá? Nekem meg volt magazin olvasásával, de a vaultban feltört számítógép nem csinált semmit, vagy csak nem láttam hatását.Death Money DLC, BAR fix moddal (sniper rifle lőszerét használja, ezért megmod-olták, hogy annyit is sebezzen) a legjobb része a játéknak.
egyetlen hibája a DLC-nek, hogy a végjáték 100-as repair (vagy science?) nélkül lehetetlen mivel a holografikus katonák sebezhetetlenek, csak a készülék megbütykölésével lehet legyőzni őket.
Hol kellett volna hozzá? Nekem meg volt magazin olvasásával, de a vaultban feltört számítógép nem csinált semmit, vagy csak nem láttam hatását.
Reload az egész, mert előre nem lehet látni, hogy mi lesz a safe spot, hol lesz holoizé stb. Arra is csak halvány utalást tesz, hogy mi szétlőhető és mi nem. Szétütni nem engedi, de szétlőni igen egyes csipogókat és rádiókat.
A holokatonák nálam úgy működek, hogy kékek, amikor nem látnak fenyegetést, sárga, amikor már töprengenek és piros már az agresszív mód. Szét lehet lőni egyes kivetítő pontokat vagy ki is lehet kapcsolni 100-as scienc-szel, de csomó helyen simán el lehet menni mellettük lopakodva.Lehet kijavították, én egyből megjelenés után toltam a DLC-t, akkoriban még sokan sírtak, hogy nem lehet a hologram katonákat se kikerülni, se megölni, csak a holokivetítőt meghekkelve lehet kiiktatni őket, amihez 100-as repair vagy science kell (már nem emlékszem melyik, nekem 100-as volt szinte minden skill-em addigra).
Nyakörvet is megmodoltam, órákig kellett volna a rádióknál állni, hogy felrobbanjon.
A holokatonák nálam úgy működek, hogy kékek, amikor nem látnak fenyegetést, sárga, amikor már töprengenek és piros már az agresszív mód. Szét lehet lőni egyes kivetítő pontokat vagy ki is lehet kapcsolni 100-as scienc-szel, de csomó helyen simán el lehet menni mellettük lopakodva.
Akkor kijavították, eredetileg az volt a lényegük, hogy teljesen sebezhetetlenek voltak, a vetítők is.
Most is sebezhetetlenek maguk a hologramok. Csak ki lehet kapcsolni és szét lehet lőni a kék sugárzókat. Nem mindenhol. Mondjuk a Lonesome Road-on is kellenek egyes skillek, csak onnan ki lehet menni bármikor. Viszont az ellenfelek olyan, hogy LVL25 helyett úgy LVL35 alatt nem mennék oda.
A LS-nál AR 0.5 és gauss rifle kellett. LV25-ön tök reménytelen az egész még célzottan fejlesztett karakterrel is. Plazma gránát is fogyott rendesen.Mire megjelentek a DLC-k én már a titkos deathclaw sziget népességét is kiírtottam, sétagalopp volt az összes, főleg a nevesített hologrampuska megszerzése után...
SimElection A legérdekesebb sztori a már említett interjúban ehhez a választás-modellező programhoz kapcsolódik: ezt a széles piacnak szánt szoftvert ugyanis a Thinking Tools megtervezte, elkészítette és legyártotta – majd a megrendelő megsemmisítette az összes példányt a forráskóddal egyetemben. No nem azért, mert a programot hibásnak vagy igénytelennek találták – hanem azért, mert az lényegében tökéletes szimulációja volt az amerikai választási rendszernek, így fehéren-feketén bemutatta, hogy 1) nagyon sok pénzzel bárkiből lehet elnök 2) az ostoba, átlátszó populista ígéretekkel hatalmas tömegeket lehet megvezetni. Az azóta sem megnevezett megrendelő egyszerűen nem merte egy ilyen elszomorító végeredményt hozó szimulációhoz a nevét adni, így inkább veszteségként benyelték a fejlesztésre és gyártásra addig kiadott pénzt.
A SimElection bebizonyította, amit már régóta sejtettem: a megfelelő mennyiségű pénz hatására még Rin Tin Tinből is lehet amerikai elnök. A megrendelő szabályosan sokkot kapott a szimuláció láttán.
Amikor elkészült a SimIraq, elvittük azt a hatósághoz, amelyik megrendelte. Pokoli negatív volt a visszhang, szó szerint utálták a programot! Egy évtizedek óta ezt a régiót tanulmányozó akadémikus kötött bele leginkább. „Tíz éve követem ennek és ennek az iraki vezetőnek a sorsát, képtelenség, hogy ez és ez az opció elérhető nála! Sosem vetemedne ilyesmire!” A végső értékelésnél fél órán keresztül részletezte, hogy mekkora barom vagyok, és hogy a játéknak semmi köze a valósághoz. Ez pénteken volt, és vasárnap reggel jött tőle egy email, aminek a címzett-listáján rajta volt mindenki a konferenciáról. Teljesen begőzöltem, hogy még mindig nem hagyta abba az alázást, de az email másról szólt. „Tisztelt Hiles professzor, be kell valljam, hogy tévedtem. Emlékszik, hogy említettem, hogy XY-t egy évtizede követem, és ő sosem tenne olyat, mint a játékban? A pénteki imát követően pontosan ezzel állt elő. Minden elemzőt összezavart ez a lépés, teljesen váratlanul érte az egész szakmát. Kivéve önt.” Email soha korábban nem okozott ekkora örömet!
Dettó. Akkor nem bennem van a hiba.Hát... nekem nem nagyon jött le hogy ez mi akar lenni azon túl hogy van benne egy rakat híres színész mocappelve.